Çok çok çok acil

valla ben inandım hatta evlenrlersede şaşırmam benim hala kızları var iki kardeş p ve n
p diğer halamın oğlu(onun teyzenin oğlu oluyor) m ile geziyor tozuyor nyse halam vermem diyor ayrılıyolar sonra bu p m'nin i isimli kardeşyle görüşüyo tabi halam yine vermiyo.yıllar sonra n isimli diğer kardeşde bu i isimli çocukla aşk yaşıyo evlencez kaçaçaz diyo halam yine izin vemiyo tabi.
şuan p ve n adlı iki kardeş x ve y adlı bşka insanlarla evliler herkes mutlu kimsenin hiçbişi umrunda değil.

Abbboooo wwwww

boyutu, sınırı önemli değil...
aralarında yakınlaşma olmuşsa, kişinin kardeşiyle ilişki yaşanmaz
ben doğru bulmuyorum!

anlatsın bir an önce, ilişki yürümez yürümemesi de lazım, huzursuz bir ortam olur düşünsenize acaba eşimle kardeşim neler yaşadı diyen bir eş, yengemle geçmişim var diyen bir kayın, kaynıma nasıl davranmalıyım böyle davranırsam yanlış anlarlar mı diyen bir eski sevgili ve yenge

Ya nasıl anlamış anlamamısı bırakın,ben bıldıgımı söylüyorum,çocuğumı anlatmalıyız,kardesıne bahsetme mı demelıyız ulaşıp?
olurmu öyle şey. direk sevgilisine anlatıcak eğer
Ay kız uc sene var ya,nasıl ayrılsın

kuzenin bu şartlar altında evlenmeyi düşünüyor mu.
evet düşünüyorsa sevgilisine --senden öncede hayatımda başkaları oldu diye başlasın cümleye ve huzursuz bir yuva kuracağınıda bilsin.
hayır evlenmeyecekse ortalığı bulandırmanın alemi yok. başka bahane bulsun.( doğrusu da bu zaten insan kaynıyla bir araya gelince utanır yahu)
çok kötü bir aşk üçgeni olmuş bu.

Bu konu elde kahveyle okunacak cinsten. 'Eee sonra ne olmuş?'

konuyu okurken anlayabilmek için 2 kere okudum. bir solukta bitirmişim kahveyi, nasıl oldu bende anlamadım

dumur oldum şuann şokkkkkkk film gibi yaaa tam felaketler silsilesi

Yazını anlamak cok zor o bi yana da Kuzenin özel hayatındaki bişey senin için neden bu kadar çok çok çok acil oluyor ki...hiç işiniz gucunuz yok mu kuzum sizin...

aa bu konu hala açık mı ben kesin fake çıkar kapatılır diye düşünmüştüm.

ben fake oldugunu dusunmuyorum ya hayatta hıc umulmadık seyler olabılıyo.

Hadi soyadından şüphelenmemiş de, insan 3 yılda sevgilisinin kardeşinin anne babasının adını öğrenmez mi? Öğrendiyse de o isimle soyismiyanyana getirmemiş mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…