- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Kızlar canım o kadar sıkkın ki çok fena daralıyorum. hüngür hüngür ağlıyorum sabahtan beri. Bana ne oluyor bilmiyorum.
Bugün istanbula döndük. herşey bitmiş gibi sanki.(
Ne sevdiğim var, ne param, artık bi arkadasım
O kadar boş hissediyorumki kendimi. Hep böyle devam edecek gibi hissediyorum. Ne ailem abimi sevdiği kadar sever, ne maddiyatım düzelir, ne de beni gerçekten biri sever herşey çok anlamsız, çok değersizim çok....dertleşmeye ihtiyacım var
kendime değer veriyorum ama hep birileri umudumu kırıyor. ben bütün ümidimi kaybettim hayata karşı..
seninde hic dertlerin bitmiyor saka saka sen kimseyi takma bosver kendine guven bi is bul calis saten sosyallesirsin umutsuzluga kapilma sen simdi okul hayatina alistin ya biraz zorlanicaksin ama bir zaman sonra alisirsin kendini ewe kapatma is bul calis paranda olur arkadaslarinda seni sewen biiride elbet cikar bi gun karsina once sen kendinin degerli oldugun bil sonra baskalarinin deger gostermesini bekle sen kendine deger vermessen kimse sana deger vermez...:80::80:ALLAH BASKA DERT VERMESIN(AMIN)
OOO o zaman paramparça eder insanlar seni canım benim.
Bende senin gibi 0 oldum eşitlendim diyelim ya da.
0 dan kastım değersiz değil yani hayat ve insanlar mağlup etti.
Arkadaş,kardeş dediğim insanları sildim.
Bir sevdiğim var ama olmuyor.
Ailemde problemler var.
Çok büyük bir boşluktaydım.
Ama sirkelendim.
İlk önce mikropları sildim hayatımdan.
Okudum öğrendim kendimi geliştirdim.
Ve en önemlisi insanlara gereğinden fazla söz hakkı tanımamayı dobralığı öğrendim.
Halk tabiriyle patavatsız derler ya öyle oldum.
Olmalısın sende .
İnsanların karşısında güçsüz durursan ezer geçerler acımazlar.
Unutma ..
Güçsüz hissetsende dilinde güçlü olduğunu yinele insanlara.
Seni kırıp dökmelerinede müsade etme öyle yapan biriyle şakasına takıl hadi ya de geç bak bakam bir daha yapabiliyor mu:)
kiz boswer dertleri takma hic birseyii dedim ya okul yeni bitti bide oraya alistin yerini yadirgiyon sonra alisirsinnn
ayy umarım yoksa deliririm ben böyle
sonrada gene yazarsin buraya delirdimm napayim diyee
o yolda ilerliyorum gibi zaten
bu arada adini niye degistirdin bende diyorum bu kim die sonra baktimm senmisssinnnn agresifim kompleksliyimmm muhahahahahah muhahaha muhaaaaaaahahaha
kenan devri bitti. kendi adım çok daha iyine kadar neşelisin sen yaw bende kapsam senden bişiyler azıcık
o nesenin disi seni ici beni yakar canim...sen neselen diye birza abarttimm ama rahatsiz olduysan dozunu dusurebilirmmm...yanlis anlama dalga gecmiyorum senleee biraz gul die espiri yapiorummm:26:
yok canım bende güldüm sayende çook teşekkür ederim hatta rahatsız olmak ne demeksıkıntım geçsin dertleşeyim istiyorum zaten :93:
Allah seni
ben seni güldürdüm ALLAHTA beni güldürsün (AMIN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?