Cok daraldim... :(:(

N e v a

Guru
Pro Üye
28 Şubat 2011
14.189
17.577
498
O kadar buyuk bir dert olmayabilir size gore ama ben bundan buyuk bir dert goremiyorum su aralar :43: 1 senedir hatta :(
Bebek istiyoruz,ve pco luyum 1 sene oldu isteyeli... Bir jinekologa gidip tedavi olmaya baslamistimki elde var yine sifir oyaladida oyaladi.. Bugunde bir clinikte bayan doktor bize bir erkek jinekolog onerdi.. Daha onceden soylemisti oneririm isterseniz diye,bizde bugun gidip adresi aldik ve gittik ozel bir hastanede randevuyu aldik.. Aslinda bastan kadin istemistik ama caresiz kalinca erkekte olsa gidicem napiyim dedi esim.. Randevu almaya gidene kadar hersey guzeldi gidp doktorun tipini gorene kadar taa ki...Esim basladi Adamin tipini begenmedim,nelerle ugrasiyorum,elalem sipsap yapiyor biz ugrasiyoruz Allahim neden boyle oluyo,isyanlardayim.. Vs..Vs...
Su anda kadar guzel gordugum herseyde bir baska gorunuyor gozume cunki bunalimdayim :43: Daraldim...
Bende istiyorum bebek ama yok iste 1 sene olmadi boyle yaparsa ben napicam yillarca olmazsa :43::43:
Bana biraz moral verin nolur cok kotu bir durumdayim.. Insan esinden destek alir demi normalde ama bu hic umudum yok olmaz diyo yuzume karsi :(:( Nefes almakta bile zorlaniyorum okuyanlar bana biraz destek olsun kimsem yok cunki sizden baska :(

Son düzenleme:
Allah'tan umut kesilmez canım...İsyan etme...Sitem etme....Sen elinden gelen doktor kontrollerini yap.Aşılama var en son ihtimal tüp bebek var.En büyüğüde duaların var...

evet en önemlisi eşinin destek olması sana çok haklısın....
isyan etme 1 yıl çok uzun zaman değil...
benimde 1,5 yıldır olmuyor...
herşeyin bi zamanı var işte....
bu kadar daraltırsan kendini olacağı varsada olmaz...
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..

gülüm elbet bununda bir zamanı var,ne zaman yazıldıysa allah o zaman verir,bundada bir hayır vardır mutlaka...gençsiniz daha dur bakalım böyle umutsuzluğa kapılma eminimki eşinde sölediklerinden ötürü üzülmüştür

canım benim hiç umudsuzluga kapılma daralmada zor oldugunu bılıyorum ama allahtan sabır dıle herşeyı allahtan iste allah kullanırını bır şekilde sınar demekki senin sınavında bu böle düşün ben çevremden biliyorum hiç çocugu olmaz dedıler ewlat edındıler arkasından 3 tane cocukları olan ınsanları bılıyorum
yıne aynı sekılde 3 defa deneyıp olmayan 4. seferınde ıkızlerı olan arkadaslarım var
sende sabırlı ol
eşının tabıkı sana destek olması lazım ama demekkı oda bunalımda bazı dönemlerde böle seyler olur sen bu dönemde biraz rahatlamaya çalıs gez arkadaslarınla aılenle vakıt gecır
mumkun oldugunca konus sohbet et birazcık olsun rahatlarsın ayrıca bızımlede konusabılırsın elımden ne gelırse yaparım en azından dınlerım ....
her zaman burdayım ben
allah yardımcın olsun dilerim bütün sıkıntılarından büyük bir zaferle kurtulursun allah tum dileklerini kabul etsın

Kizlar Allah razi olsun cevap veridgniz icin... Hala kendimi bunalimda hissediyorum,cunki hic kimsem yok burda esimden baska oda destek olmayinca napabilirim ki... Tuhaf duygular iste,nerdeyse Allaha inanci olmadigindan suphe edicem o kadar ustume geliyo ki...
Elalem hemen yapiyomus... Bende isterdim hemencik olsun ama Allah istemiyo demekki... Yani doktorun tipini begenmedim diye trip yapmasi tuhaf adam uzmanmis 40 yildir yapiomus bu isi,alttan muane edecek diye sinirleniyo :S
Belki nasibimiz ondandir,o vesile olacaktir ne malum.. Bende istemezdim erkek olsun ama yokki baska bildigimiz bayan,erkek onerdiler iste... Hem bitek benmiyim erkek jinekologa giden :(

