- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Hangi olayından etkilendin bu aralar biraz bende bakıyorum.Cinayetten mi?Merhaba.
Bi kac gun once muge anlinin programina denk geldim izledim
Aksam olunca sabah izlediklerim geldi aklima. Zaten korkak biriyim.
Karanlikta yatamiyorum kac gundur,evde odadan odaya giderken tedirgin tedirgin...Televizyonun sesini acamiyorum,birsey olurda duymam diye. Eskiden bangir bangir izlerdim
Yatakta esimin ustune cikiyorum resmen,siki siki sariliyorum.
Yorganla her tarafimi ortuyorum,ayagim ciksa disari korkuyorum.
Tuvalete gidemiyorum gece,isikta acik olsa.. Of of.. Hemen kalp atislarim hizlaniyor durduk yere tedirgin oluyorum,tv nin sesini iyice kapatip bir ses varmi diye dinliyorum.
O programi izledikten sonra oldum boyle. Ne yapicam bilmiyorum
Antalya'da bir kadın öldürülmüş bilezikleri için bir kaç gündür o işleniyordu kamera kayıtları falan çıkmıştı bir komşudan şüpheleniyorlar.Programın içeriği neydi ki?
Alla alla program da kayıplar bulunmuyor muydu ??Merhaba.
Bi kac gun once muge anlinin programina denk geldim izledim
Aksam olunca sabah izlediklerim geldi aklima. Zaten korkak biriyim.
Karanlikta yatamiyorum kac gundur,evde odadan odaya giderken tedirgin tedirgin...Televizyonun sesini acamiyorum,birsey olurda duymam diye. Eskiden bangir bangir izlerdim
Yatakta esimin ustune cikiyorum resmen,siki siki sariliyorum.
Yorganla her tarafimi ortuyorum,ayagim ciksa disari korkuyorum.
Tuvalete gidemiyorum gece,isikta acik olsa.. Of of.. Hemen kalp atislarim hizlaniyor durduk yere tedirgin oluyorum,tv nin sesini iyice kapatip bir ses varmi diye dinliyorum.
O programi izledikten sonra oldum boyle. Ne yapicam bilmiyorum
Aynen o denk geldi,adamin o kacisi gozumden gitmiyor.simdi bile agladim siz yazincaAaa sanırım o Antalya'daki cinayetin işlendiği konuyu izlediniz siz. Evinde öldürülen kadıncağızı... Ben de izliyorum programı denk geldikçe. Valla hem korkuyorum hem de hayatın acı gerçekleriyle yüzleşiyorum. Her seferinde şokla dehşetle yuhhh bu kadarı da olamaz heralde yaaa diyorumKorkuya da tek çare ya izlemiceksiniz, ya da aklınıza geldiği anda direk keyif aldığınız başka konuları düşünmeye zihninizi zorlicaksınız. Ben her korktuğumda 2.tekniği uyguluyorum, birkaç saniye içinde rahatlayıp normal ruh halime geri dönüyorum
Evet antalyadaki en son kadriye karacan cinayeti. Kamera gr. Falan izleyince aklimdan cikmiyorHangi olayından etkilendin bu aralar biraz bende bakıyorum.Cinayetten mi?
Evet bende izledim hele adamın hızlı kaçması yok muEvet antalyadaki en son kadriye karacan cinayeti. Kamera gr. Falan izleyince aklimdan cikmiyor
Bir kadini evinde oldurmuslerdi.Seni bu kadar etkileyen ne oldu ki programda? Ona göre yardimci olabiliriz belki.
Aynen o denk geldi,adamin o kacisi gozumden gitmiyor.simdi bile agladim siz yazinca
Bi kere izledim hic korkcagimi dusunmedim. Gün boyuda korku yoktu.hayatta herzaman kötü olaylar olmuyor iyi güzel olaylarda var kötüyü düşünüp kendinizi korkutmak yerine iyi şeyler düşünseniz, mutlu filmler izleseniz...... bir kaç güne üzerinizden atarsınız ...
Iyiki o kamera varmış bütün herşeyi kayıt etmiş.Yaa evet bi de kameralarla herşey saniye saniye gözler önünde olunca daha da sarsıcı oluyo durum. İzlerken benim de kalbim fena sızlamıştıKadın 1 saat önce neydiiii sonrasında noldu. Allahım öyle kötü insanlardan bizleri korusun.
Canım benim korkutma kendini yok yere. Madem o kadar etkiliyor seni izleme o zaman. Ayrıca söyle düşün kim seni öldürmek isteyebilir ki. Yani gördüğümüz hersey basimiza gelmez ki. İnşallah gelmez. Bunlar evet çok çok kötü olaylar ama surekki yaşanan her an birimizi bulacak olaylar değil.Bir kadini evinde oldurmuslerdi.
Kamere goruntuleri vardi,katil oldugundan suphelenilen kisinin...
4 yaşında bir kızdı değil mi 2009 senesinde falan dı galiba.Bu kadar etkileniyorsanız izlemeyin arkadaşım çok ciddiyim.. ben seneler önce komşusunun kızını eve alıp, sobada yakan manyağı izlediğimde ciddi ciddi psikolojim bozulmuştu resmen bir kaç ay.. o günden sonra da izlemedim.. ayyy hatırladıkça içim kötü oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?