Canını sıkıp umutsuzluğa kapılmamalısın. Stres çok etkiliyormuş. Rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak.. Bende doğum kontrol hapı kullanmadım sadece bir ay kullandım ama işte insan düşünmekten kendini alamıyorBen bi de sadece iki ay doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra hep kendimiz korunduk yani ilaç falan çok almadım.prolaktinim yüksekti dostinex kullandm düştü sonra rahim filmi çektirdim(korkunçtu) tüplerim açık çıktı sonra klomen ve çatlatma iğnesi ben artık bunları tkrar yaşamak istemiyorum
canım Allahın izniyle hamilesin.13 gun sonra boyle cıkmaz benceBen bi de sadece iki ay doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra hep kendimiz korunduk yani ilaç falan çok almadım.prolaktinim yüksekti dostinex kullandm düştü sonra rahim filmi çektirdim(korkunçtu) tüplerim açık çıktı sonra klomen ve çatlatma iğnesi ben artık bunları tkrar yaşamak istemiyorum
amin canım YÜCE RABBİM hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsinYaa kızlar inşallah yaaaa hepimiz muradımıza erelim inş
Arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptırmamın üzerinden 13gün geçti bnde dayanamayıp predictor testi yaptım ikinci çizgi çoook silik gölge gibi eşime gösteriyorum acaba hayal mi görüyorum diye o da görüyo ama çok az görünüyo diyo sizce nedir bu?
Azra53 inş cnm:/ mdk35 cnm bnim kasıklarım çok ağrıyo gülerken hapşırurken filan ama onun dşında hiç belirti yok diyebilirim inş tutmuştur cnm ikimznde
Cnm bnce test yapmalısın çünkü göğüslerin felanda ağrıyomuş gebe olabilirsn bnde kasık agrısı gaz birikimi ve şişlik var ama göğüslerim ağrımıyo inş regl olmayız
Cnm test yaptıktan snra sonucu haber ver inş hamilesindir:)
Ya kızlarrr benimde çok gazım var ( çok affedersîniz) ama bu adet belirtisimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?