Neyin ne zaman, nasıl olacağını Allah'tan başkası bilemez. O yüzden sıkmayın canınızı.
Herkese her istediğini veren Rabbim, size neden bir bebiş vermesin ki? :emir_bebek::emir_bebek:
Siz yeter ki yürekten isteyin ve isterken asla ama asla umutsuzluğa kapılmayın. :34:

Kizlar Allah razi olsun cevap veridgniz icin... Hala kendimi bunalimda hissediyorum,cunki hic kimsem yok burda esimden baska oda destek olmayinca napabilirim ki... Tuhaf duygular iste,nerdeyse Allaha inanci olmadigindan suphe edicem o kadar ustume geliyo ki...
Elalem hemen yapiyomus... Bende isterdim hemencik olsun ama Allah istemiyo demekki... Yani doktorun tipini begenmedim diye trip yapmasi tuhaf adam uzmanmis 40 yildir yapiomus bu isi,alttan muane edecek diye sinirleniyo :S
Belki nasibimiz ondandir,o vesile olacaktir ne malum.. Bende istemezdim erkek olsun ama yokki baska bildigimiz bayan,erkek onerdiler iste... Hem bitek benmiyim erkek jinekologa giden :(

Ask olsun bende varimya niye yanlizsin daha sana çay icmeye gelecem inss bebegin elbet olacak okadar sıkma kendini herseyin bir zamanı var sende erkek jinekologa keyfinden gitmiyorsun ya belki ilk defa gittiğiniz icin stres yaptı kendine bosver git sen istediğini konuşsun bende gecen ay jinekologa gitmiştim eşimde gelmişti Dr erkekti muayene odasından çıktım esimin yüzü renkten renge girmişti ordan çıktık arabaya bindik direk ulann karımın seyini bu Paris'te görmeyen Dr kalmadı dedi hiç üstüme alınmadım patlattım kahkahayı tafsiyem sende umursama dediklerine git gel git gel oda alisir ben keyfime hicbirzaman erkek Dr seçmedim ama acilde olsun hamileyken yada mecbur kaldıysam gittim gide gide terbiyede kalmadı artık eskiden kadına gitseydim bile utancımdan yerin dibine girerdim valla şimdi tinlamiyom bile esinde alisir merak etme sakın o istemiyor diye gitmemezlik etme alisir oda ne söylerse söylesin kafana takma non stres oui encainte bebe

Merhaba daha çok erken şimdiden ümitsizliğe kapılmayın ( kapılma) erkekler böyle benim eşimde olsa aynı tepkiyi verirdi sanırım genlerinde var. Bu tabiyatta yaşayıpta eşini tek kıskanmayan canlı domuz... Benim manevi bir ablam var 6 yıl sonra aldı kucağına bebişini çok tedavi gördü hayat bize neyi nezaman nasip eder ve Rabbim kaderimize ne yazmış bilinmez herşeyin başı sabır ..........
Stresten uzak durve herşeyi iyi düşünki iyiliklerde seni bulsun Allah yardımcın olsun iyi haberinede yorum yazmak nasip olur inşallah

rüzgargülü arada olur böyle insanın içi daralır
ama geçer sonra
her adet dönemi yeni umud doğar
ama bilemeyiz tabi o ayın sonu imtihana devammı yoksa mucizemi gelecek
bak ben tam 5.5 sene oldu evleneli ve hiç korunmadım
halada tık yok

ve habire soranlar
bugün biri daha ne oturuyon bebek yapsana artık diyor
kırarmıyım dökermiyim demeden ama alıştım galiba arık

bende ;

ben oturmuyom yapıyom çocuğu
ama olmuyo napim dedim :17:

he bu arada eşin içinde gittiniz mi doktora ?

