çok çok çok acil yuva arıyoruz yardım edin lütfen...

riseros

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
570
344
323
Merhaba arkadaslar dün akşam isyerimin bulunduğu yerde bi kedi dogum yapti anne kedimiz bile henüz yavru sayilirken hemde.... 7 tane minik kedimiz daha oldu ve bahsettigim yerde o kadar cok kedi varki yavrulara zarar vermelerinden korkuyorum kaldı ki esnaflarda cok cok hayvansever sayılmazlar.. bebislerin en yakın zamanda yuvarlandırılmalari gerekiyor. Lütfen yardımcı olun..

Merhaba arkadaslar dün akşam isyerimin bulunduğu yerde bi kedi dogum yapti anne kedimiz bile henüz yavru sayilirken hemde.... 7 tane minik kedimiz daha oldu ve bahsettigim yerde o kadar cok kedi varki yavrulara zarar vermelerinden korkuyorum kaldı ki esnaflarda cok cok hayvansever sayılmazlar.. bebislerin en yakın zamanda yuvarlandırılmalari gerekiyor. Lütfen yardımcı olun..

Yavruları anneleriyle birlikte yuvalandırmak istiyorsunuz herhalde..
Aksi taktirde yeni doğmuş bebeklerin annesiz yaşama şansları yok gibi..
Herşeyden önce emmeliler 1.5-2 ay kadar..
Anne onları temizleyecek,tuvalet ihtiyaçlarını karşılayacak vs vs..
Yuva buluncaya kadar onları korunaklı,erişilmesi güç bir yerde muhafaza etmelisniz..
Büyükçe bir kolide saklayabilirsiniz onları mesela..

Foto eklerseniz yuva bulma şansları artar..
Bol şans miniklere..

Son düzenleme:
Yavruları anneleriyle birlikte yuvalandırmak istiyorsunuz herhalde..
Aksi taktirde yeni doğmuş bebeklerin annesiz yaşama şansları yok gibi..
Herşeyden önce emmeliler 1.5-2 ay kadar..
Anne onları temizleyecek,tuvalet ihtiyaçlarını karşılayacak vs vs..
Yuva buluncaya kadar onları korunaklı,erişilmesi güç bir yerde muhafaza etmelisniz..
Büyükçe bir kolide saklayabilirsiniz onları mesela..

Foto eklerseniz yuva bulma şansları artar..
Bol şans miniklere..

Umarım anneleri ile birlikte yuva bulabilecek kadar şanslıdırlar. Ama degillerse de 40 gunden sonra ayri ayri da sahiplendirebiliriz. Zaten en az 40 gün emmeleri gerekiyor. Sizin de dediginiz gibi suan buyuk bi kolinin icindeler onlara suan bakan bayan herseyi düşünmüş haftasonu ise gidemedigim icin cekemedim fotoğraflarını ama yarın ilk işim o...Teşekkürler iyi dilekleriniz ve ilginiz icin :)

riseros canım demek sende bir hayvan seversin.Bende 15 gün önce sefil gözleri çapak içinde yarı ölü halde üç yavru kedi buldum.ilaçlarla ılık sularla temizledim gözlerini ve hepsi gözlerini açtı şükür.Şimdi gör evin içinde keşife çıkıyorlar,bende yuva arıyorum bakalım hayırlısı,sanada bol şanslar......inşallah yuvalanırlar hepsinin şansı bol olsun......

riseros canım demek sende bir hayvan seversin.Bende 15 gün önce sefil gözleri çapak içinde yarı ölü halde üç yavru kedi buldum.ilaçlarla ılık sularla temizledim gözlerini ve hepsi gözlerini açtı şükür.Şimdi gör evin içinde keşife çıkıyorlar,bende yuva arıyorum bakalım hayırlısı,sanada bol şanslar......inşallah yuvalanırlar hepsinin şansı bol olsun......

Evet ablacım benimde kedilerim var ailemle yasamasam onları da alırdım ama artık evden atacaklar beni her buldugunu getiriyosun diye :) insallah ablacim seninkilerinde şansı bol olsun :)

Evet ablacım benimde kedilerim var ailemle yasamasam onları da alırdım ama artık evden atacaklar beni her buldugunu getiriyosun diye :) insallah ablacim seninkilerinde şansı bol olsun :)

Canım benimde üç tane yetişkin kedim var albüm yapmıştım baktın mı?Senin kaç tane var? Peki evlenince ne yapacaksın?Evden atılma aman biraz daha idare etsinler,nasılsa evlenip gideceksin hayırlısıyla.:)

Canım benimde üç tane yetişkin kedim var albüm yapmıştım baktın mı?Senin kaç tane var? Peki evlenince ne yapacaksın?Evden atılma aman biraz daha idare etsinler,nasılsa evlenip gideceksin hayırlısıyla.:)

Onları da alıcam yanıma bırakmam ki :) şimdi baktım albümlerine bayıldım bayıldım nasıl guzel onlar ya :)

Back
X