Çok çok çom acillll

sess_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.217
4.661
133
38
Nolur konum kapanmasın şu anda. Çok acil. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Aklüşamalrı cetrotide iğne vurulmam gerekiyor ve elimde olmadığını şu anda far ettim. Nöbetçi eczanelerin hiçbirinde yok. Hastanemin yakınında yerleri arıyorum onlarda da y. Bu akçüşam vurulmazsam durum ne olur, ne yapabilirim
lütfen bilenler acil yazsın

Bilgim yok ama yaşadığınız şehirde mutlaka nöbetçi ecz. Bulunur netten bakp en yakın yer yarım saat bile olsa ben giderdim ihmal etmezdm

Tüp bebek bölümüne bak canım orada ilaç arayan satanlar bölümü olacaktı..

Konu sayfası için Mune den yardım iste..

Uzaktaki eczanelere de baktınız mı illaki birinde vardır.

Yok şu anda bu akşam vurulmam gerekiyor (
O sayfayı bul belki yardımcı olan olur elinde olan elden alabileceğin..benimki sadece bir öneri..defalarca tüp bebek denediğim için ilaçların zamanında kullanılması gerekir..

Size yakın komşu illerden birine gitseniz? Gitmeden o şehirdeki nöbetçi eczaneleri arayıp ellerinde var mı öğrenirseniz boş yere gitmemiş olursunuz.

Eczaneler depolardan acil ilac getirtebiliyor diye biliyorum ben.

Deneyin şansınızı.

çatlatma içinse mecbur vurulmalısın hatta saati bile bellidir bulursun inşallah

Soğuk zincir olduğu için depolardan istek üzerine getiriliyor depolarda bu saatte kapalı üzgünüm ama bulamazsın bende gecenin 2sinde şehir şehir iğne ararken öğrendim

Tüp Bebek ve Aşılama İlaçları(Satıyorum,Arıyorum) bu sayfaya bak istersen...forumlarda..

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun ama böyle önemli bşyi son ana neden bırakıyorsun..
bulamazsan daha şansına normalde yumurtaların nezaman çatlıycak eğer daha o günlere varsa yarın sabah alıp vursan bşy olmaz.. sonuçta yumurtaları erken çatlamasını önleyen bi ilaç.. ..
Nöbetçi eczaneler ve yakın ilçe eczanelerin telini bul netten onlarıda ara

Biz taşıyınca kızıyorlar ama BDV'de herkes herşeyi bilecek diye birşey yok, orada kayınvalide, elti, görümce, koca konuları rağbet görünce herkes her sorunu bdvde çözülecek sanıyor:)
Hatırlıyorum bu konuda bir ara çok tartışılmıştı ama çoğunun kurallara uyduğu yok maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…