Ask olsun bende varimya niye yanlizsin daha sana çay icmeye gelecem inss bebegin elbet olacak okadar sıkma kendini herseyin bir zamanı var sende erkek jinekologa keyfinden gitmiyorsun ya belki ilk defa gittiğiniz icin stres yaptı kendine bosver git sen istediğini konuşsun bende gecen ay jinekologa gitmiştim eşimde gelmişti Dr erkekti muayene odasından çıktım esimin yüzü renkten renge girmişti ordan çıktık arabaya bindik direk ulann karımın seyini bu Paris'te görmeyen Dr kalmadı dedi hiç üstüme alınmadım patlattım kahkahayı tafsiyem sende umursama dediklerine git gel git gel oda alisir ben keyfime hicbirzaman erkek Dr seçmedim ama acilde olsun hamileyken yada mecbur kaldıysam gittim gide gide terbiyede kalmadı artık eskiden kadına gitseydim bile utancımdan yerin dibine girerdim valla şimdi tinlamiyom bile esinde alisir merak etme sakın o istemiyor diye gitmemezlik etme alisir oda ne söylerse söylesin kafana takma non stres oui encainte bebe

Merci canim saol yorum yazdigin icin,erkek doktoru o isteyerek kabul etti benim zorumla degil yani ama admin tipini begenmemis guler yuzlu gelmemis belkide ikiside gelmistir aklina,ya napalim bir cocuk nasip etsinde Allah vesile erkek dr olsun ne diyelim doktor sonucta napabilirim ki.. InsAllah olur da burdan paylasirim o guzel haberi canim,senle bi ara goruselim mi aramiz pek uzak degil galiba...
Cok SIKILDIM ya bu yaw hic bi yere gitmedim tatile ha persembe gunude frankkfurta gidiom,gozumden muane olcam...
J'ai mal aux yeux beaucoup :(Evet haklisin non stres....
Merhaba daha çok erken şimdiden ümitsizliğe kapılmayın ( kapılma) erkekler böyle benim eşimde olsa aynı tepkiyi verirdi sanırım genlerinde var. Bu tabiyatta yaşayıpta eşini tek kıskanmayan canlı domuz... Benim manevi bir ablam var 6 yıl sonra aldı kucağına bebişini çok tedavi gördü hayat bize neyi nezaman nasip eder ve Rabbim kaderimize ne yazmış bilinmez herşeyin başı sabır ..........
Stresten uzak durve herşeyi iyi düşünki iyiliklerde seni bulsun Allah yardımcın olsun iyi haberinede yorum yazmak nasip olur inşallah

Allah bilir elbette canim... Evet erkekler anlamiyor kadinlari sonrada su kadin milleti yokmu diyolar ne varmis yahu kadin milletinde Allah sizin icin yaratmis bizleri iste emanete boylemi yapilir demi :1:
rüzgargülü arada olur böyle insanın içi daralır
ama geçer sonra
her adet dönemi yeni umud doğar
ama bilemeyiz tabi o ayın sonu imtihana devammı yoksa mucizemi gelecek
bak ben tam 5.5 sene oldu evleneli ve hiç korunmadım
halada tık yok

ve habire soranlar
bugün biri daha ne oturuyon bebek yapsana artık diyor
kırarmıyım dökermiyim demeden ama alıştım galiba arık

bende ;

ben oturmuyom yapıyom çocuğu
ama olmuyo napim dedim :17:

he bu arada eşin içinde gittiniz mi doktora ?
Saol canim,Allah sabir versin herkese...
Esim icin gittik birsey cikmadi onda sadece viramin eksikligi vardi onun icin ilac kullandi iste baskada biseyi yok,bakalim 2 hafta sonra baslicaz yei doktora

insanlar bu konuda nelerle uğraşıyo eşin bunları bilmiyo tabi, tek sorunun pco lu olmak olsun gerekirse geç olsun,allah korusun bunun sakatlığı var,bebeği doğuma beş kala ölenler var onlar napsınlar:( herzaman beterin beteri vardır diyerek kendimi rahatlatmaya çalışırım,sende öyle yap... keşke eşin daha anlayışlı olsaydı da sana bu zamanlarında destek olabilseydi,gerçekten anne-baba hiçbiri eş kadar destek veremiyo...boşver sen düşünme,çok takmamaya çalış... üzüntün,stres bile etkiliyo yumurtlamayı vs biliyomusun..Allah yardımcın olsun.

