Çok daraldım:(

q0nca

Nişanlıııı:)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
908
3
118
Bursa
sabahdan daha başladı bu daralma ya böle sanki solumdan kalkmış gibiyim sevgilime çattım patrona çattm şu an da işten çıkmak istiyorum ya kendi mesleğm ama biraz yontulmam lazım bilgilerm kesn net değil ama sürekli kendileri bi yerlere gidiyolar bni büroda bırakıyolar telefonlara bak die sekreter die tanıtıyolar artık bni düzenli maaşımı da alamıyorum istediğimde off pff diyolar 300 alıyorum hemde büro burası yol bana ait 18 yaşındaym daha tam bilgili değilim ondan veriyolar dicem ama burda 3 senedr çalışan biri var o bile 600 alıyo ki her işi o hallediyo o da 21 yaşnda. çıkmak istiyoum ama engelm var takstle bişiler aldım 150 oraya veriyorum hemen iş bulamazsam yanarım metroya başvuruda bulundum torpil falan olurda kurtulurum burdan patronlarda dengesz suratsız insanlar bazen çok seviyorm bazen hiç sevmiyorum acaba diyorum sınav mı bu sabretmeyi mi öğrenmem gerekiyo şmdi çıksam evde beklicem taksitiim kalcak metro işi olmucak belki de offf off:S

ış bulmak koly değildir, bir iki sorundan dolayı iş bırakmaya kalkarsan ohohooo. Bütün işlerde bir sorun ya da rahatsızlıklar olabilir, ne de olsa hiç bir iş dört dörtlük değildir. Senn de dediğin gibi yaşın küçük olduğu için genelde az ücretle çalıştırırlar...Ama ille de burada çalışmak istemiyorum diyorsan iş bulana kadar çalışmaya devam et derim. Ne de ola taksitlerin falan varmış, en azından sıkışmamış olursun.Hem yeni bir iş arar hem de bulunduğun yerde çalışmaya devam edersin.Bulunduğun yerde kimseye söyleme ama oradan ayrılcağını, yeni bir iş aradığını... yerimseniben

zaten onlarda sölediler ki bana işler kötü iş bulalm sana die biliyolar iş aradığımıda zaten bulmadan çıkma diyolar ama lafta diolar tavr öle değil

madem taksitlerin var biraz daha dişini sıkıcaksın canım.ama taksitlerin bittiğinden tekrar birşeyler alıp aynı hataya düşme.aldığın para çok azmış gerçekten.zaten yoluda sen veriyorsan sana hiç para kalmıyor demektir.sıkma canını bak dışarıda hava ne güzel .yada bir dışarı çık ve çiçek kokularını burnuna çek kendine gel bi delikafadulden.sabırlı ol biraz bence

canım ya üzüldüm ama hep böyle. ben de konu açmıştım yaklaşık 3 ay önce bi dersanede çalışmaya başladım diye. bak kaç ay oldu bana verilen para da 300 tl sadece...
işe başlamadan önce çok daha rahat geçiniyordum şimdi yol paramı bile zor denkleştiriyorum. ben çareyi işten bu hafta ayrılıp Kpss (lise) sinavina hazırlanmakta buldum. sana da tavsiye ederim en iyisi devlette çalışmak sanırım. Lise mezunuysan eylüldeki sınavda şansını deneyebilirsin...

öyle de devlete torpilsiz çk zor ablacım yaa bn orda taj yaptım ne şube mdrleri sokmadık araya ama öle bile olmadı yani...şu anda metrodan cvpbekliyorum şartları çok çok ii inşallah olur:S

madem taksitlerin var biraz daha dişini sıkıcaksın canım.ama taksitlerin bittiğinden tekrar birşeyler alıp aynı hataya düşme.aldığın para çok azmış gerçekten.zaten yoluda sen veriyorsan sana hiç para kalmıyor demektir.sıkma canını bak dışarıda hava ne güzel .yada bir dışarı çık ve çiçek kokularını burnuna çek kendine gel bi delikafadulden.sabırlı ol biraz bence

dmin çıktım kiraz aldım geldm şimdi iyiyi:D

inşallah ya çok istiyorum yapmak istediğim almak istediğim o kadr çok şey var ki ama işde yeniyim kendimi geliştiriyorum tecrube oluyo die bişi diemiyorum

ya yenisi açılcakmış ya canm realin yerine form var torpilde var zaten haber verirsn böle böle başvurmuş yardımcı olur musun die çok sevinirim canm yaa

evet canm oranın şeker bölümü sorumlusuymş adam 3 büyük patrondan biriymiş de

öyle de devlete torpilsiz çk zor ablacım yaa bn orda taj yaptım ne şube mdrleri sokmadık araya ama öle bile olmadı yani...şu anda metrodan cvpbekliyorum şartları çok çok ii inşallah olur:S

çok yanlış düşünüyorsun, ben devlete kendim girdim, kpssye çalıştım eşşek gibi, çevremdeki herkeste öyle ama insanlar torpille girdim zannediyorlar bende sinir oluyorum. devlette torpil var demek kolaya kaçmak siz zaten bunu kafaya koymuşsunuz metroya torpille girerim diyorsurnuz ama insan kendiside çalışarak bişeyler başarabilir,

gördüğünüz gibi şube müdürleri falan araya sokmakla olmuyor ama kendiniz emek verip hak ederseniz kimse bişey diyemez, başınız dik olur bence kimseye aman demeyin kendiniz çalışıp emek verin; birsürü insanın yaptığı gibi başkasının hakkını yemeden

şimdiye kadr kmler bnm hakkımı yedi kmbilir herkes bi yere birinin aracılığıyla giriyo bnde öle düşünüyodum kendim didindm olmadı aracı bulunca daha zor bu çalıştığm yere abim soktu belediyeye de başka biri sayesnde girmiştim stajyer için bile torpl istediler ilk torpilsiz gittik önce devlet memurlarının çocukları ve akrabaları dedi kadın açık açık bana

4 senelk açıköğretim okuyorum o derslere çalışıyorum işten gelnce ikisini nasıl yürütcem ki

biz senin özelini bilemeyiz ki burdaki yazdığına göre cevap veriyoruz ama ben olsam; açıköğretimi 2. plana atıp eylüldeki sınava çalışırdım, açıköğretim sonrada olur, benim sana demek istediğim elden gelen öğün olmaz oda vaktinde gelmez,

Back
X