Bunu yaşayan varsa lütfen bana fikir versin kafam çok karışık

erkek arkadaşlarıyla aralarında saçma sapan muhabbetler geçmiş olabilir mi hani erkekler ne bileyim k*fürlü konuşuyor siliyordur felan ama hiç değişmiyosa oda tuhaf hangi emojiler vardı hatırlayamadım ondan böyle esinledim daha masum düşünmek istedim ama önceden de yazmıştım çok şüpheci baktım bu duruma belkide yoktur öyle bişey herşeye bakıp bişey bulamamak bilemedim tekrar whatsap listesine bak erkek adına kayıt edilmiş kadın profili gibi şeyler varsa görürsün belkide laptop tablet gibi cihazlara da bakmanı öneririm mutlaka bakmışsındır ama belki bakmadıgın bişey gelir aklına umarım olmaz öyle bişey bi kadın için ağır yani böyle hissetmene neden olması bile kötü. Baktın hiç olmuyo açık açık sor halinden tavrından anlarsın ama sana çok net söylüyorum bu olay karşısında senin elin ayağın tıtrer sorarken ve o sana r*h hastası muamelesi yapar. Erkekler manipüle etmeyi sever:)
ayy kesinlikle. ama asla sormam varsa bile tamamen gizler bu sefer. bu tarz şeyleri gizlemeyi pek beceremez yani en fazla geçmişi temizleyip uygulamayı silmeyi bilir detay aklına gelmez. o yüzden bir şeyler karıştırıyorsa illa ki ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum

Back