cnm seni o kadar iyi anlıyorumki.bende aynı rahatsızlık vardı 6 ay tedaviden sonra aşılama yoluyla hamile kaldım.ne yazıkki 3. ayımda düşük yaptım.2 yıl olucak evliliğim 1 yıl sonra doktora gittik sonuç bu işte.ben çok şanslıyımki eşim çok destek bana.bebeğimiz olsun olmasın hep yanımda tedavi aşamalarında da çok destek verdi.ama sonuç hüsranımız oldu çok psikolojim bozuldu hiç kolay değil halada toparlanamıyorum sağolsun eşim destek.şimdi ara verdim ilaçlardan çok kilo aldım zaten almasamda akışına bırakmak en iyisi.hakkımızda hayırlısı.stres yapmamaya çalış

Tabiki görüşelim neden olmasın 93 95 yakın bende az önce bir arkadastan geldim kadinda yeni Türkiye'den gelmiş ona gittik bizimkiyle offf bende burdan tasinacam herhalde ama ne zaman olur bilmiyorum lille tarafına gidecez orda çok Türk'te varmış neyse ayrıntıları bizim topikte anlatırım konunu dagitmim şimdi dediğim gibi stres yapma bos ver varsın kocan tipini beğenmesin drun siz sonuca bakın ben fransada tedaviyi devam ettiripte cocuk sahibi olmayanı duymadım önce bu bebek öyle yada böyle olacak diye düşünmen tedavine full devam etmen bol bol dua etmen gerisi Allah'a kalmış belki hemen belki 1 yıl sonra elbet olacak sen icini ferah tut bosver kocan ne derse desin duymamazliktan gel sonucu güzel olacak erkekler kadinlar kadar bu konuda ince düşünmüyorlar evlat onlar icin sadece baba kadın icinde 9 ay karnında taşımak onunla uyuyup onunla kalkmak kanından canından beslemek hareketiyle heran var oluşunu bilerek yasamak demem suki annelik rahme düştüğü andan itibaren babalıkta doğduktan sonra başlıyor elbet senin icin bu durum daha zordur bu zorluguda başarıyla yeneceksin üstesinden geleceksin yeterki bunu kalbinle İnan suan yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende bebegimi ilk kaybettiğimde bir hamile kadın görsem acaba bende hamile kalacakmiyim yine beninde bir bebegim olacakmi bazen hayal gibi geliyordu yanlız kaldığımda saatlerce ağladığımı bilirim kayıp bana en büyük acıyı yaşatmıştı bir cocugum oldugu halde hep derdim allahım olmayanlar ne yapsın sen onlarada ver çok şükür birtane daha oldu şimdi o yaşadıklarım hayal rüya gibi şimdide bir kız cocuğu görsem benimde böyle bir tatlı kızım olsa başka ne isterdimki inss sende senin gibi isteyenlerde biran önce hayellerine kavuşurlar ama içimden bir ses diyorki sen fazla beklemeden mucizeni kucağına alacaksın inss icinden gecen olur biran evvel uzme kendini bu yasta dert sahibi olma ok tatlım :54:

Sen yine sanslisin en azından umutsuz vakka değil tedavisi var elbet ya ilaçlara ya asilamayla yada enson ihtimal tüp bebek sonuc öyle yada böyle olacak gecen bir kadınla tanıştım 12 yıldır evli tek yumurtası var oda 50 yaşındaki bir kisininkiyle es deger yani erken menapoz dr tüp bebeğe bile olumlu bakmıyor tek şansı aşılama oda binde bir ihtimal ne oturum izinleri var ne cocukları nede adam akıllı bir ev sen yine baskalarına göre çok sanslisin onları duşun birde kendini sen bile nekadar şanslı olduğunu anlucaksin seninki sadece zaman zaman zaman herseyden önce sabir.....

O kadar buyuk bir dert olmayabilir size gore ama ben bundan buyuk bir dert goremiyorum su aralar :43: 1 senedir hatta :(
Bebek istiyoruz,ve pco luyum 1 sene oldu isteyeli... Bir jinekologa gidip tedavi olmaya baslamistimki elde var yine sifir oyaladida oyaladi.. Bugunde bir clinikte bayan doktor bize bir erkek jinekolog onerdi.. Daha onceden soylemisti oneririm isterseniz diye,bizde bugun gidip adresi aldik ve gittik ozel bir hastanede randevuyu aldik.. Aslinda bastan kadin istemistik ama caresiz kalinca erkekte olsa gidicem napiyim dedi esim.. Randevu almaya gidene kadar hersey guzeldi gidp doktorun tipini gorene kadar taa ki...Esim basladi Adamin tipini begenmedim,nelerle ugrasiyorum,elalem sipsap yapiyor biz ugrasiyoruz Allahim neden boyle oluyo,isyanlardayim.. Vs..Vs...
Su anda kadar guzel gordugum herseyde bir baska gorunuyor gozume cunki bunalimdayim :43: Daraldim...
Bende istiyorum bebek ama yok iste 1 sene olmadi boyle yaparsa ben napicam yillarca olmazsa :43::43:
Bana biraz moral verin nolur cok kotu bir durumdayim.. Insan esinden destek alir demi normalde ama bu hic umudum yok olmaz diyo yuzume karsi :(:( Nefes almakta bile zorlaniyorum okuyanlar bana biraz destek olsun kimsem yok cunki sizden baska :(

