merhaba arkadaslar ben evlendikten sonra esim basqa sehirde calisdigi icin beni yanina getirdi ve ben hamile kaldim cocugumu bu sehirde dogurdum ve bebeyim 1 aylikken ben kizim koye donduk bu gunden kotu gunlerim basladi kaynanamla sorunlarimiz vardi cok qiciq oluyordum surekli bana laf sokuyo bende icime atiyodu surekli agliyodum ve bir gun esime dedim ve bana bir az zaman ver yanima getircem ve getirdide simdi 7 aydi esimin yanindayiz simdi esim bizi yine kayinvalidemin yanina gondermek istiyo bende bi sey diyemiyorum bilmiyorum ne yapacagam kaynanami yuzun bile gormek istemiyorum kendimde panik atak hastasi oldugum icin onu gorduyumde atak geciriyorum :2::2::2:tavsiyelerinzii bekliyorum
Ne demek birşey diyemiyorum?Daha önce nasıl söylediysen şimdi de söylersin.Ancak annesini şikayet etme,gidersem seni çok özlerim,aklım sende kalır gibi bağla işte...merhaba arkadaslar ben evlendikten sonra esim basqa sehirde calisdigi icin beni yanina getirdi ve ben hamile kaldim cocugumu bu sehirde dogurdum ve bebeyim 1 aylikken ben kizim koye donduk bu gunden kotu gunlerim basladi kaynanamla sorunlarimiz vardi cok qiciq oluyordum surekli bana laf sokuyo bende icime atiyodu surekli agliyodum ve bir gun esime dedim ve bana bir az zaman ver yanima getircem ve getirdide simdi 7 aydi esimin yanindayiz simdi esim bizi yine kayinvalidemin yanina gondermek istiyo bende bi sey diyemiyorum bilmiyorum ne yapacagam kaynanami yuzun bile gormek istemiyorum kendimde panik atak hastasi oldugum icin onu gorduyumde atak geciriyorum :2::2::2:tavsiyelerinzii bekliyorum
iyide 1 aylık bebekle köyde ne iş var yahu
ayrıca bu soguklarda da köye gidilirmi
sizin eviniz yokmu neden kv gidip kalıyorsunuz
eşin neden göndermek istiyor orasını anlamadım eviniz kurulu düzeniniz yok mu eşinin bulunduğu yerde
Ne demek birşey diyemiyorum?Daha önce nasıl söylediysen şimdi de söylersin.Ancak annesini şikayet etme,gidersem seni çok özlerim,aklım sende kalır gibi bağla işte...
Eviniz var mı yok mu derken, eşin o şehirde nerede yaşıyor. ille ev sahibi olmanız gerekmiyor. Ama siz ailesiniz. Sizi sana sormadan gönderemez ki. Bir şey diyemiyorum da ne demek. Senin söz hakkın yoksa o bir evlilik değil. O zaman al başını git sen de istediğin yere.
kirada qaliyoduk simdi biz gitsek calisdigi yerde qalicaq ne bileyim canim esimle konusamiyorum surekli bagirdigi icin belkide sevib evlenmediyim icin ola bilirimii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?