• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertlendim :(

Gecer neler gecmiyorki?? Bence evinde kal.. kendi dyzeni baska oluyo insanin.. benim esim bi kac haftaligina gitmisti.. ben oglumla annemde degil kendi evimde kalmistim.. gene olsa gene ole yaparim herhalde.. bi duzenim var kendime gore

Gecer neler gecmiyorki?? Bence evinde kal.. kendi dyzeni baska oluyo insanin.. benim esim bi kac haftaligina gitmisti.. ben oglumla annemde degil kendi evimde kalmistim.. gene olsa gene ole yaparim herhalde.. bi duzenim var kendime gore
Benim için sorun yok ama eşim aklım kalıyor diyor bu da olmasını istediğim bişey değil, içi rahat kafası boş olsun istiyorum. Arabamız var ama kullanmayı bilmiyorum . Çocuklarla yalnız başına bişey belir diyor

Benim için sorun yok ama eşim aklım kalıyor diyor bu da olmasını istediğim bişey değil, içi rahat kafası boş olsun istiyorum. Arabamız var ama kullanmayı bilmiyorum . Çocuklarla yalnız başına bişey belir diyor
Ehliyet yoksa zor tabii..hakkinda hayirlisi olsun

Polislikte dış görev ve böyle uzun görevler illa oluyor benim de eşim polis hanımefendi merak etmeyin zorluklarını çok iyi biliyorum

Kuzum bile bile evleniyoruz ama tüm zorluklarına göğüs germemiz gerek öyle değil mi ağlamak seni güçsüz kılar
eşimde öyle diyor. Biz küçük yaşta tanıştık mesleğine birlikte karar verdik. Herşeyi biliyorduk diyor. Hayalimiz bizim bu meslek. Ama yaşayınca çok zor geliyor. Çocuklar olmasa neyse. Bide dönünce Doğu görevi var daha :-) neyse ona o zaman konu açarım inş :-)

normalde evinde kal derim ama 2 bebekle araç kullanamayan bir kadının evde tek kalması da zor, keşke biri gelip yanınızda kalsa da düzeniniz bozulmasa... şimdi çocuk bir anda hem babasından hem evinden ayrılacak, siz de öyle, büyük bir boşluk, kendi evinizde daha rahat atlatırsınız. yine de karar sizin
kolay gelsin, sağ salim gidip dönsün eşiniz.

gerçekten süre ciddi derecede uzunmuş. iki minnakla Allah yardımcı olsun. yine de şanslısın. kv iyiymiş. sana destek olur. inş. kvdeyle bebişlerinle hiç sorun yaşamadan atlatırsın bu dönemi.
gelelim bebek babasını tanır mı?? önce tanımaz tabi. hatta büyük bile zorlanır kaçar ama bir haftada alışırlar.
Allah kavuştursun

normalde evinde kal derim ama 2 bebekle araç kullanamayan bir kadının evde tek kalması da zor, keşke biri gelip yanınızda kalsa da düzeniniz bozulmasa... şimdi çocuk bir anda hem babasından hem evinden ayrılacak, siz de öyle, büyük bir boşluk, kendi evinizde daha rahat atlatırsınız. yine de karar sizin
kolay gelsin, sağ salim gidip dönsün eşiniz.
İnan bende öyle düşündüm hep. Kardeşim gelir evde kalırım diyordum gem araba ile getirir götürür diye. Onunda üni kazanacağı tuttu bu sene. Eşim kv evinde çocuklar için bi oyun odası yaptı bizim içinde yeni yatak falan aldı. Biraz zorlanacaz ister istemez. Bi yandan evimizdizi de topluyorum görev dönüşü bi gafta içinde tayin söz konusu. Ortalık toz duman

gerçekten süre ciddi derecede uzunmuş. iki minnakla Allah yardımcı olsun. yine de şanslısın. kv iyiymiş. sana destek olur. inş. kvdeyle bebişlerinle hiç sorun yaşamadan atlatırsın bu dönemi.
gelelim bebek babasını tanır mı?? önce tanımaz tabi. hatta büyük bile zorlanır kaçar ama bir haftada alışırlar.
Allah kavuştursun
İnş babalarından ayrı kaldıkları bu dönem onların hatırlamadığı bir mazide kalır . Teşekkür ederim :)

zor ama geçer merak etmeyin.
bende 6 ay iki oğlumla bekledim kayinvalide kayinpeder yanında.
iyi anlasirsaniz size destek olurlarsa çok daha çabuk geçer.
Allah sağlık versin.hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
ayrıca benim destek olan bir babam bile yoktu.keşke olmasa bile babanızın size kurduğu cümleyi kuran bir babam olsaydı.
Evlatlarinizla eşinizle huzurunuz mutlulugunuz daim olsun.

zor ama geçer merak etmeyin.
bende 6 ay iki oğlumla bekledim kayinvalide kayinpeder yanında.
iyi anlasirsaniz size destek olurlarsa çok daha çabuk geçer.
Allah sağlık versin.hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
ayrıca benim destek olan bir babam bile yoktu.keşke olmasa bile babanızın size kurduğu cümleyi kuran bir babam olsaydı.
Evlatlarinizla eşinizle huzurunuz mutlulugunuz daim olsun.
Teşekkür ederim . Yorumun bana gerçekten iyi geldi. Umarım dediğin gibi olur bizde siz gibi kavuşuruz babamıza

Ne güzel dert derdinize imrendim valla Allah yuvanizda huzuru eksik etmesin inşallah samiyetimle diledim bunu. 10ay geçer ama öyle ama böyle fakat bittiğinde ki kavuşma paha biçilmez kızınız unutmaz görüntülü arama vs var teknoloji nimetinden yararlanirsiniz bu son ayrı gecireceginiz zaman olur insallah.

Back
X