Gebeliğe Hazırlık Çok çok silik çizgi sizce ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Erken gebelik testi Predictir early kızlar adetime bir hafta var. 6 7 dk içinde gördüm ben hayali bir cizgi var kuruma çizgisi mi sizce

Eklentiler

• IMG-20220127-WA0016.webp
    IMG-20220127-WA0016.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 151
Erken gebelik testi Predictir early kızlar adetime bir hafta var. 6 7 dk içinde gördüm ben hayali bir cizgi var kuruma çizgisi mi sizce
Merhaba benim de ilk yaptığım da test cok silikti aksam uzeri tekrar yaptim daha belirginleşti tekrar denemenizi beklerim sabah ilk idrarla deneyin hic sıvı tüketmeden

Merhaba benim de ilk yaptığım da test cok silikti aksam uzeri tekrar yaptim daha belirginleşti tekrar denemenizi beklerim sabah ilk idrarla deneyin hic sıvı tüketmeden
Ben bunu öğle sonu denedim canım yarın ilk idrarla denicem. Hamile kaldınız mı

Evet 2 gun sonra kan testi verdim beta 114.6 cıktı bir dusuk yaptim 3 ay once bu ikinci korkuyorum ayni zamanda

Genelde 5 dakikayı gecen sonuçlar olumsuz olabiliyor ama senin suphen varsa gonlunu de tabiki rehaf tut istersen iki gun bekle oyle dene ama ben olmasa hiç çıkmaz mantığındayım
Bende öyle çünkü milyon kez yaptım hiç ufacık bir şey göremedim 7 aydır deniyorum

Bende öyle çünkü milyon kez yaptım hiç ufacık bir şey göremedim 7 aydır deniyorum
Inan bende 1 yıllık eyliyim 7 ay hic bir şekilde çizgi görmedim 10 dakika bile bekledim senin yapman gereken hic canını sıkma tekrar dene bak inşallah vardır tüm kalbim seninle

Inan bende 1 yıllık eyliyim 7 ay hic bir şekilde çizgi görmedim 10 dakika bile bekledim senin yapman gereken hic canını sıkma tekrar dene bak inşallah vardır tüm kalbim seninle
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler alırım bu ay yarın yine denicem

Back
X