• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çok çok mutluyum kızlar :)

İyi cesaret sizdeki ben kalkisamazdim boyle bir seye ne kadar cok sevsem de ozlem mesafe zordur mutluluklar:16:

Son düzenleme:
:)ayy bana çok tatlı geldi yaptığınız Allah sevdiğine kavuştursun inşallah:5:bende aşkımı çok özledim oda uzaklarda

:)ayy bana çok tatlı geldi yaptığınız Allah sevdiğine kavuştursun inşallah:5:bende aşkımı çok özledim oda uzaklarda

amin hepimizi kavuştursun inşallah :17: ne kadar uzaklarda sizin aşkınız peki? sorsam sakıncası olur mu?:30:

Son düzenleme:
çok uzun mesafe değil en azından sizinki benim sevdiceğimle 13 saatçik mesafe :d o açıdan öyle sürpler olmuyor :( ama senin adına çok mutlu oldum:D

ee dugun ne zaman kismetse :))
Allah hep boyle mutlu etsin in$alalh canim..

ne guzel anlatmi$sin sevincini a$kini, i$e giden kocami ozledim okuyunca :)))

:) ben 14 saatlık yol cekıp hep kactımm.. Mart 21 dogum gunuydu antep te okuyor karabã–ceımm gıttım kımsenın haberı yok kaldım 1 hafta o kadar guzel gectıkı.. Anlatamam daha sonra hazıran da yıne kactım ablamlar yakaladı sonra aralıkta yıne gıttım artk herkesın anne baba harıc haberı vardä° :) tabı ılk gıdısım de o cılgnlıgın werdıgı korkuyu aåžkın heyecanı oy oy.. 1 bucuk senem doluyor daha 5 sene beklıcem onu ama artık o gelmeye basladı.. 8 de donucek bende onunla tabı.. :)

:) ben 14 saatlık yol cekıp hep kactımm.. Mart 21 dogum gunuydu antep te okuyor karabã–ceımm gıttım kımsenın haberı yok kaldım 1 hafta o kadar guzel gectıkı.. Anlatamam daha sonra hazıran da yıne kactım ablamlar yakaladı sonra aralıkta yıne gıttım artk herkesın anne baba harıc haberı vardä° :) tabı ılk gıdısım de o cılgnlıgın werdıgı korkuyu aåžkın heyecanı oy oy.. 1 bucuk senem doluyor daha 5 sene beklıcem onu ama artık o gelmeye basladı.. 8 de donucek bende onunla tabı.. :)

1 hafta nasıl kalabildn ya :52: ben de kalmak istedim ama benim ailem anında bilirlerdi.sen yine bir hafta kalmışın.helal sana:34:

Back
X