• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok cok cok önemlı

sevdaveysel

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.131
955
448
sabah belımı lavaboya çarptım 11 haftalık hamıleyım..zaten normaldede olan bel ve kasık ağrım arttı.az once cok afedersınız lavboya gıttıgımde 1 2 damla kadar bıle degıl ama kan vardı tam kıpkırmızı..cıddı bı durummudur..bana yardım edebilecek varmı

sabah belımı lavaboya çarptım 11 haftalık hamıleyım..zaten normaldede olan bel ve kasık ağrım arttı.az once cok afedersınız lavboya gıttıgımde 1 2 damla kadar bıle degıl ama kan vardı tam kıpkırmızı..cıddı bı durummudur..bana yardım edebilecek varmı

soruyomusun bide, kendin için olmasa bile bebeğin için koşa koşa dr.gitmek zorundasın.
geçmiş olsun.

geçmiş olsun neden bekliyorsun gitsene acile, müdahaleye ihtiyaç varsa geç kalınmasın..

Hemen doktorunuza haber verin arayın ve hastaneye gidin mutlaka Allah korusun..

hemen doktorunu ara git hastaneye cnm .. :26:

Acil hastaneye gidin neolur neolmaz allah korusun..mudehaleyse mudehale olur degilsr iciniz rahat eder bebeginizi gorursunuz

Ya anlamıyorum kan falan diyosunuz buraya konu açıcağınıza doktora koşsanıza... Hey yarabbim.. Kan falan diyosunuz ciddi bişey olabilir, ya da doktorunuzu arayın.. Buradan biri size dese ciddi bişey yoktur diye siz de önemsemeseniz, ya bişey olsa bebeğinize? Yapmayın Allah aşkına bir hasteneye gitmek veya doktoru aramak bu kadar zor olmamalı.

Son düzenleme:
Evet doktora gorunun mutlaka. Ben kuvette dusmustum kanama vs olmadigi halde icim rahat etmemisti. Gecmis olsun inşallah bi sorun yoktur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X