Cok daraldim... :(:(

Ahh canım,seni en iyi anlayanlardan biride benim..Bak saat gecenin kaçı oldu,ama ne uyku ne de moral var..Sabrımın son demlerini yaşıyorum sanki.Gözümün önünde akmaya hazır hep bir damla...Bizde çok istiyoruz ama olmuyor.Belkide hiç olmayacak,bilmiyorum bilemiyorum.Bayramda gittik akrabalara eşe dosta,herkes soruyo çocuk var mı.Annemle bi yere gittik bebek görmeye,kadın daha lohusa,sordu çocuk var mı,hayır dedim yok,patavatsız olmuyor mu diye soruyo,hayır dedim daha yeni düşünmeye başladık(Oysa ki,yalan yani,olmuyo) Nasıl moralim bozuldu ama nasıl,yahu bi samimiyetimiz yok,adımı dahi yeni öğrenmişsin,sanane yani,niye bu patavatsızlık.Her karşılaştığımız insan,nasılsın demiyor,direk bebek var mı.Çok sıkıldım artık.Kurban Bayramında gitmeyi düşünmüyorum,dedim eşime gitmicem diye.Tamam dedi,tatil yaparız,stres atalım dedi.Hiç utanma üzülme,sanane geç millete dedi..

Ümidimi yitirmek istemiyorum.Ama artık bunaldım.Moralini yerine getirecek şeyler söyleyemedim,dertleşir gibi oldu daha çok.Ama kendime bile teselli veremiyorum ki.Şuan gerçekten çok kötüyüm,eksiğim,karışığım.Çok berbat bir psiklojideyim,tarifi yok bunun.Sana ancak şu tavsiyem var,Meryem Suresine başladım.Yarın bir hafta olacak.41 gün okunması gerekiyormuş.Yasin Suresinin hatimide 41 tane zaten.Bende ikisini birlikte okuyorum,Meryem Suresi ve Yasin Suresi.Ben başladım,inşaallah Rabbim verir muradımızı.Sende başla istersen gülüm,duanın açmadığı kapı yok.İnşaallah bizimde dualarımız hayırlısı ile kabul olur.Allah kimseyi düşmanımı bile evlatsızlıkla terbiye etmesin.

Ah canim benim,bende su saat oldu uyumuyorum pc de biseylere bakip zaman geciriyorum iste,anliyorum etrafin o tuhaf bakislari merakli merakli sorular soruslari insani cileden cikariyo... Herkes diyoki bi tane yapta ikinciyi sonra yaparisn onden bi tane olsun... Yahu oluyoda bizmi istemiyoruz,ne kadar kolay yap yap...
Hamile kalmak boyle imkansiz gibi geliyo bana,cok zor,erisilmesi imkansiz birsemis gibi.. Bilmiyorum ama hep oyle hissediyorum ben.. Benim esim uzulme,utanma gibi kelimeler kullanmadi hic bana.. Hep birinin cocugu olsa bak elalem yapiyo biz daha ugrasiyoruz diyo,cok garip en cok destek gormem gereken kisiden neler duyuyorum.. Gercekten bunaldim bende... Alip basmi gidesim kaybolasim yokolasim var... Eve sigamiyorum,4 duvar arasinda SIKISTIM...
Meryem suresini ben okumustum 41 kez bilmiyorum ki icimdeki bosluktan kurtulamiyorum elime bir dua kitabi alipta okuyamaz hale geldim.. Tembel,gucsuz ve de caresiz biriyim ben...

Ah canim benim,bende su saat oldu uyumuyorum pc de biseylere bakip zaman geciriyorum iste,anliyorum etrafin o tuhaf bakislari merakli merakli sorular soruslari insani cileden cikariyo... Herkes diyoki bi tane yapta ikinciyi sonra yaparisn onden bi tane olsun... Yahu oluyoda bizmi istemiyoruz,ne kadar kolay yap yap...
Hamile kalmak boyle imkansiz gibi geliyo bana,cok zor,erisilmesi imkansiz birsemis gibi.. Bilmiyorum ama hep oyle hissediyorum ben.. Benim esim uzulme,utanma gibi kelimeler kullanmadi hic bana.. Hep birinin cocugu olsa bak elalem yapiyo biz daha ugrasiyoruz diyo,cok garip en cok destek gormem gereken kisiden neler duyuyorum.. Gercekten bunaldim bende... Alip basmi gidesim kaybolasim yokolasim var... Eve sigamiyorum,4 duvar arasinda SIKISTIM...
Meryem suresini ben okumustum 41 kez bilmiyorum ki icimdeki bosluktan kurtulamiyorum elime bir dua kitabi alipta okuyamaz hale geldim.. Tembel,gucsuz ve de caresiz biriyim ben...

