• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok dertiliyim

etui

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
45
1
46
Adana
merhaba arkadaslar ben evlendikten sonra esim basqa sehirde calisdigi icin beni yanina getirdi ve ben hamile kaldim cocugumu bu sehirde dogurdum ve bebeyim 1 aylikken ben kizim koye donduk bu gunden kotu gunlerim basladi kaynanamla sorunlarimiz vardi cok qiciq oluyordum surekli bana laf sokuyo bende icime atiyodu surekli agliyodum ve bir gun esime dedim ve bana bir az zaman ver yanima getircem ve getirdide simdi 7 aydi esimin yanindayiz simdi esim bizi yine kayinvalidemin yanina gondermek istiyo bende bi sey diyemiyorum bilmiyorum ne yapacagam kaynanami yuzun bile gormek istemiyorum kendimde panik atak hastasi oldugum icin onu gorduyumde atak geciriyorum :2::2::2:tavsiyelerinzii bekliyorum

eşin neden göndermek istiyor orasını anlamadım eviniz kurulu düzeniniz yok mu eşinin bulunduğu yerde

merhaba arkadaslar ben evlendikten sonra esim basqa sehirde calisdigi icin beni yanina getirdi ve ben hamile kaldim cocugumu bu sehirde dogurdum ve bebeyim 1 aylikken ben kizim koye donduk bu gunden kotu gunlerim basladi kaynanamla sorunlarimiz vardi cok qiciq oluyordum surekli bana laf sokuyo bende icime atiyodu surekli agliyodum ve bir gun esime dedim ve bana bir az zaman ver yanima getircem ve getirdide simdi 7 aydi esimin yanindayiz simdi esim bizi yine kayinvalidemin yanina gondermek istiyo bende bi sey diyemiyorum bilmiyorum ne yapacagam kaynanami yuzun bile gormek istemiyorum kendimde panik atak hastasi oldugum icin onu gorduyumde atak geciriyorum :2::2::2:tavsiyelerinzii bekliyorum

iyide 1 aylık bebekle köyde ne iş var yahu
ayrıca bu soguklarda da köye gidilirmi
sizin eviniz yokmu neden kv gidip kalıyorsunuz

Eşiniz panik atak olduğunuzu bile bile mi gönderiyor köye? Gitmeyin zorla mı?

Ne demek birşey diyemiyorum?Daha önce nasıl söylediysen şimdi de söylersin.Ancak annesini şikayet etme,gidersem seni çok özlerim,aklım sende kalır gibi bağla işte...

bence de gitmeme de. evlilik ne demek de. iki insanın birlikte beraber bir hayat kurması demektir de. EEEEE ben ailenlemi evlendim de. hiç bir yere gitmem. yerim kocamın yanı nokta de. kestirip at. delimi ne yaa. tek başına keyfi yerinde heralde

bebeğimi babasıyla büyütmek istiyorum de bitti gitii... evlenmişsin kaynananla yada kayınpederinle değil. bırakma kocanı...

kafasına göre getirip kafasına göre gönderiyor sanırım..
ee senin söz hakkın yorumların, olaya bakış açın nerede?
bunu sen savunmazsan kim savunacak?

iyide 1 aylık bebekle köyde ne iş var yahu
ayrıca bu soguklarda da köye gidilirmi
sizin eviniz yokmu neden kv gidip kalıyorsunuz

ne biliyeim canim islerin bahane ediyo bende panik atak hep icime atiyorum onunla konusmaq bile istemiyorum cunki hep bagiriyo ben kocamla oturub dertlesemiyorum ...

Eviniz var mı yok mu derken, eşin o şehirde nerede yaşıyor. ille ev sahibi olmanız gerekmiyor. Ama siz ailesiniz. Sizi sana sormadan gönderemez ki. Bir şey diyemiyorum da ne demek. Senin söz hakkın yoksa o bir evlilik değil. O zaman al başını git sen de istediğin yere.

Eviniz var mı yok mu derken, eşin o şehirde nerede yaşıyor. ille ev sahibi olmanız gerekmiyor. Ama siz ailesiniz. Sizi sana sormadan gönderemez ki. Bir şey diyemiyorum da ne demek. Senin söz hakkın yoksa o bir evlilik değil. O zaman al başını git sen de istediğin yere.

kirada qaliyoduk simdi biz gitsek calisdigi yerde qalicaq ne bileyim canim esimle konusamiyorum surekli bagirdigi icin belkide sevib evlenmediyim icin ola bilirimii???

çok özür dilerim de bu "g" leri "q" yapman gözümü tırmalıyor.

kirada qaliyoduk simdi biz gitsek calisdigi yerde qalicaq ne bileyim canim esimle konusamiyorum surekli bagirdigi icin belkide sevib evlenmediyim icin ola bilirimii???

Yani kira ödememek için seni annesinin yanına gönderiyor. Annesi dünyalar tatlısı bile olsa normal şartlarda kabul edilecek bir durum değil. Genelde erkekler de böyle bir hayatı seçmez. İş yerinde kalmak eşin için de kolay olmayacaktır. Sonuçta ev ortamı başka. Ama şartlar onu gerektirmiş ve mecbur kalmışsınız gibi duruyor.

Sevip evlenmek değil de, birbirnizi tanımadan şartlarını konuşmadan evlenmişsiniz sanırım. Keşke önceden bu meseleri detaylıca konuşabilseydiniz. Sen böyle bir evliliği kabullenmişsin bir de bebeğin olmuş. Adam da değişmez. Maddi sıkıntınız var sanırım ve bu aşıldıkça eşin yumuşayabilir.

Sen evde ek gelir sağlayabileceğin işler yapamaz mısın el işi gibi?

Back
X