Çok da umrumda olmayan şüphe

Buzz Lightyear

Sonsuzluk ve ötesine
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
681
951
53
44
Eşimle pek bir sorunum yok. Afacan bir oğlumuz var ve ilişkimiz 4,5 yıllık. Afacan oğlumuz vesilesi ile arada, biz anneme kalmaya gideriz. Annem bizi birakmaz. 2-3 gün annemde kalırız.

Bu kez gittiğimizde beni güvenlik aradı. (Güvenlikten hep beni ararlar, gelen yemek, kuru temizleme vs. Ne olursa olsun ) Eda hanım geldi. Hangi daireye gelmiş, böyle birini tanımıyorum, tekrar sorar mısınız dedim. Benim evimi söyledi. Ben de içeri almayın, tanımıyorum dedim. Ama içimde kurt, benim herif, ben yokken evde napıyor? Güvenlik tanımıyorum ya da beklemiyorum derseniz içeri almaz. Acaba kurcalasam mı?
Güncelleme 9

Son düzenleme:
Eşimle pek bir sorunum yok. Afacan bir oğlumuz var ve ilişkimiz 4,5 yıllık. Afacan oğlumuz vesilesi ile arada, biz anneme kalmaya gideriz. Annem bizi birakmaz. 2-3 gün annemde kalırız.

Bu kez gittiğimizde beni güvenlik aradı. (Güvenlikten hep beni ararlar, gelen yemek, kuru temizleme vs. Ne olursa olsun ) Eda hanım geldi. Hangi daireye gelmiş, böyle birini tanımıyorum, tekrar sorar mısınız dedim. Benim evimi söyledi. Ben de içeri almayın, tanımıyorum dedim. Ama içimde kurt, benim herif, ben yokken evde napıyor? Güvenlik tanımıyorum ya da beklemiyorum derseniz içeri almaz. Acaba kurcalasam mı?
Çokta umrunuzda olmasa konu açmazdınız sanırımo_O

Yanlış daireyi aramıştır bizim güvenlikte yapıyor bazen , havuz basina uzanmistim ki guvenlik aradi kafamda bir sürü soru işareti acaba dedim misafirmi geldi ne ola ki, halılarıniz gelmiş demezmi, ne halisi ben halı vermedim ki , sakince tekrar uzandım :))

Valla şüphenin azı çoğu, umrumdası ya da umrumda değili olmaz.
Bir kere şüphe düştü mü, kaya gibi kalır orada. Sizin de kalmış zaten.
Eşinizin hareketlerine dikkat edin.
Güvenliğe tekrar sorabilirsiniz;
o kadın içeri girmiş mi kimmiş yanlış mı sormuş yoksa.
Aradığı saat vs belli zaten, kamera vardır mutlaka oradan da bakabilirsiniz..

Belki kadın soyguna vs gelmiştir. Öyle atmıştır kafadan. Bence güvenliğe o bayanı sorun. Başka daireyemi gitti yada oradan ayrıldımı diye. Ayrıca eve birini getirse mutlaka fark edersiniz.

Yapmayın ya lütfen, hangi güvenlik cep telefonundan arar :işsiz: Megafonlar o nedenle var. Ayrıyeten çok da umrunuzda olmayıp konu açmanız da pek enteresan
Bizim güvenliğimiz evden ulaşamıyorsa önce beni, bana ulaşamıyorsa eşimi arar.
Bizlerin izni olmadan sinek uçurmaz, ulaşamıyorsa da içeri almaz.
Var yani böyle şeyler.

Bizim güvenliğimiz evden ulaşamıyorsa önce beni, bana ulaşamıyorsa eşimi arar.
Bizlerin izni olmadan sinek uçurmaz, ulaşamıyorsa da içeri almaz.
Var yani böyle şeyler.
Şaşırdım demek varmış böyle şeyler. Ben de sitede oturuyorum magafondan ararlar cevap vermezsek daha da aramazlar cepten vs. Gelen tanıdıksa onun bizi aramasını istiyorlar ve bizden ok gelmedikçe içeri almıyorlar

Back
X