Allah sabır versin canım sana bana ve bizim gibi olanlara ben de çook bunaldım bide köyde oturuyorum kafayı yiyeceğim neredeyse doğru düzgün tedaviye bile başlayamıyoruz merkez o kadar uzakki 3 senedir istiyorum ama olmuyor ben ne yapayım

bide üstüne vazife olmayan insanlar sürekli niye tembbellik yapıyorsun çocuk yap bilmem ne deyip hepten moralimizi bozuyolardı hatta bi tane arkadaş her görüştüğümüzde onun yanından ağlayarak geliyordum ama artık bu şekilde beni üzecek insanlarla hiç görüşmüyorum beni düşünen insanlar benim ailem eşimin ailesi bu konuda hiç konuşmuyorlar neredeyse gerçekten düşünen insanlar üzüldğümüzü bile bile üstümüze gelmezler heralde

senin moralini bozmak istemedim ama çok doldum artık onu için böle yazdım kusura bakma

Sıkmamaya çalış o tatlı canını,kafaya çok taktığımız için belkide olmuyor,bilmiyorum ki canım.Evet o sözleri bende duyuyorum,herkes ne kadar anlayışsız ya,insan bi düşünür belki olmuyodur,sorup canını sıkmayalım diye.

Aynen banada öyle geliyo inan,şu testler var ya,orda hiç ikinci çizgiyi göremicek gibi hissediyorum.Bak bugün noldu,anlatayım delircem yoksa.Bugün sohbete gittim,maşaallah güzeller güzeli bir bebek vardı.Aldım kucağıma sevdim,sevdim,hem dua ettim hem sevdim.Sohbetten geldim,içimi huzur kapladı nedense.Uyudum biraz.Sonra aldım abdestimi,Namaz kıldım,Meryem-Yasin Surelerini okudum.Yemek yedim,yeniden başka sohbete gidecektim az önce.Lavobaya girdim,abdest alıp Namazımı kılıp gideyim,gelince geç olur diye.Girmez olaydım,görmez olaydım ne diyim artık,tükendim ya.Kırmızıyı gördüm malesef,leke şeklinde ama olsun sonuçta,var yani.Aradım eşimi,ağladım;gelme beni almaya hasta oldum dedim.Canım,hani Meryem Suresine başlamıştım,hani bu sefer olacaktı dedim.Konuşamadım ağlamaktan.Sonra dedim kendime,belki Allah deniyodur,belki vardır şuan bebek;üstüne görüyorumdur.Ahh işte bir umut.İsyan etmiyorum,haşa kırılmıyorum kızmıyorum da Allaha,muhakkak vardır olmamasının bir hikmeti yada zamanı değildir vs;ama üzülüyorum,çok üzülüyorum ya.

Canım,eşinde belliki çok takıyo kafasına;evet birbirinize destek olmanız gerekir,erkekler belli edemez duygularını,bi yerden sonra dayanamıyodur,bebek özlemini bu şekilde dışa vuruyodur.Ailesiyle aran nasıl bilemem,ama belki dolduruyodur birileri,onada baskı yapıyorlardır.Çok kırıcı yaptığı,ama sen alttan almaya çalış bakalım.İnan bana,öyle yaptığı halde,kıyamıyordur senin üzüntüne,çaresizlik o kadar kötü birşey ki;yapamıyosun ya bişey,yok,vermiyo Allah izin.Tıpmış falan hikaye.Olmuyorsa olmuyor..

Duygularımız aynı.Bilmiyorum sizin bir sorununuz var mı,hani şu sebepten olmuyor diye...Bişey duydum oyüzden söylüyorum.Yarını beklicem,eğer adet gelirse devamı,soğan suyu içicem bakalım.Birde öyle deneyelim,faydasını gören çok olmuş.Çaresiz hissediyorum,çaresizlerin çaresi duyuyor sesimizi biliyorum,duaya devam..

Back
X