- 19 Ocak 2024
- 46
- 2
- 6
- 27
Yaaa gerçekten mi canım valla inanamıyorum ben pcosum tedavisiz çocuğun olmaz dediler defalarcaAy o zaman hamiisin benceee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gerçekten mi canım valla inanamıyorum ben pcosum tedavisiz çocuğun olmaz dediler defalarcaAy o zaman hamiisin benceee
insallah sağlıkla alırsınız kucaginizaYaaa gerçekten mi canım valla inanamıyorum ben pcosum tedavisiz çocuğun olmaz dediler defalarca
Düzensiz oluyorum o yüzden bilmiyorumbat tarihi geçti mi peki
Kimyasal olamaz dimi 10. Gün gecikmemininsallah sağlıkla alırsınız kucaginiza
Kimyasal olamaz dimi 10. Gün gecikmeminbilgim yok maalesef
Evet yaptım beklemedeyim şuantest yaptiniz mi bugun
 dün birde alt karnımda kahverengi çizgi gördük eşimle
 dün birde alt karnımda kahverengi çizgi gördük eşimle  eşim diyor ki birgun eve gelince kucağıma çocuğu vereceksin diye korkuyorum
 eşim diyor ki birgun eve gelince kucağıma çocuğu vereceksin diye korkuyorum 

Ayyyy sunucunuzzz neeeeeeEvet yaptım beklemedeyim şuandün birde alt karnımda kahverengi çizgi gördük eşimle
eşim diyor ki birgun eve gelince kucağıma çocuğu vereceksin diye korkuyorum

Negatif gibi flasla bakınca zor görünen bir pembe çizgi varAyyyy sunucunuzzz neeeeee

Ayyy gözünle görüyorsan vardııırrrrrrrrrNegatif gibi flasla bakınca zor görünen bir pembe çizgi var
Bende dün yaptım bembeyaz bi negatif ama içimden bi ses bu değişik belirtilerin boş olmadığını söylüyor bende arada kaldım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıdan inatlaaaaaaaNegatif gibi flasla bakınca zor görünen bir pembe çizgi var
umutsuzluğa kapılmayın iki gün sonra tekrar denemenizi oneririmAyyyy sunucunuzzz neeeeee
bence de yapın ve bize haber vermeyi unutmayinBende dün yaptım bembeyaz bi negatif ama içimden bi ses bu değişik belirtilerin boş olmadığını söylüyor bende arada kaldım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıdan inatlaaaaaaa
Bende öyle düşünüyorum kasık batmalarim hiç normal gelmiyor randevu alıp dr.gidecegim yakın zamanda sürekli test yapınca da eşim kızıyor artık bilemiyorumBende dün yaptım bembeyaz bi negatif ama içimden bi ses bu değişik belirtilerin boş olmadığını söylüyor bende arada kaldım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıdan inatlaaaaaaa