Canım.
Bilirsin evlilik ve çocuk işleri de kısmettir.
Ben sana annemden örnek vereyim: tam 18 yıl olmamış çocuğu. Hatta bir dr, "Sen kısırsın. Sana rapor vereyim git çocuk esirgemeden çocuk al." demiş. Annem 16. yılında kızı olur belki diye sakladığı gelinliği atmış, ümidi tükenmiş.
Sonra annem vazgeçmiş düşünmekten. Çünkü ne zamanki düşünüyor olmuyormuş. Hatta babam demiş ona "Belki bu sefer olur." annem ise "Olsa daha önce olurdu, yıllardır aynı adam, aynı yatak." demiş..

Bu arada annem boğaz ağrısı şikayetiyle dr a başvurmuş, penisilin yapmışlar ve o penisilin aslında annemin rahmindeki iltihabı da akıtıp tedavi etmiş. Tabii hiçbir dr o zamana kadar orada iltihap olduğunu fark edememiş (23yıl öncesi tabii)

Sonra annem bana hamile kalmış.

Yani özetle, şimdi tıp da ileride..

Eşin alınmıştır, olabilir, çocuk yapabilmek onlar için bir güç göstergesi de aynı zamanda. Çocuk gibiler. Tabii ister ki gönül sana destek olsun.

Sen kafandan hamile kalmayı bir at bakalım, düşünme, kurslara yazıl aklını başka şeylere ver hatta planlar yap çocuk yokmuş gibi.

Bak gör nasıl olacak.

Merhaba..

Üzülmeyin lütfen.. Her şeyin bir zamanı vardır..

Benim enişteme de doktor çocuğun olmaz demişti. O yüzden vakit kaybetmeden ablamla eniştem tüp bebek tedavisine başladı ve çok şükür ikiz bebekleri oldu.

Ne de olsa doktor çocuğun olmaz dedi diye korunmamışlar ve ikizlerimiz 1 yaşındayken normal yollarla ablam hamile kaldı. Hepimize güzel bir sürpriz oldu..

Yani Allah 'ol' desin yeter ki :16: Rabbim size ve isteyen herkese hayırlısı ile evlat(lar) nasip etsin inşallah..

Tabiki görüşelim neden olmasın 93 95 yakın bende az önce bir arkadastan geldim kadinda yeni Türkiye'den gelmiş ona gittik bizimkiyle offf bende burdan tasinacam herhalde ama ne zaman olur bilmiyorum lille tarafına gidecez orda çok Türk'te varmış neyse ayrıntıları bizim topikte anlatırım konunu dagitmim şimdi dediğim gibi stres yapma bos ver varsın kocan tipini beğenmesin drun siz sonuca bakın ben fransada tedaviyi devam ettiripte cocuk sahibi olmayanı duymadım önce bu bebek öyle yada böyle olacak diye düşünmen tedavine full devam etmen bol bol dua etmen gerisi Allah'a kalmış belki hemen belki 1 yıl sonra elbet olacak sen icini ferah tut bosver kocan ne derse desin duymamazliktan gel sonucu güzel olacak erkekler kadinlar kadar bu konuda ince düşünmüyorlar evlat onlar icin sadece baba kadın icinde 9 ay karnında taşımak onunla uyuyup onunla kalkmak kanından canından beslemek hareketiyle heran var oluşunu bilerek yasamak demem suki annelik rahme düştüğü andan itibaren babalıkta doğduktan sonra başlıyor elbet senin icin bu durum daha zordur bu zorluguda başarıyla yeneceksin üstesinden geleceksin yeterki bunu kalbinle İnan suan yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende bebegimi ilk kaybettiğimde bir hamile kadın görsem acaba bende hamile kalacakmiyim yine beninde bir bebegim olacakmi bazen hayal gibi geliyordu yanlız kaldığımda saatlerce ağladığımı bilirim kayıp bana en büyük acıyı yaşatmıştı bir cocugum oldugu halde hep derdim allahım olmayanlar ne yapsın sen onlarada ver çok şükür birtane daha oldu şimdi o yaşadıklarım hayal rüya gibi şimdide bir kız cocuğu görsem benimde böyle bir tatlı kızım olsa başka ne isterdimki inss sende senin gibi isteyenlerde biran önce hayellerine kavuşurlar ama içimden bir ses diyorki sen fazla beklemeden mucizeni kucağına alacaksın inss icinden gecen olur biran evvel uzme kendini bu yasta dert sahibi olma ok tatlım :54:

