Çok da umrumda olmayan şüphe

Guvenlik sizi ararken kadin guvenligin yaninda ve sizinle yani bayanla gorusuldugunu bile bile bu daire diyorsa ortada yanlislik vardir. Kadin arattirmaz ya da sonra kivirir aa yanlis oldu derdi..Ya da ozellikle kusku dusurmek vardir ama bu son soyledigimle kim ugrascak.

Ben olsam telefonu kapattıktan sonra direk eşimi arardım ve böyle bir durum oldu nerdesin falan diye sorardım didik didik
Eşinize başkasından hoşlanıyorsan ayrılabiliriz falan gibi yaklaşıyor olabilirsiniz ama eşiniz bu duruma olumlu yaklaşmıyor olabilir
Sonuçta çapkınlık ayrı başka birisine aşık olmak ayrı
Tabiki bir karışıklık olmuş olabilir ama bu durumu sıcağı sıcağına kesinlikle konuşurdum

Adam Eve kadın getirmiş bu kadar net. Bizde de güvenlik aradığında, yanlış daire olunca gelen misafir daire sahibinin adını söylüyor ve yanlışlık ortaya çıkıyor. Saniyede çözülüyor yani.

Ben bu saatte ne okudum aman eda Seda çok da umrumda değil bana ne umrunda olmayan yazmasın boşu boşuna okuyoruz bunları bişey sanıp

Kurcalamadım, kuyruğu dik tuttum elbette. Ama konuyu açtıktan sonra ve 2 eda, 3 kamil, 5 tüpçü, 7 kargo, 3 kuru temizleme, 5 kez susu gel. Sadece 1 kargo ve 1 kuru temizleme doğru idi. Güvenliğe çıkmıştım. Zırt pırt arıyorsunuz eda hanim, kamil bey geldi diye, yuvamı yıkacaksınız diye. Tarih verdim, 2 dakika sonra aradılar yenge baktık, filancaya gelmiş. Konu tatlıya bağlandı.

Ev değiştirecek olsam yine merkezi. Bekarkan kombilideydim. En kısıkta kutu kadar eve 200 lira odüyordum 6 sene evvel. Şimdi herşey dahil kışın max 550 yazın 270 aidat

Kadın işte acaba dedim, sonra güvenlik şirketi değişti onu söylemek hemen aklıma gelmei, neden ben bir kadınım. Boyo posu devrilsin beni boynuzluyor )))

Back
X