Cok derdim var cok...

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Kardesim disardan okuyor 16 yasinda ders calismiyor bi sapik adamla oyalaniyor onun kiz kardesiyle mesajlasiyor adam kardesimi de oyaliyor ben desem eski guzelligim kalmadi disardan okuyorum mezun olmama son 25 kredim kaldi bitirip bitirmeyecegimi bilmiyorum . sacimda bitler var. Kac yildir gecmiyor . 4 yildir. Odaklanma sorunum var roman kitabi okuyamiyorum o kadar kalin kitabi. Okumak istiyorum ama odaklanma sorunum var. Psikariste gittik 3 tanesine. Eski guzelligimi dusundukce kotu oluyorum 14 yasindayken filan. Disari cikarken hep evde olacagim gibi hissediyorum. Eski sevdigim cocuk partide ben 14 yasindayken okulu birakmistim ama benle ilgili resimleri durumlari sevdigi sozlerde benle ilgili yazi var. İnternette bi adam da bilgili donanimli biri bakimsizsin tabi cirkin derler yazdi ona taktim kafayi.

Son düzenleme:
Sizin ciddi psikolojik sorunlarınız var yada bizimle dalga geçtiğinizi sanıyorsunuz bilemiyorum. (Eski konularınıza istinaden yazdım).

14 yaşındaki güzelliğin mi? Ama o zaman çocuktun. 14 yaşındaki biri ne kadar güzel olabilir, olsa bile çocuksu güzelliktir o. Şimdi daha güzel, alımlı olduğuna emin ol, kadınsın artık.
Bit dediğin nedir eczaneden özel şampuan al bitti gitti.
Psikiyatrine odaklanma sorunundan da bahset. Bir de dine yönelsen etkisi olabilir.

Bir de şu korkunçlu profil resmini kaldır google'a ne yazarak buldun merak ediyorum. Cicili bicili renkli bir şeyler koy değişime buradan başla

Okurken darlandim yahu,14 yasina takilip kalmissin da cocuktun o zamanlar neyin kafasi bu allah askina kendine gel!
Ne guzel bir yastasin ahh ahh kiymetini bil genceciksin sev kendini azicik yaa:/

Gerekirse saçlarını kazıt kurtul. 4 yıldır bitten kurtulamamak ne?
Eski güzelliğim dediğin şey ne ayrıca, bu kadar çok eski güzelliğine kavuşmak istiyorsan bir şeyler yap.
14 yaşında ne güzelliği bir de? Ergenlik başlayınca değişir insan zaten.

Kac yasinda bu nehir? Ben yazdiklarindam bisey anlamadim. Eski konulara bakinca kitap okuyamamaktan daha fazla sorun oldugu ortada.. cozuttumm:deli:

:işsiz:Derdinizi yazdınız ama maalesef anlatamadınız!!!
Öyle bi yazmışsınız ki karman çorman
Ne diyeyim anlamasam da Allah yardımcınız olsun

herşeyden ziyade bitler 4 yıldır geçmiyorsa vücudunuzmu üretiyor böyle bir durum var biliyormusunuz bilmiyorum

başka türlüsü ise saçınızı kazıtın ılaçları var ve sirkeli suyla sık dişli tarakla tarayın saçlarınızı

Kardesim disardan okuyor 16 yasinda ders calismiyor bi sapik adamla oyalaniyor onun kiz kardesiyle mesajlasiyor adam kardesimi de oyaliyor ben desem eski guzelligim kalmadi disardan okuyorum mezun olmama son 25 kredim kaldi bitirip bitirmeyecegimi bilmiyorum . sacimda bitler var. Kac yildir gecmiyor . 4 yildir. Odaklanma sorunum var roman kitabi okuyamiyorum o kadar kalin kitabi. Okumak istiyorum ama odaklanma sorunum var. Psikariste gittik 3 tanesine. Eski guzelligimi dusundukce kotu oluyorum 14 yasindayken filan. Disari cikarken hep evde olacagim gibi hissediyorum. Eski sevdigim cocuk partide ben 14 yasindayken okulu birakmistim ama benle ilgili resimleri durumlari sevdigi sozlerde benle ilgili yazi var. İnternette bi adam da bilgili donanimli biri bakimsizsin tabi cirkin derler yazdi ona taktim kafayi.
Valla hic birsey anlamadm

Back
X