Çok cnm sıkılıyor

Iyi ihtimal cocugunuzun kardesi olmasi, kötü ihtimal ölmeniz, çocugunuzun annesiz kalması, eşinizde ailenizde büyük yaralar açmak... Değecek mi sizce? Bence olayın ciddiyetinin farkında değilsin.

Mrb arkadaşlar
Benim bir kizim var ve eylül de 2 yaşını bitirecek ama kızı mi dünyaya getirene kadar çok zorluklar yaşadım preeklampsi oldum ve işin kötüsü 33. Hafta farkettik ve kızım 34 haftalık doğdu 25 gün kuvozde kaldı. Ama o süreci size anlatmam mümkün değil yaşayan bilir ancak rabbim hiç kimseyi evladiyla sinamasin inşallah konu acmamin sebebi de ben kızımın bir kardeşi olsun istiyorum ve doktorlar bana aynı şeyleri %50 yaşarsın diyorlar olebilirsin bile diyorlar esimde kızım annesiz kalmasındansa kardeşi de olmayi versin diyor ama ben kızım tek büyüsün istemiyorum bana bi akıl verin ne olur yaşadığım yerde perinatoloji uzmanı da yok tecrübeli anneler veya çevresinde benim gibi olan akrabalari varsa yazarsanız çok sevinirim

Ben olsam para biriktirir, taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ve biyolojik anne-babanın haklarının en çok korunduğu ülkelerden birini seçer, çocuğumun taşıyıcı bir anneden doğmasını sağlardım. Kıbrıs'ı araştırmak lazım, hem yakın hem iletişim kurmak kolay.

Ben olsam para biriktirir, taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ve biyolojik anne-babanın haklarının en çok korunduğu ülkelerden birini seçer, çocuğumun taşıyıcı bir anneden doğmasını sağlardım. Kıbrıs'ı araştırmak lazım, hem yakın hem iletişim kurmak kolay.
Yok daha neler ya dogururum yada dogurmam ama öyle şeylere asla kalkismam

yeni ve beni derinden sarsan bir olay yaşadık bi akrabamiz Vefaat etti hamleymis ve hamile kalması durumunda olum tehlikesi olacağını biliyordu kızım kardeşsiz kalmasin dedi ve 9 yaşındaki kızı şuanda hem annesiz hem kardeşsiz kaldı çok üzüldüm kader böyleymis ama anlatmak istedim kardeşi olmadan yaşar ama çocuk annesi olmadan çok zor bu kötü ihtimal inşallah siz hep iyileri yasarsiniz

Yok daha neler ya dogururum yada dogurmam ama öyle şeylere asla kalkismam

Sebep? Sağlığınız zarar görmüyor, sizin ve eşinizin DNA'sına sahip olan bebeğiniz doğuyor ve çocuğunuzun kardeşi olmuş oluyor. İstemeyen yapmaz tabii de tüm bunlara aynı anda kavuşulabilen bir metottan sanki tukaka gibi bahsetmişsiniz. Hollywood yıldızları vücutları bozulmasın diye bile tercih edebilirken, sağlık sebebiyle ve çocuğuna kardeş verebilmek için yapmak kötü bir şey değil bence.

yeni ve beni derinden sarsan bir olay yaşadık bi akrabamiz Vefaat etti hamleymis ve hamile kalması durumunda olum tehlikesi olacağını biliyordu kızım kardeşsiz kalmasin dedi ve 9 yaşındaki kızı şuanda hem annesiz hem kardeşsiz kaldı çok üzüldüm kader böyleymis ama anlatmak istedim kardeşi olmadan yaşar ama çocuk annesi olmadan çok zor bu kötü ihtimal inşallah siz hep iyileri yasarsiniz
Inşallah ama bende çok üzüldüm

Back
X