cnm seni o kadar iyi anlıyorumki.bende aynı rahatsızlık vardı 6 ay tedaviden sonra aşılama yoluyla hamile kaldım.ne yazıkki 3. ayımda düşük yaptım.2 yıl olucak evliliğim 1 yıl sonra doktora gittik sonuç bu işte.ben çok şanslıyımki eşim çok destek bana.bebeğimiz olsun olmasın hep yanımda tedavi aşamalarında da çok destek verdi.ama sonuç hüsranımız oldu çok psikolojim bozuldu hiç kolay değil halada toparlanamıyorum sağolsun eşim destek.şimdi ara verdim ilaçlardan çok kilo aldım zaten almasamda akışına bırakmak en iyisi.hakkımızda hayırlısı.stres yapmamaya çalış

insanlar bu konuda nelerle uğraşıyo eşin bunları bilmiyo tabi, tek sorunun pco lu olmak olsun gerekirse geç olsun,allah korusun bunun sakatlığı var,bebeği doğuma beş kala ölenler var onlar napsınlar:( herzaman beterin beteri vardır diyerek kendimi rahatlatmaya çalışırım,sende öyle yap... keşke eşin daha anlayışlı olsaydı da sana bu zamanlarında destek olabilseydi,gerçekten anne-baba hiçbiri eş kadar destek veremiyo...boşver sen düşünme,çok takmamaya çalış... üzüntün,stres bile etkiliyo yumurtlamayı vs biliyomusun..Allah yardımcın olsun.

Merhaba..

Üzülmeyin lütfen.. Her şeyin bir zamanı vardır..

Benim enişteme de doktor çocuğun olmaz demişti. O yüzden vakit kaybetmeden ablamla eniştem tüp bebek tedavisine başladı ve çok şükür ikiz bebekleri oldu.

Ne de olsa doktor çocuğun olmaz dedi diye korunmamışlar ve ikizlerimiz 1 yaşındayken normal yollarla ablam hamile kaldı. Hepimize güzel bir sürpriz oldu..

Yani Allah 'ol' desin yeter ki :16: Rabbim size ve isteyen herkese hayırlısı ile evlat(lar) nasip etsin inşallah..

Canım.
Bilirsin evlilik ve çocuk işleri de kısmettir.
Ben sana annemden örnek vereyim: tam 18 yıl olmamış çocuğu. Hatta bir dr, "Sen kısırsın. Sana rapor vereyim git çocuk esirgemeden çocuk al." demiş. Annem 16. yılında kızı olur belki diye sakladığı gelinliği atmış, ümidi tükenmiş.
Sonra annem vazgeçmiş düşünmekten. Çünkü ne zamanki düşünüyor olmuyormuş. Hatta babam demiş ona "Belki bu sefer olur." annem ise "Olsa daha önce olurdu, yıllardır aynı adam, aynı yatak." demiş..

Bu arada annem boğaz ağrısı şikayetiyle dr a başvurmuş, penisilin yapmışlar ve o penisilin aslında annemin rahmindeki iltihabı da akıtıp tedavi etmiş. Tabii hiçbir dr o zamana kadar orada iltihap olduğunu fark edememiş (23yıl öncesi tabii)

Sonra annem bana hamile kalmış.

Yani özetle, şimdi tıp da ileride..

Eşin alınmıştır, olabilir, çocuk yapabilmek onlar için bir güç göstergesi de aynı zamanda. Çocuk gibiler. Tabii ister ki gönül sana destek olsun.

