• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çok Korkuyorummmm

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...

Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
Dualarım siz ve sizin gibi anne adayları için. Canı gönülden inşallah diyorum:emir_bebek:

Merhaba 3 yıl tedavi gördüm 9 Dr değiştirdim 9.laparoskopi yada tüp dedi başka şansım yokmuş çok korktum olmazsa artık yeter bıktım canım çok acıdı rabbim ol de n'olursun ol de diye yalvardım ve ilk denemede tuttu herşeyin hayırlısı moralini yüksek dilini duasiz bırakma Allah yardımcın olsun dualarım seninle:KK200:

Yaşadığın korkuları çok iyi anlıyorum. Evlendikten on beş yıl sonra üçüncü denememde kızımı kucagima aldım. Gittiğim her doktor olmaz derken birde. Tüp bebek icin bile uygun gorulmuyorduk. artık pes ettiğim dönemde son kez bu doktarada gidelim dedik. Eşim test için numune verdi. Ve yemeğe gittik. Daha yemekler gelmeden doktor acil gelin diye telefon etti. Gittiğimizde bizim tüp bebek ıçin uygun olduğumuzu söyledi. Ve şimdi 2 yasinda kizim.

Merhaba 3 yıl tedavi gördüm 9 Dr değiştirdim 9.laparoskopi yada tüp dedi başka şansım yokmuş çok korktum olmazsa artık yeter bıktım canım çok acıdı rabbim ol de n'olursun ol de diye yalvardım ve ilk denemede tuttu herşeyin hayırlısı moralini yüksek dilini duasiz bırakma Allah yardımcın olsun dualarım seninle:KK200:
Tüplerin tıkalıydı anladığım kadarıyla..Allah evladına uzun ömür versin.Size hep güzel günlerini göstersin

Tıp çok ilerledi bence kendinizi salmayın:) insanlar kaç yaşında anne oluyor bu yöntemlerle .. Allah gönlünüzr göre versin ve sizin gibi bebek hasreti çekenler tez zamanda yavrusuna kavuşur inş
ben de öyle diyorum insanlar 50 yaşında hamile kalıyor ama 3-5 kez tüp denemiş ve sonuca ulaşamamış hikayeleri duyunca içimi feci korku kaplıyor..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm

Arkadasimin ablasi on senedir sekiz tup bebek tedavisi gordu, dokuzuncuda aldi kucagina. Simdi kucaginda mucize

Tüp bebek için tedaviye başlayınca sadece olaya odaklanmayın. gezin tozun... kitap okuyun. dua edin. dua edin... hatta tatile gidemediyseniz bi tatile gidin. sonra başlayın.

Oğlum tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldi. şunu unutmayın. tüp bebek yöntemi sadece bir yöntem. nereye giderseniz nerede yaptırırsanız yaptırın canını sadece Yaradan verecek....

Yaşadığın korkuları çok iyi anlıyorum. Evlendikten on beş yıl sonra üçüncü denememde kızımı kucagima aldım. Gittiğim her doktor olmaz derken birde. Tüp bebek icin bile uygun gorulmuyorduk. artık pes ettiğim dönemde son kez bu doktarada gidelim dedik. Eşim test için numune verdi. Ve yemeğe gittik. Daha yemekler gelmeden doktor acil gelin diye telefon etti. Gittiğimizde bizim tüp bebek ıçin uygun olduğumuzu söyledi. Ve şimdi 2 yasinda kizim.
neden olmaz dendi peki azospermi mi vardı..Allah evladınızı bağışlasın ne güzel darışı başıma..bir de 3 kez denemişsiniz sanırım başarısız olan denemeden sonra diğeri için ne kadar beklediniz

Tüp bebek tedavisi sonucunda evlatlarıma kavuşmuş biri olarak söyleyebilirim ki benim için her şey vazgeçtiğim anda oldu.Yıllarca olmazsa ne yaparım diye stres içinde kendimi paraladıktan sonra ne zaman olmazsa olmaz ben tedaviye başlayarak elimden geleni yapıyorum yapabileceğim sadece bu diyerek her sonucu kabule geçtiğimde kavuştum mucizelerime.

1ncide bende senin gibiydim..2ncide bu sefer olur heralde dedim..3ncüde umudum yok oluyordu panige kapildim ben anne olamiyacam dedim.heryeri arastirmaya sayfalarca basari hikayeleri okumaya başladim...4ncüde yeni bi tedavi uygulamak icin oldu umidim yoktu.. 5ncide ya tutarsa dedim karamsarlik pesimi bırakmiyordu ...ama umut etmeye ve dua etmeye devam ettim 6ncıda bitti artık hersey yaş 38 oldu dedim daha sakindim allah büyük bi bildigi vardir dedim doktorumuz yıpranmayin bırakin tedavi kabullenin dedi ..evet tedaviyi bıraktım ama yumurtlama takibi yapmaya devam ettim sorun eşimdeydi 2 milyon sperm hareket yüzde 10 morfoloji sıfırdı en son tedavide..geleneksel tedaviyi hic bırakmadım vee hepppp istedim rabbimden hep istedim..
Cok sukur simdi kucagimda dişleri çıkıyo nasil kaşıyor damaklarını oğlumm..rabbimin hediyesi oğlum..onca tedavide olmadı kendiliginden geldi
Allah sanada uğraştirmadan ilk tedavinde nasip etsin insaallaaahhhhh
Tek tavsiyem korkma sakin ol ve dua et..ben diyorum simdi sakin olsaydim korkup üst üste tedaviler olmasaydim stres yaomasaydim kabullenebilseydim belkide coktan kendiliginden olucaktı..yada 2nci tedavide....allah büyük o ol der ve olur unutma

Merhaba tup bebekle ikizlerim oldu suan 1 yasindalar umudunu kaybetme tup bebekle bircok insan evlat sahibi oluyo ilk denemede tuttu

Ben 25 yaşındayım ve 20 gün sonra 3. tedavimi olacağım. ilk tedavisinde tutan yüzlerce kişi gördüm, 10. tedaviden umutlu olan da. Yani çok da takma sen tedaviyi bırakma zamanı Allaha kalmış

Canım 4444 salatı tefriciye duasını okuyup hamile kalan cok kişi var . Mutlaka inanarak okuyup samimi sekilde dua et Rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane

Back
X