Çok daraldım:(

ya bn sabırsız bi insanım geçen sene o kadr öss ye çalıştım olmadı bi daha denemedm çok hayal kırıklığına uğradım şmdi de öle olursa emeklerm boşa giderse halk bank sınavına girdim çalışıp ondan da güzerl bi not alamadım çalışmıştım ama bıraktm yani her sene oluyomş galiba ama bi kere deniyorum olmuyosa başka yöne gidiyorum

şimdiye kadr kmler bnm hakkımı yedi kmbilir herkes bi yere birinin aracılığıyla giriyo bnde öle düşünüyodum kendim didindm olmadı aracı bulunca daha zor bu çalıştığm yere abim soktu belediyeye de başka biri sayesnde girmiştim stajyer için bile torpl istediler ilk torpilsiz gittik önce devlet memurlarının çocukları ve akrabaları dedi kadın açık açık bana

Belediyelerde stajyer alma işlemleri o şekilde yürüyor çünkü canım. Diğer devlet dairelerini bilmem ama belediyeler öyledir. Ben de bir bilişim mevzunu ve beldiyeye zorla girmiş bir stajyer olarak biliyorum. Az uğraştırmadılar beni. delikafadulden Ben gittiğimde de sana dedikleri gibi önce çalışanların çocuk ve yakınlarını alıyoruz, geriye kadro kalırsa da okulun başarılı öğrencilerini alıyoruz demişlerdi... Nese ben de torpil bulup girdim ama sen neden iki yıllık da olsa ünüversite okumadın ki, iş bulmanda yararı olurdu. a.s

sabahdan daha başladı bu daralma ya böle sanki solumdan kalkmış gibiyim sevgilime çattım patrona çattm şu an da işten çıkmak istiyorum ya kendi mesleğm ama biraz yontulmam lazım bilgilerm kesn net değil ama sürekli kendileri bi yerlere gidiyolar bni büroda bırakıyolar telefonlara bak die sekreter die tanıtıyolar artık bni düzenli maaşımı da alamıyorum istediğimde off pff diyolar 300 alıyorum hemde büro burası yol bana ait 18 yaşındaym daha tam bilgili değilim ondan veriyolar dicem ama burda 3 senedr çalışan biri var o bile 600 alıyo ki her işi o hallediyo o da 21 yaşnda. çıkmak istiyoum ama engelm var takstle bişiler aldım 150 oraya veriyorum hemen iş bulamazsam yanarım metroya başvuruda bulundum torpil falan olurda kurtulurum burdan patronlarda dengesz suratsız insanlar bazen çok seviyorm bazen hiç sevmiyorum acaba diyorum sınav mı bu sabretmeyi mi öğrenmem gerekiyo şmdi çıksam evde beklicem taksitiim kalcak metro işi olmucak belki de offf off:S

bende öyleyim 18 yaşındayım stajyerim tabi bu ay bitiyo normal bir calısan olucm 3 ay.. Kendilerini birşey zannetmelerinden kaynaklanıyor bu durum sekreter bile görsen sanki okumus okumus doktor olmus sannedersinnn bir hava o biçim.. Taksan kaç yazar kendine yapmıs oluyosun işte canım. Patrona gelince kim ona yalakalık yaparsa anlasada işine geldiği gibi davaranır o yüzden hiç takma para kazandıkca tapıyolar paraya 3-5 kurusu vermeye cekiniyolar bende 250 alıyodum düşünnn :/ inş. bu yaz bi 400 verir ee yapsın onuda artıkk saf gibi gidip geliyoruz gençliğimizn bu güzel dönemlerinde sürünüyoruz. Yinede üzülme ilerde daha güçlü oluruz biz şimdiden alışıyoruz işte sorunlara karsı temelimiz oluşuyor.a.s

Belediyelerde stajyer alma işlemleri o şekilde yürüyor çünkü canım. Diğer devlet dairelerini bilmem ama belediyeler öyledir. Ben de bir bilişim mevzunu ve beldiyeye zorla girmiş bir stajyer olarak biliyorum. Az uğraştırmadılar beni. delikafadulden Ben gittiğimde de sana dedikleri gibi önce çalışanların çocuk ve yakınlarını alıyoruz, geriye kadro kalırsa da okulun başarılı öğrencilerini alıyoruz demişlerdi... Nese ben de torpil bulup girdim ama sen neden iki yıllık da olsa ünüversite okumadın ki, iş bulmanda yararı olurdu. a.s

ya aslında bnm 2 senelk hakkım vardı da annemler yok yakın yer olsun yok merkez olsun öle böle olsun derke 24 tercihden 8 tane mi ne yaptım puanım da iidi ama olmadı işte ya onları da anlıyorm evde tekm ve kardeşimikaybedeli 1 yıl olmuştu o zmn

bende öyleyim 18 yaşındayım stajyerim tabi bu ay bitiyo normal bir calısan olucm 3 ay.. Kendilerini birşey zannetmelerinden kaynaklanıyor bu durum sekreter bile görsen sanki okumus okumus doktor olmus sannedersinnn bir hava o biçim.. Taksan kaç yazar kendine yapmıs oluyosun işte canım. Patrona gelince kim ona yalakalık yaparsa anlasada işine geldiği gibi davaranır o yüzden hiç takma para kazandıkca tapıyolar paraya 3-5 kurusu vermeye cekiniyolar bende 250 alıyodum düşünnn :/ inş. bu yaz bi 400 verir ee yapsın onuda artıkk saf gibi gidip geliyoruz gençliğimizn bu güzel dönemlerinde sürünüyoruz. Yinede üzülme ilerde daha güçlü oluruz biz şimdiden alışıyoruz işte sorunlara karsı temelimiz oluşuyor.a.s

yaa tatlm genciz ya ondan böle yapıyolarbiz size eğitim veriyoruz havasındalar

vayyyy beee:D kendim konum okuyunca neler yaşamışım diyorum nerden nereye şmdi çok şükür mutluyum işim harika sorunsuz allah nazarlardan saklasın zorluklar çekmeden hiçbirşeyin tadı çıkmıyo arkadaşlar:52:

Back
X