- Konu Sahibi Summer-girl
:) Siz ben misiniz acaba?Iliskim yoruyor artik ve karsi tarafa yetmiyorum. Gunde 786 kere aramam, guzel kelimeler sarf etmem, midemde kelebeklerin ucusmasi isteniyor devamli ve boguluyorum. Hep bir sitem. Hep daha fazla talep.
Ben micmic iliskileri sevmiyorum. Iliskim hayatimin merkezinde degil ve istemiyorum da bunu. Hayatimda bir suru mesgalem ve sorumlulugum varken bu kadar ilgiyi nasil gosterebilirim ki?
Gunde defalarca aramak nedir ya?
Bence gayet guzel gidiyor bu iliski ama 2 saati gectiginde neden aramadigim sorgulaniyor hemen ve baski hissediyorum resmen. Soguyorum da yavas yavas.
Evliligi dusunuyorum da cok urkutucu geliyor. Bir insanla senelerce ayni hayati paylasmak... Offf, cok fena.
Yalnizligi cok seviyorum ve bu iliski daha yeni olmasina ragmen zorluyor beni. Nasil basa cikacagimi da bilmiyorum.
Cok daraldim.
Son iki flörtüm benden bu yüzden kaçtı. Her gün konuşmak istemiyorum arkadaş! Akşamları tam dört saat Whatsapp'tan mesajlaşmak istemiyorum. Ben ergenliğimde bıraktım zaten mesaj bombardımanını. Akşamları Netflix'ten film/dizi açıp eğlenmek istiyorum. Yemeğimi yerken onla meşgul olmak istiyorum.
İşimle ilgili önemli bir toplantıya hazırlanmam gerekiyordu. Önceden de söyledim, bak böyle böyle, biraz ulaşamayabilirsin diye. Ulan yine trip yedim.
Kimse kusura bakmasın, ekmek param daha önemli. Beyfendinin gönlünü hoş edeceğim diye işimden olamazdım. Bencillik resmen ve ben hiç katlanamam.
Bir de lütfen biraz birbirimizi özleyelim ya. Her gün telefonda ne konuşulur ki? Valla uzun ve rahatsız edici sessizlikler oluşuyor sonra.
Ben daralıyorum böyle, hayatım işgal edilmiş gibi oluyor.
Neyse sözün özü, sizi çok iyi anlıyorum. İki saat aramadın diye tavır yapan biriyle çok zor ya. Ne diyeyim...