çok çok çok acil bakın ne olur

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
bayanlar kısa geçicem eşimin telefonuna bakıyordum whatsapp dan gizlilik ayarlarına girdim ve bir baktım numara var bir bayan numarası ve engellenmiş engeli kaldıra bastım tel rehberinde kayıtlı olmadığı için numara gitti salak gibi almadım numarayı ve öylece eşimin ekmeğine bal surmuş oldum
tabi yenımler etti haberim yok diye ama
o numarayı nasıl geri bulabilirim sizce eşim yalan mı söylüyor mantıklı şeyler bekliyorum

O numarayı bulabilir misiniz bilmiyorum ama bulmanızda aramayın, araştırmayın kendinİzi küçülttüğünüzle kalırsınız. Ne olduğu bence ortada.. Hem siz boşanmıyor muydunuz?

salak gibi adamı bı kalemde silmiyim dedim ama deymezmiş yarın herkesi toplayıp açıklıycam her şeyi çok kötüyüm evden kovdum onu

Ne gerek var. Görüşmek istese engellemezdi.

Sanırım I phone da yedekleme yapıldıysa hepsini geri yüklüyor.
Başka telefonları bilmiyorum.

Ne diyecek ki evet görüşüyor muydum? Hem görüşmek istese, engellemezdi. Ayrıca numarasını bile silmiş, ezberinde değildir herhalde. Gerçi kız da ilk onu engellemiş olabilir, o da ihtimal. Ama kesin birşeyler var bence de.

Ne diyecek ki evet görüşüyor muydum? Hem görüşmek istese, engellemezdi. Ayrıca numarasını bile silmiş, ezberinde değildir herhalde. Gerçi kız da ilk onu engellemiş olabilir, o da ihtimal. Ama kesin birşeyler var bence de.
ama msjlasılmıs ve engellenmiş ihtimalı de var

Boş verin
Yeterince canınız sıkılmış bir önceki
olaylı mevzudan
Bu konuyu da kurcalayıp kendinizi
Girdaba sokmayın

Hakikaten aklıma geldi. Programı kaldırıp, sonra tekrar yükleyip, yedekleme yaparsanız geri gelebilir. Buluta atmissa tabi. Yazıyor internette açık açık. Bakin araştırın bir.

ama msjlasılmıs ve engellenmiş ihtimalı de var
Zaten öyle dedim bende. Durup dururken neden engellesin ki, bir numarayı. Demek istediğim bu tarz durumlarda oncellikle kadınlar engeller. Yani karşı taraf ilk engeli basmış olabilir eşinize.

Zaten öyle dedim bende. Durup dururken neden engellesin ki, bir numarayı. Demek istediğim bu tarz durumlarda oncellikle kadınlar engeller. Yani karşı taraf ilk engeli basmış olabilir eşinize.
20 yaşlardaydı resimdeki kız belki kız msj atarda ben görürüm diye korkmuştur

Siz bu adami iliski esnasinda yaptiklari nedeniyle bosamiyor muydunuz?Simdi liseli ergen kiskanc kizlar gibi telefon karistirmalar nedir?Sizin tam olarak derdiniz nedir?Aldatildiginizi mi ortaya cikarmak istiyorsunuz?mahkemede kullanmak amacli mi?Bir kalemde silmiyim demissiniz.Hala da israrli sekilde telefon ozellikleri hakkinda detayli bilgi istiyorsunuz.Sonra yine zerre birsey kalmadi diyorsunuz.Kendinizle savasmayin bu kadar , iyi degil.

Banada olmuştu aynisi telde line v arsa onada baktinmi vega..bende bakarken sildim daha sonra line dada ayni numarayı buldum bu sefer ekran resmiyle kaydettim

Back
X