cok cok korkuyorum:(

4 yaşında bir kızdı değil mi 2009 senesinde falan dı galiba.

evet evet, hatta kız ekmek ve yumurta almıştı kahvaltı için.. neyse daha fazla yazmayayım konu sahibi iyice etkilenmesin.. kimileri bu olayları korku filmi diye izlerken bizim ülkede yaşanıyor offf :KK43:

Ben kesin o adamin oldugunu dusunuyorum
Ve ilk defa bir katili boyle isini bitirip kacisi,daha sonra benzinlikte kendini bicaklamasi falan filan.
Herkes ondan şüpheleniyor zaten.Bir gün öncede kadının evine girilmiş zaten.

Ben kesin o adamin oldugunu dusunuyorum
Ve ilk defa bir katili boyle isini bitirip kacisi,daha sonra benzinlikte kendini bicaklamasi falan filan.
Bu olay ilgini de çekmiş yalnız senin. Ben de merak ederim düşünüp çözmeye çalışırım filan ama fena korku yapıyor. Artık korku filmi bile izlemiyorum sonrasında korkmamak için. Korkuyorsun ama birsey seni içine çekiyor değil mi?

Iyiki o kamera varmış bütün herşeyi kayıt etmiş.

Ayy sorma. Bi yandan da üzücü. Çünkü kadıncağızın son görüntüleri de kanlı canlı kayıtta görünüyo. İnsan üzülüyo. Hele o pislik Mahirin yatcak yeri yok. Allah o kadına çektirdiği acının mislini yaşatsın o pisliğe. Çok kızgınım valla

Bi ara bende böyle olmuştum yaaa dedem vefat etmişti yüzü gözümün önüne geliyodu korkudan uyuyamıyodum ben uyuyana kadar erkek arkadaşım telefonu kapatmıo ben dalıyodum kapatıyo du sonra öyle öyle atlattım.

evet evet, hatta kız ekmek ve yumurta almıştı kahvaltı için.. neyse daha fazla yazmayayım konu sahibi iyice etkilenmesin.. kimileri bu olayları korku filmi diye izlerken bizim ülkede yaşanıyor offf :KK43:

Aaa ben bunu ilk defa duyuyorum, inanamıyorum ben bu insanlara yaaa. Nasıl üzüldüm şuann :(

Bu olay ilgini de çekmiş yalnız senin. Ben de merak ederim düşünüp çözmeye çalışırım filan ama fena korku yapıyor. Artık korku filmi bile izlemiyorum sonrasında korkmamak için. Korkuyorsun ama birsey seni içine çekiyor değil mi?
Aynen izlemiyorum ama artik.

Olay ne diye sorsam?
Simdi soyle..
Bi kari koca var kendi halinde yasayan.
Alt katta oturan adam da supheli.
Kadin evinde cok kotu bir sekilde katlediliyor. Ve bir saat oncesinin kamera kayitlari kadin canli,yasiyor off.
Olaydan sonra kameralar inceleniyor
Apartmana giren cikan.. Alt kattaki adam olay anindan hemen sonra kosarak merdivenleri atlayarak kaciyor..
Daha sonra ki katilin kamera goruntuleri var. Benzinciye gidiyor tuvalete girip kendini bicakliyor. Ve oldurdugu kadinin akrabalarinin yaptigini soyluyor. Tabiki goruntuler,saatler hep onun yalan soledigini cikariyor. Yaziyorum ama gece yine uyuyamiyacagim:(

Merhaba.
Bi kac gun once muge anlinin programina denk geldim izledim
Aksam olunca sabah izlediklerim geldi aklima. Zaten korkak biriyim.
Karanlikta yatamiyorum kac gundur,evde odadan odaya giderken tedirgin tedirgin...Televizyonun sesini acamiyorum,birsey olurda duymam diye. Eskiden bangir bangir izlerdim:KK43:
Yatakta esimin ustune cikiyorum resmen,siki siki sariliyorum.
Yorganla her tarafimi ortuyorum,ayagim ciksa disari korkuyorum.
Tuvalete gidemiyorum gece,isikta acik olsa.. Of of.. Hemen kalp atislarim hizlaniyor durduk yere tedirgin oluyorum,tv nin sesini iyice kapatip bir ses varmi diye dinliyorum.
O programi izledikten sonra oldum boyle. Ne yapicam bilmiyorum:KK43::KK43:
Ben o programı kesinlikle izlemiyorum, Sinem'in cesedini buldukları gün o kadar etkilendim ki yayınladı bi de anbean. Ormanda bulunmuş, 2 senedir ordaymış ceset falan ayyy çok korkmuştum. Evlendiğimden beri izlemiyorum çünkü aşırı etkileniyorum. İzleme canım boşver, ben gündüz hiç tv açmam mesela, akşama doğru açarım, gündüz kitap okuyarak geçer ya da internette. Boş program Müge Anlı bi de psikolojimiz bozuyor boş yere.

Olay ne diye sorsam?
Antalya'da cinayet işlenmiş canım bir kadın öldürülmüş komşudan süpheleniyorlar kamera kayıtları ortaya çıkmış apartmana kim giriyor kim çıkıyor hepsini çekmiş,ama apartmanda kamera yok iş yeri kamerasıymış tesadüf yani,şüphelen komşu apartman inerken bir görüntüsü var hızlıca kaçıyor neymiş oda bıçaklanmış bir olay için,zaten ölen kadınının evine hırsız girmiş bir gün önce.

Ayy sorma. Bi yandan da üzücü. Çünkü kadıncağızın son görüntüleri de kanlı canlı kayıtta görünüyo. İnsan üzülüyo. Hele o pislik Mahirin yatcak yeri yok. Allah o kadına çektirdiği acının mislini yaşatsın o pisliğe. Çok kızgınım valla
Kimsenin kameradan haberi yoktu belli çünkü iş yeri kamerası diye duydum yoksa o kadar rahat davranılmazdı.

Antalya'da cinayet işlenmiş canım bir kadın öldürülmüş komşudan süpheleniyorlar kamera kayıtları ortaya çıkmış apartmana kim giriyor kim çıkıyor hepsini çekmiş,ama apartmanda kamera yok iş yeri kamerasıymış tesadüf yani,şüphelen komşu apartman inerken bir görüntüsü var hızlıca kaçıyor neymiş oda bıçaklanmış bir olay için,zaten ölen kadınının evine hırsız girmiş bir gün önce.
Kadinin katili yakalanmis,mahir kara cikmis,o merdivenlerden kacan cocuk.. Bilezikleri bozdurmus ordan yakalanmis ve itiraf etmis:(

Antalya'da bir kadın öldürülmüş bilezikleri için bir kaç gündür o işleniyordu kamera kayıtları falan çıkmıştı bir komşudan şüpheleniyorlar.
dün gazeteden okudum katil o şüphelendikleri komşusu çıkmış...yarın müge anlı da konuşulur..
vay be baba oğul nasılda inkar etmişlerdi..

Back
X