Tüp bebek bölümüne bak canım orada ilaç arayan satanlar bölümü olacaktı..Nolur konum kapanmasın şu anda. Çok acil. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Aklüşamalrı cetrotide iğne vurulmam gerekiyor ve elimde olmadığını şu anda far ettim. Nöbetçi eczanelerin hiçbirinde yok. Hastanemin yakınında yerleri arıyorum onlarda da y. Bu akçüşam vurulmazsam durum ne olur, ne yapabilirim
lütfen bilenler acil yazsın
Tüp bebek bölümüne bak canım orada ilaç arayan satanlar bölümü olacaktı..
Konu sayfası içinNolur konum kapanmasın şu anda. Çok acil. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Aklüşamalrı cetrotide iğne vurulmam gerekiyor ve elimde olmadığını şu anda far ettim. Nöbetçi eczanelerin hiçbirinde yok. Hastanemin yakınında yerleri arıyorum onlarda da y. Bu akçüşam vurulmazsam durum ne olur, ne yapabilirim
O sayfayı bul belki yardımcı olan olur elinde olan elden alabileceğin..benimki sadece bir öneri..defalarca tüp bebek denediğim için ilaçların zamanında kullanılması gerekir..Yok şu anda bu akşam vurulmam gerekiyor(
Nolur konum kapanmasın şu anda. Çok acil. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Aklüşamalrı cetrotide iğne vurulmam gerekiyor ve elimde olmadığını şu anda far ettim. Nöbetçi eczanelerin hiçbirinde yok. Hastanemin yakınında yerleri arıyorum onlarda da y. Bu akçüşam vurulmazsam durum ne olur, ne yapabilirim
Nolur konum kapanmasın şu anda. Çok acil. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Aklüşamalrı cetrotide iğne vurulmam gerekiyor ve elimde olmadığını şu anda far ettim. Nöbetçi eczanelerin hiçbirinde yok. Hastanemin yakınında yerleri arıyorum onlarda da y. Bu akçüşam vurulmazsam durum ne olur, ne yapabilirim
Tüp Bebek ve Aşılama İlaçları(Satıyorum,Arıyorum) bu sayfaya bak istersen...forumlarda..Nolur konum kapanmasın şu anda. Çok acil. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Aklüşamalrı cetrotide iğne vurulmam gerekiyor ve elimde olmadığını şu anda far ettim. Nöbetçi eczanelerin hiçbirinde yok. Hastanemin yakınında yerleri arıyorum onlarda da y. Bu akçüşam vurulmazsam durum ne olur, ne yapabilirim
Bende dedim ama işte...Konuyu bdv yerine doğru bölümdeki doğru topiğe ulaşsanız ilaç sorununuza bir çözüm bulursunuz.
Bu sebeple ısrarla konuları doğru bölümlere açın diyoruz.
Bakınız şu topiğe baksaydınız tüp bebek ilaçları mevcut: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-ilaclari-satiyorum-ariyorum.677656/page-391
Biz taşıyınca kızıyorlar ama BDV'de herkes herşeyi bilecek diye birşey yok, orada kayınvalide, elti, görümce, koca konuları rağbet görünce herkes her sorunu bdvde çözülecek sanıyor:)Bende dedim ama işte...
Hatırlıyorum bu konuda bir ara çok tartışılmıştı ama çoğunun kurallara uyduğu yok maalesef..Biz taşıyınca kızıyorlar ama BDV'de herkes herşeyi bilecek diye birşey yok, orada kayınvalide, elti, görümce, koca konuları rağbet görünce herkes her sorunu bdvde çözülecek sanıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?