Yani şimdi sorun kv mi? İyi de sen aldatılıyorsun besbelli; aşağıya eklediğim konuyu yakın zamanda açmışsın. Evlenmeyi düşünme bile.
"Benim ailemle geçtiğimiz hafta yemeğe çıktık aile dostlarımızla.nişanlım çalıştığı yerden bir kızla mesajlaşıyordu.yeni bir yerden iş teklifi geldi kendisine.o kızada söyleme gereği duydu nedense eleman arıyorlar istersen başvur diye.
neden söylüyorsun dedim şuan çalıştığı yerden gitmek istiyor o yüzden dedi.fakat kız gitmek istemediğini belirtmiş.istersen sen başvur demiş kız.benim nişanlımda beni çalıştığım yerden koparmayan şeyler var gidemem demiş.ne demek bu dedim.işte rahat işyerim filan dedi.kızda işte o kopamadığın şeyler zamanla gider gelip geçici demiş.sonra okumadım mesajları kalabalıktık.bir ara ben hava alıp geleceğim dedi tamam dedim.beş dakika sonra aradım telefonu meşguldü.gidip baktım o kızla konuşuyor.beni görünce kapattı."
Evlenme.Yani şimdi sorun kv mi? İyi de sen aldatılıyorsun besbelli; aşağıya eklediğim konuyu yakın zamanda açmışsın. Evlenmeyi düşünme bile.
"Benim ailemle geçtiğimiz hafta yemeğe çıktık aile dostlarımızla.nişanlım çalıştığı yerden bir kızla mesajlaşıyordu.yeni bir yerden iş teklifi geldi kendisine.o kızada söyleme gereği duydu nedense eleman arıyorlar istersen başvur diye.
neden söylüyorsun dedim şuan çalıştığı yerden gitmek istiyor o yüzden dedi.fakat kız gitmek istemediğini belirtmiş.istersen sen başvur demiş kız.benim nişanlımda beni çalıştığım yerden koparmayan şeyler var gidemem demiş.ne demek bu dedim.işte rahat işyerim filan dedi.kızda işte o kopamadığın şeyler zamanla gider gelip geçici demiş.sonra okumadım mesajları kalabalıktık.bir ara ben hava alıp geleceğim dedi tamam dedim.beş dakika sonra aradım telefonu meşguldü.gidip baktım o kızla konuşuyor.beni görünce kapattı."
geçen gün bir konu açmıştım bir kaç güne düğünüm var.nişanlımın beni aldattığını düşünüyordum ve kv iftiracı yalancı çıktı.zaten ısınamamıştım sevmemiştim beni istemiyordu.sırf o sevinmesin diye kv nin ikiyüzlülüğünü umursamadım.ama babaevinden gitmek istemiyorum.yakın oturacağız babamlara farklı şehirde de olsak, kv başka şehirde ve uzak ne yapmalıyım
kız ile mesajlaştım onun telefonundan gizlice ama yine de inanmadım kız soğuk mesafeli ama emin değilimYani bu arada ''nişanlımın beni aldattığını'' düşünüyordum demişsiniz ya !!!
Şimdi düşünmüyor musunuz netleşti mi ne yaptı size inandırmak için ?
10 yıldır beraberim.hep iyi niyetle yaklaştım 10 yıldır annesine her zaman baştacı yaptım ama anneme saygısızlığını ikiyüzlü bir şekilde yapınca bende ipler koptu.atmak istiyorum ama ailem kaldıramaz çünkü nişanlımı seviyorlar beni korkutan en büyük şey annesi.ben ikiyüzlü biriyle başedemem hayatım boyunca güvensiz olacağım.26 yaşındayım ama akılsızmışımAyrıca kv inat kısmını anlamadım özür dileyerek sorunlariniz olduğunu düşünüyorum yada yasinjz çok genç tecrubesizlikten rahat konusuyorsunuz nikah bosanmak basit şeyler değil pişman olursun inat için evlenilirmi hic at yüzüğü kurtul canın yanar bizden soylemesi
kız ile mesajlaştım onun telefonundan gizlice ama yine de inanmadım kız soğuk mesafeli ama emin değilim
10 yıldır beraberim.hep iyi niyetle yaklaştım 10 yıldır annesine her zaman baştacı yaptım ama anneme saygısızlığını ikiyüzlü bir şekilde yapınca bende ipler koptu.atmak istiyorum ama ailem kaldıramaz çünkü nişanlımı seviyorlar beni korkutan en büyük şey annesi.ben ikiyüzlü biriyle başedemem hayatım boyunca güvensiz olacağım.26 yaşındayım ama akılsızmışım
çok kötüyüm ağlıyorum aileme yansıtmamaya çalışıyorum.koskoca 10 yıl boşanmak daha zordur belki evet ama bu çok çok zor gibi canım yanıyor
10 yıldır beraberim.hep iyi niyetle yaklaştım 10 yıldır annesine her zaman baştacı yaptım ama anneme saygısızlığını ikiyüzlü bir şekilde yapınca bende ipler koptu.atmak istiyorum ama ailem kaldıramaz çünkü nişanlımı seviyorlar beni korkutan en büyük şey annesi.ben ikiyüzlü biriyle başedemem hayatım boyunca güvensiz olacağım.26 yaşındayım ama akılsızmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?