Cok daraldım bebegım ac kalıyor

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Kızlar ıkı aksamdır bebek emmıyor gece gnduz emıyor ama aksam emmıyor bugun sabahta emmemeye basladı,bıberona sagılms sut vardı onu koydum onuda emmıyor ıkı gundur sureklı kusuyor ama cok cok fazla,
sut sagma makınam weewell bozuldu bu sabah hırlıodu ztn, e bebekten almstk, faturayı bulamıyorum:(faturasız ordan aldıgımı nasıl ıspat edebılırımkı, ve genel mudurluge sorduk makına tamırdeyken bız napıcaz dıe, uzun surmez dıyo.?ben gunde sagmam gerekıo artık napıcam kızlar:(

canım bebek kaç aylık? eczaneden elle kullanılan pompalar var onlardan alabilirsin ama ısrarla emmeyip kusuyorsa muhtemelen rahatsızdır bir doktora götürün isterseniz kolay gelsin

Çok fazla kusuyor demişsin,bu kadar çok kusması normal değil.Kesinlikle götür bir doktora...Bazen reddebiliyorlar emmeyi,uykuda filan sürekli emzirmeyi dene...Ama kusması normal değil...Geçmiş olsun....

düzenli emen çocuk emmeyip kusuyorsa hastalanmıştır ,dr'a götür bence.İlerlemeden önlemini almış olursun

Hiç vakit kaybetmeden doktora git, bebek kusuyor sen forumda yanıt arıyorsun, olmaz ama maksadım gönlünü kırmak değil lütfen hemen götür bebeğini doktora, geçmiş olsun

Soyle kusuyor yattıgı yerde tazyıkle cıkıyor yuzu vs hep gozlerne kdr , dun rahat 150 ml kustu
Keşke kaç aylık olduğunuzda yazsaydın, takfiminde yokki göreyim;) neyse, ama rahatsız olabilir, bağırsak yada karnındanda rahatsız olabilir. Yada pek önemli bir şey yokdur.

hatirladigim kadarı ile, 2 haftalık bir bebek yaklaşık
60 ile 90 millilitreye kadar beslene biliyordu,3 ile 4 aylıkta 120 ile 140 ice bilir fallan. Kaç aylık olduğununu bilseydik keşke:) Zadece sütlemi besleniyor yoksa meyve vs veriyormusun gündüzleri? Neler tüketiyor yada ne kadar fallan,

1 saat uyuyup tekrar denesen belki ister

Süt sağma makineniz düzeldiğinde bebeğiniz kusmayı bırakacak mı? Yanlış yere takılmışsınız, bebeğinizi vakit kaybetmeden doktora gösterin.

fışkırarak kusuyor diyorsunuz normal emen çocuğun birden emmeyi bıraktığını söylüyorsunuz hemde biberondan bile aç olduğu halde yemeyi reddettiğini söylüyorsunuz hiç normal değil ki fışkırarak kusması hiç iyiye yorulmaz, sizin acilen bir doktora gürmeniz gerekiyor bu çocuğu bırakın makinaya ne olduğunu en fazla yenisini alırsın!

Emmiyorsa ve fışkırarak kusuyorsa reflü olabilir. Benim bebeğimde de vardı. Bir doktora götürün. Reflü ise gastro bölümü ilgileniyor. Benim bebeğim reflü ilaçlarını vaktinde kullanmadığımız için emmeyi bırakmıştı. Vakit geçirmeden gitmeniz gerekiyor. Geçmiş olsun.

Makineniz tamirdeyken de süt sağma pompası kiralayabilirsiniz. Benim pompam tamirden 1 haftada gelmişti. Ben de o bir hafta için internetten süt sağma pompası kiralayan yerler var. Oradan 1 haftalık pompa kiralamıştım. Ama dediğim gibi önce bebeğinizi doktora götürün eğer reflü ise ilaçları kullanmaya başlayınca emme problemi de düzeliyor zaten.

cnm brak şimdi faturayı flnda bebegi nasıl besliycen onu düşün sen .doktorla irtibat kur ek mama ver günahtr sabiye .bebek aç sen fatura arıyorsun .belki artık meme istemiyordur .mama fln ver:26:

Bazıları gene ucup kacmıs yazık dıyorum bebegım acken fatura derdıne dusmusum!sagma makınası olmazsa bebekte tutmazsa neyle verecegım mamaya mecbur kalacagım ozaman, mantıksız yorumlarınızı anne olmayan ınsanlara yapın. Atıp tutmayın

Bazıları gene ucup kacmıs yazık dıyorum bebegım acken fatura derdıne dusmusum!sagma makınası olmazsa bebekte tutmazsa neyle verecegım mamaya mecbur kalacagım ozaman, mantıksız yorumlarınızı anne olmayan ınsanlara yapın. Atıp tutmayın

yanlış anlıyorsun arkadaşım.

insanlar faturaya değil,senin bebeğini doktora götürmemene takıldı.

sağma makinen olmazsa,bebek de tutmazsa inan yine de bir çözüm bulunur,yeter ki sağlık olsun!

Back
X