- 1 Ağustos 2016
- 8
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi delikizmina
-
ailemden bi kızNasıl yani bu kişi kız mı erkek mi ?
Sen erkekmisin yada??çok dardayım kimseye güvenip derdimi de anlatamıyorum eşimle de aram limoni ki dertlerime hep ön yargılı davrandı her neyse dostlar konuya gireyim. ben bir şeyleri kafaya takmaya dert edinmeye aşırı meyilliyim yani durduramaz oldum kendimi o kadar ileri gittim ki hani hayatımda bir kişi var ve bu kişiyle aramız iyi değil istesem bunu mahvederim ki çok kez yaptım hani bu kişi de zamanında bana çok şey yapmıştı evleneceğim zamanlar kısaca intikamımı almama rağmen içim soğumadı bu kişiyi çok takıntı ettim nerde ne yapıyor yine nerde o...luk yapıyor falan artık kendi psikolojime zarar verir oldum yardım edin
haklısın kendimi gün geçtikçe çok çok aşıyorum bende istiyorum doktora gitmeyi ama şu an ailevi sıkıntılardan ertelemem gerek bu süreç içinde akıl almaya ihtiyacım varCanım bak biz sana yardım edemeyiz bence, senin şuan içinde bulunduğun bi psikolojik rahatsızlık. Burdan 700 kişi de sana akıl verse biz sana yardım edemeyiz. Senin tedavi olman lazım. Bana öyle geliyor
Sen erkekmisin yada??
hırsımdan kendi kocamı ailemi ihmal eder oldum ayrıca son cümlen çok hoşuma gitti not ettim bir kenara :)En kısa zamanda bi psikoloğa git. Başka insanların hayatına değil kendi hayatına odaklan.
Başka insanları mutsuz etmek için değil, kendini mutlu etmek için uğraş. Sen mutlu olursan bu zaten düşmanlarından aldigin en güzel intikam olur.
Ertelemesen olmaz mı?haklısın kendimi gün geçtikçe çok çok aşıyorum bende istiyorum doktora gitmeyi ama şu an ailevi sıkıntılardan ertelemem gerek bu süreç içinde akıl almaya ihtiyacım var
doğru tahminDediğin gibi takıntı yapmışsın hemde fena. Tahminim eşinle alakalı bir kadın.. Psikolojik destek almalısın. Yoksa kendini yiyip bitirirsin.
hayır yeni evli bayanımErkek olabileceğini nereden çıkardınız?
açıkcası birazda iyi bir doktor bulmayı bekliyorumErtelemesen olmaz mı?
Aklindan cıkmiyo o..luk yapiyo filan diyince fesatiz galiba birazdoğru tahmin
doğru tahmin
zaten çok takıntı yapmaya meyilliyim değişik bi psikolojim varOrası belliydi zaten biz kadınlar böyleyiz maalesef.. ama bu şekilde ne eşine ne de kendine huzur verirsin. Birşey olmasa bile huzurun kalmaz, sağlığın bile gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?