- Konu Sahibi Dilaracancan
-
Hayırlı forumlar ve hayırlı cumalar bayanlar,
Haziran ayı için booking.comdan 4 günlük rezervasyon yaptırdık. Ama yorumları okurken fazladan para aldıklarını yada tahsil edilen odayı vermediklerini okudum.
Booking.comdan rezervasyon yaptıran var mı yada böyle bir şey yaşayan?
Eğer varsa iptal ettireceğim çünkü.
Ve nereden güvenli rezervasyon yaptırabiliriz?
Teşekkür ederim.
bookingten yaptırdım hiç bir rezervasyonda sorun yaşamadım hani bi 20 kre yaptırmışımdır yurtiçi yurtdışı :) ancak yurtiçinde mümkün olduğu kadar otelin kendi sitesi veya başka bi alternatifi olan site var n.rdkl gibi bir şey (reklam yapmayayım yine seslileri atım ahaha :)) ordan daha uyguna bulabilirsin.Ayrıca mesela yurtdışı yptıysan bazen iptallerde de o parayı senden alabilme ihtimali oluo zira bulgaristan için böyle bir şey başıma gelmişti çok üzücü bi durumdu
Canım, ben de yaptırdım en az 3 kez galiba. Hiç öyle odanın verilmemesi gibi bir sorun olmadı.
Ama bana da fiyatları pek avantajlı gelmiyor. Direk oteli aramayı dene, ve kendin fiyat al. Daha iyi fiyat alabilirsen iptal et. Umarım cezasız iptal olabilen bir seçenektir senin rezervasyonun.
Booking.com mağduru olarak yaşadığım bir durumu anlatayım...
Londraya giderken 4-5 otele rez. yaptırmıştım, yer tutmaları için kredi kartlı rez. alıolar ama provizyon çekmiyorlar. Güvendim işte, oteller hep dolu olduğu ve ben de kararsız olduğum için fazladan rezervasyon yaptım karar verdiğime ödeme onayı gönderecektim.
Gitmeme yakın, bankadan arandım ve 1 gün içerisinde 6000 liralık alışveriş yapıp yapmadığım soruldu o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Otellerden birindeki işgüzar çalışan kart numaramla gün içinde başka bir otelde kalmış, binlerce liralık yemek yemiş vs.
Bayaa olaylı bir süreç yaşadım ama bağlı olduğum banka mağdur etmedi beni ve paramı geri aldım.
Booking.com iyi bir oluşum ama yine de bu yaşadığım yüzünden kullanırken 2 kere düşünüyorum. Bu olay dışında bir sorun yaşamadım defalarca rezervasyon yaptım. Rezervasyondan sonra oteli arayıp oda bilgisi ve konumuna kadar teyit alıyorum ama mutlaka, siz de öyle yapın.
Booking.com mağduru olarak yaşadığım bir durumu anlatayım...
Londraya giderken 4-5 otele rez. yaptırmıştım, yer tutmaları için kredi kartlı rez. alıolar ama provizyon çekmiyorlar. Güvendim işte, oteller hep dolu olduğu ve ben de kararsız olduğum için fazladan rezervasyon yaptım karar verdiğime ödeme onayı gönderecektim.
Gitmeme yakın, bankadan arandım ve 1 gün içerisinde 6000 liralık alışveriş yapıp yapmadığım soruldu o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Otellerden birindeki işgüzar çalışan kart numaramla gün içinde başka bir otelde kalmış, binlerce liralık yemek yemiş vs.
Bayaa olaylı bir süreç yaşadım ama bağlı olduğum banka mağdur etmedi beni ve paramı geri aldım.
Booking.com iyi bir oluşum ama yine de bu yaşadığım yüzünden kullanırken 2 kere düşünüyorum. Bu olay dışında bir sorun yaşamadım defalarca rezervasyon yaptım. Rezervasyondan sonra oteli arayıp oda bilgisi ve konumuna kadar teyit alıyorum ama mutlaka, siz de öyle yapın.
Ben kendi içi boş banka kartımı eklemiştim ama sevgilimin ki dolu.
Şu an daha da gözüm korktu.
Acaba otelin sitesinden yapsam gene aynı sıkıntılar çıkar mı ki ?
canım yurtdışına mı gidiceksin?
istanbulda bazen fırsat sitelerinde de çok güzel oteller çok ucuz oluo bakabilirsin :) bir sıkıntı olmaz bence rahat ol
Genel de rezervasyonlarımızı booking.com dan yaptırıyoruz,şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık.
[sıze=2]hayırlı forumlar ve hayırlı cumalar bayanlar,
haziran ayı için booking.comdan 4 günlük rezervasyon yaptırdık. Ama yorumları okurken fazladan para aldıklarını yada tahsil edilen odayı vermediklerini okudum.
Teşekkür ederim.[/sıze]
bende haziran ayı için antalyadan rezervasyon yaptırdım. Fazladan para alam meselesinde kast ettikleri, mesela euro cinsinden se rezervasyon atıyorum odayı ayırtırken 100 euro 320 tl ise gideceğin tarihte 100 euro ne kadara tekabül ediosa onu alıolar. Ama genelde booking de sorun çıkmıo tatlım rahat ol
Hayırlı forumlar ve hayırlı cumalar bayanlar,
Haziran ayı için booking.comdan 4 günlük rezervasyon yaptırdık. Ama yorumları okurken fazladan para aldıklarını yada tahsil edilen odayı vermediklerini okudum.
Teşekkür ederim.
Arcitect arkadaşım aynı sorunu yaşamışız neredeyse, benimki daha pişkin otel çalışanı kartımı kullanmış. İspanya'da gittiğim bir otelde de kartsız rezervasyon için çok ısrar etmiştim oteli arayıp ama illa kart nosu istiyorlar...
Konu sahibi arkadaşım İstanbul içinse fırsat sitelerinden alsaydın keşke, lüks oteller orada var hem de yarı fiyata. Booking.com türkiyede çok oynama yapmıyor fiyat olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?