Sen kafandan hamile kalmayı bir at bakalım, düşünme, kurslara yazıl aklını başka şeylere ver hatta planlar yap çocuk yokmuş gibi.

Bak gör nasıl olacak.

Kizlar cok tsk ederim hepinize valla cok iyisiniz hepinizde.. Allah sizlerden razi olsun.. Rabbim kimseyi darda koymasin insAllah... Iste o anda oyle darda hissediyodum ki kendimi buraya yazip rahatlamak istedim ki oldu da sayenizde... Umut veriyor bana konusmalariniz.. Biliyorum umut her zaman Allahtan fakat yalnizlik dahada insani dara sokuyor... Ben 2 aydir hic kafama takmiyordum,umursamamaya calisiyordum ama esimin konusmalari beynimi kemiriyor.. Umursasam bi dert umursamasam bi dert.. Umursamayinca da diyoki sen gencsin nasil olsa ben yaslaniyorum umrunda olmaz tabi diyo bana :26: Cok zor iste bu konusmalara ragmen kafaya takmamak..
Bir bosluga dustum gibi,kendimi o bosluktan cikaramiyorum... Ne ibadetlerime nede evime temizlige ise yemege yonelebiliyorum... Icimdeki seytani söküp atamiyorum..
Boyle oldukca icim kinle nefretle doluyor.. Gecmisteki seyleri hatirlayip kendi kendime kinleniyorum.. Etrafimda cocugunu seven bi kadin gorsem sanki bana inat yapiyormus gibi geliyor.. Onada nefretle bakiyorum... O kadinda ben kadin degil miyim benim nedne yok diyorum... Ve boylece de gunaha girmis oluyorum allahin isine karismis gibi oluyor farkindayim ama imreniyorum istE...
Fakat simdi iyim derslerim kurslarim felan var gezip dolasip hava alip unutmaya calisiyorum bu konuyu.. Aslinda cok mutlu bi evliligim var esim anlayisli her konuda fakat bebek konusunda bir tuhaf iste.. Allah yardimcisi olsun ben gibilerin...

Ahh canım,seni en iyi anlayanlardan biride benim..Bak saat gecenin kaçı oldu,ama ne uyku ne de moral var..Sabrımın son demlerini yaşıyorum sanki.Gözümün önünde akmaya hazır hep bir damla...Bizde çok istiyoruz ama olmuyor.Belkide hiç olmayacak,bilmiyorum bilemiyorum.Bayramda gittik akrabalara eşe dosta,herkes soruyo çocuk var mı.Annemle bi yere gittik bebek görmeye,kadın daha lohusa,sordu çocuk var mı,hayır dedim yok,patavatsız olmuyor mu diye soruyo,hayır dedim daha yeni düşünmeye başladık(Oysa ki,yalan yani,olmuyo) Nasıl moralim bozuldu ama nasıl,yahu bi samimiyetimiz yok,adımı dahi yeni öğrenmişsin,sanane yani,niye bu patavatsızlık.Her karşılaştığımız insan,nasılsın demiyor,direk bebek var mı.Çok sıkıldım artık.Kurban Bayramında gitmeyi düşünmüyorum,dedim eşime gitmicem diye.Tamam dedi,tatil yaparız,stres atalım dedi.Hiç utanma üzülme,sanane geç millete dedi..

Ümidimi yitirmek istemiyorum.Ama artık bunaldım.Moralini yerine getirecek şeyler söyleyemedim,dertleşir gibi oldu daha çok.Ama kendime bile teselli veremiyorum ki.Şuan gerçekten çok kötüyüm,eksiğim,karışığım.Çok berbat bir psiklojideyim,tarifi yok bunun.Sana ancak şu tavsiyem var,Meryem Suresine başladım.Yarın bir hafta olacak.41 gün okunması gerekiyormuş.Yasin Suresinin hatimide 41 tane zaten.Bende ikisini birlikte okuyorum,Meryem Suresi ve Yasin Suresi.Ben başladım,inşaallah Rabbim verir muradımızı.Sende başla istersen gülüm,duanın açmadığı kapı yok.İnşaallah bizimde dualarımız hayırlısı ile kabul olur.Allah kimseyi düşmanımı bile evlatsızlıkla terbiye etmesin.

Back
X