Çok çok silik çizgi

Canını sıkıp umutsuzluğa kapılmamalısın. Stres çok etkiliyormuş. Rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak.. Bende doğum kontrol hapı kullanmadım sadece bir ay kullandım ama işte insan düşünmekten kendini alamıyor

Aynen cnm kesnlikle kafaya takmamak gerekiyo zaten öyle yapanların kendiliğinden olmuş ama işte ben karakter olarak da sabırsız biriyim takmicam diyorum bi bakıyorum yine kafaya takmışım

canım Allahın izniyle hamilesin.13 gun sonra boyle cıkmaz bence

ayy inşallah hamilesindir valla ben bile o resmi görünce heyecanlandım allahım inşallah bende 2 3 ay sonra görürüm o cizgiyi

Canm ya bişey sorcam bende bu at ilk defa klomen kullanıp ayın 14 ünde çatlatma iğnesi yaptırdım. Biraz daha geçsin de test yapayım diye bekliyorum çok heyecanlıyım acaba senn herhangi bir belirtin oldu mu onu sorcaktım çok meraklanıyorum üzülüyorum endişeleniyorum bi çıkar yol arıyorum. 20 aylık evliyim pko var hiç korunmadık ama olmuyo ilk defa başladım tedaviye inşaallah tutmuştur sennde benmde yaa

Azra53 inş cnm:/ mdk35 cnm bnim kasıklarım çok ağrıyo gülerken hapşırurken filan ama onun dşında hiç belirti yok diyebilirim inş tutmuştur cnm ikimznde

Azra53 inş cnm:/ mdk35 cnm bnim kasıklarım çok ağrıyo gülerken hapşırurken filan ama onun dşında hiç belirti yok diyebilirim inş tutmuştur cnm ikimznde

Ya benmde ağrım var iğne yapıldığından beri hatta bi ara geçti sonra ara ara yine oluyo reglimin 3-5 gün öncesindeki gibi hafif ağrım oluyo bazen baskı zonklama gibi oluyo ama çook hafif. Bide karnım şiş regl öncesi belirtiler var hep bide son 1 haftadır çok agresifim sanırım regl olcam. Bugün bütün gün sağ göğsümün ucu sızladı daha önce olmadı böyle ama bunları zaten gebeliğe yormuyorum çünkü olsa hissderdim heralde diyorum

Cnm bnce test yapmalısın çünkü göğüslerin felanda ağrıyomuş gebe olabilirsn bnde kasık agrısı gaz birikimi ve şişlik var ama göğüslerim ağrımıyo inş regl olmayız

Cnm bnce test yapmalısın çünkü göğüslerin felanda ağrıyomuş gebe olabilirsn bnde kasık agrısı gaz birikimi ve şişlik var ama göğüslerim ağrımıyo inş regl olmayız

Ay eveeeeeet evet işteee gaz varmış veya bişey varmış da sanki ıkınsam çıkcakmış gibi oluyo işte bnmde öyle. Göğüs ağrım yok benmde sadece ucu bugün bütün gün sızladı ama şiş veya ağrı yok. Ayy bak bi ince ümitlendim şimdi

Diclecim cok sevindim Allah tamamina erdirsin
Ben de igne yaptirdim. bugun 12. Gunum adetime 4 gun kaldi ama lekem degisti rengi kirmizilar yolda sanirim
Bizler icin de dua et canim

Ya kızlarrr benimde çok gazım var ( çok affedersîniz) ama bu adet belirtisimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…