Cok derdim var cok...

Bir de şu korkunçlu profil resmini kaldır google'a ne yazarak buldun merak ediyorum. Cicili bicili renkli bir şeyler koy değişime buradan başla
Dört yıldır bitli ve psikolojisi bozuk kız diye yazıp bulmuştur googledan resmi :)

Kendisinin bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum ama ne hikmetse banlanıyor sonra tekrar banı kalkıyor. Uzunca bir süre banlıydı yani sonra baktım banı açılmış filan...

Dört yıldır bitli ve psikolojisi bozuk kız diye yazıp bulmuştur googledan resmi :)

Kendisinin bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum ama ne hikmetse banlanıyor sonra tekrar banı kalkıyor. Uzunca bir süre banlıydı yani sonra baktım banı açılmış filan...
Ben hâlâ ciddi olduğunu düşünerek yorum yapıyorum. Böyle konu açmaya devam ederse ben de kafa bulduğunu düşünenlerden olucam:KK51:

NehirMehir NehirMehir karışındaymışız gibi yazdığın için anlamakta zorluk çektim
Acaba hala 14 yaşında olabilir misin ?
Kafandaki misafirlerden kurtulmanın çeşitli yolları var en basiti kestirmek ve şampuan

Eski güzellik meselesine gelince bu kadar takıntı durumuna getirmen daha önceki konulara istinaden söylüyorum bana acaba bir hastalık mı geçirdin diye düşündürttü örneğin su çiçeği , örneğin cilt lekesi , örnekler çoğaltılabilir

Biraz sakin ve düzgün anlatsan vallahi ben bu kadar yorum yapabildim :KK14:

Back
X