Çok derdim var çok

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
Nereden başlasam bilemiyorum herkesin derdi kendine tabi bazen düşünüyorum ne insanlar ne durumdalar seninkide dert mi diye ama dert işte
sevmediğim bölümü okuyorum okulumu uzattım tabi okula gitmeyince doğal olarak uzadı çok yalnız kaldım arkadaş anlamında okuluda sevmeyince çok içime kapandım okulumun 6.yılındayım bu yıl çok çaışıp derslerimi vermeye gayret ediyorum sanırım 1 yıl daha uzadı bunların dışında 7 yıllık bi ilişkim var yazın söz olsun istiyorduk artık olsun yani tam sevgilim ailesini ikna etti annem kesinlikle istemiyor baştan beride istemiyordu bende bi ara ayrıldık diye yalan söylemiştim sevgilimle görüşmek için hem okul hem söz dü derken yine çıkmazlardayım yetmezmiş gibi arkadaşlarım sözde arkadaş benle dalga geçer oldu 7 yıla sözlenemedin diye kendileri çoktan evlendi çünkü bense sözlenemedim gerek annem gerek maddi durumlar ne yapacağım bilemiyorum

Benim de bunlari dusunmekten hayat enerjim tukeniyor resmen bi cozum bulamiyorum cunku..
Bizde de erkek tarafi artik soz nisan istiyor ben daha bizimkilere birsey diyemiyorum..
Gorumcemle her konusmamizda naber nasilsindan sonra hadi annenlere acilamadin mi biz cok istiyoruz nisan yapalim diyor icimi eritiyor resmen..
Seviniyorum da cok onlarin bukadar istemelerini ama ahh iste bizimkiler.
Bilmiyolar mi ki diceksin, biliyolar tabi ama yanasmiyolar annem ahh neler yapiyor yolumuza tas koymak icin pffff.

Obur yandan da sinavlarim var amaaann offfff..

Annemin istemeyişinin nedeni ailerimizin uyuşmayacağını düşünüyor sevgilimin ailesi kapalı biz açığız annem sorun ediyor sen onlara uyamazsın diyor onlar hem kalabalık aile sürekli evine gidip gelecekler sen yapamayacaksın diyor artık çok bunaldım çarem yok

X