cok cok korkuyorum:(

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Merhaba.
Bi kac gun once muge anlinin programina denk geldim izledim
Aksam olunca sabah izlediklerim geldi aklima. Zaten korkak biriyim.
Karanlikta yatamiyorum kac gundur,evde odadan odaya giderken tedirgin tedirgin...Televizyonun sesini acamiyorum,birsey olurda duymam diye. Eskiden bangir bangir izlerdim
Yatakta esimin ustune cikiyorum resmen,siki siki sariliyorum.
Yorganla her tarafimi ortuyorum,ayagim ciksa disari korkuyorum.
Tuvalete gidemiyorum gece,isikta acik olsa.. Of of.. Hemen kalp atislarim hizlaniyor durduk yere tedirgin oluyorum,tv nin sesini iyice kapatip bir ses varmi diye dinliyorum.
O programi izledikten sonra oldum boyle. Ne yapicam bilmiyorum

Ya kendinizi telkin edeceksiniz ya da psikolojik yardım alacaksınız. Bu kadar etkileniyorsanız izlemeyin öyle programları. Ben etkilenmediğim halde izlemiyorum.

Hangi olayından etkilendin bu aralar biraz bende bakıyorum.Cinayetten mi?

Aaa sanırım o Antalya'daki cinayetin işlendiği konuyu izlediniz siz. Evinde öldürülen kadıncağızı... Ben de izliyorum programı denk geldikçe. Valla hem korkuyorum hem de hayatın acı gerçekleriyle yüzleşiyorum. Her seferinde şokla dehşetle yuhhh bu kadarı da olamaz heralde yaaa diyorum Korkuya da tek çare ya izlemiceksiniz, ya da aklınıza geldiği anda direk keyif aldığınız başka konuları düşünmeye zihninizi zorlicaksınız. Ben her korktuğumda 2.tekniği uyguluyorum, birkaç saniye içinde rahatlayıp normal ruh halime geri dönüyorum

Alla alla program da kayıplar bulunmuyor muydu ??
Sizi bu kadar korkutan konu nedir ?

Aynen o denk geldi,adamin o kacisi gozumden gitmiyor.simdi bile agladim siz yazinca

hayatta herzaman kötü olaylar olmuyor iyi güzel olaylarda var kötüyü düşünüp kendinizi korkutmak yerine iyi şeyler düşünseniz, mutlu filmler izleseniz...... bir kaç güne üzerinizden atarsınız ...

Aynen o denk geldi,adamin o kacisi gozumden gitmiyor.simdi bile agladim siz yazinca

Yaa evet bi de kameralarla herşey saniye saniye gözler önünde olunca daha da sarsıcı oluyo durum. İzlerken benim de kalbim fena sızlamıştı Kadın 1 saat önce neydiiii sonrasında noldu. Allahım öyle kötü insanlardan bizleri korusun.

Bi kere izledim hic korkcagimi dusunmedim. Gün boyuda korku yoktu.
Gece olunca birden aklima geldi ve o gunden beri bu haldeyim

Iyiki o kamera varmış bütün herşeyi kayıt etmiş.

Bir kadini evinde oldurmuslerdi.
Kamere goruntuleri vardi,katil oldugundan suphelenilen kisinin...
Canım benim korkutma kendini yok yere. Madem o kadar etkiliyor seni izleme o zaman. Ayrıca söyle düşün kim seni öldürmek isteyebilir ki. Yani gördüğümüz hersey basimiza gelmez ki. İnşallah gelmez. Bunlar evet çok çok kötü olaylar ama surekki yaşanan her an birimizi bulacak olaylar değil.

4 yaşında bir kızdı değil mi 2009 senesinde falan dı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…