çok dertliyim çok...lütfen yardım :(((

NE SÖYLİYİM O ZAMANeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

:Saruboceq::Saruboceq:

VALLA ELİMDEN KAÇIRMADAN SÖYLÜCEM.ÇOK YAKIŞIKLI :jeyyar:cokacimcoook.AYY BAŞKASIYLA OLMASIN BENİMLE OLSUN :Saruboceq: ONU BAŞKASIYLA GÖRÜRSEM BİTERİM MAHVOLURUM BEN

kuzen derken ?

bir de evlilik için daha çok gençsiniz siz...
ama tabii akraba olduğunuz için de bu iş öylesine de olmaz ama...

karışık bir durum...

kuzenin mi?? çok yakınmış..
sürekli onu gördüğün ve hayatına başka birini yaklaştırmadığın için kendini ona şartlandırmış olabilir misin?? nerdeyse bebekliğinden beri onu düşünüyomuşsun.. senin durumunu aşkı memnudaki nihalle behlüle benzettim ben.. nihalde sürekli etrafında tek ideal erkek olarak kuzenini gördüğü için kurtulamıyo hani.. halbuki azıcık onu bi kenara koysa ne rahat edecek, belki daha iyisini bulacak.. evet biraz abuk bir örnek oldu aşkı memnu ama anlatmak istediğim tam olarak buydu..
şimdi ben bunu dedim diye "aaa evet ya ben aslında sevmiyorum hadi kuzenimi bi kenara koyayım, hayatımı yaşıyayım" diyeceğini zannetmiyorum tabi ki, ama kendini iyi tart.. arkadaşlara katılıyorum, kuzen evliliği çooookk zordur..

evlilik için daha erken tabiki.evlilik düşünmüorum.başka ilişkilerimde oldu.teyzemin oğlu kendisi.

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

canım ya sevgin karşılıklı değilse nolcak o zaman üzülmeyecek misin
ben belli et derim direk belli etme duygularını

canım yanıyo zaten ama söylemem lazım mafoldumben yada şakayla karışık bişeyler söylesem aklında soru işareti kalsaaklinialirimsmile

hep mesajlaşıyoruz bugün bana görücüye gelicekler mesaj atsam bak benimle evlenmiosun rahat bırakmıyolar beni diye

HmmmmCADIARZU Bilmemki....yani sanki birseyler ima ediyor ama tam olarak acilamiyor gibiboshayallersmile

Vallaha güzelim simdi ilk adimi atabilirsin gayet tabi, lakin olacaklarida göz önüne alman lazim, olurda Hayir ben seni bir kardes gibi görüyorum, öyle bir iliski olamaz aramizda derse cok büyük hayal kirikligi yasarsin, yani buna hazirlikli olman lazim....

Fakat ben olsam ilk adimi ondan beklerdim, ben geri kafaliyimdir bu tür konularda, erkek adam delikanli gibi seviyorsa, gelir bunu delikanli gibide aciklar kardesim, öyle yok okyanusda inci buldu, yok bilmem ne gibi seylerle oyanlamaz.:1closedeyes:

Bence bir müddet daha izle bakalim, sen onun senden hoslandigni anladigin gibi oda senin ona karsi bos olmadigni anliyordur mutlaka.....belkide uygun zamani bekliyordur....acele etme bana sorarsan, icinde birseyler varsa mutlaka acilir boshayallersmile

arkadaşlar çok teşekkür ederim size.içimi başkasına dökemiorum.tepki vericekler diye.burda sizinle paylaşmak beni rahatlatıo.verdiğiniz tavsiyelere uyucamvereliniortak

eee cnmm neler yaptin?? biseyler ima ettinmi?

kıslar günaydın dün ona mesaj çektim.ben birine aşığım dedim.mesaj atmış kim o şanssız die pislik şaka yapmış.bende baya oyaladım.imalarda bulundum.benimkisi platonik dedim.kimmiş o die die bi hal oldu.sonrada patlattım bombayı.kızmıycaksın duyduğunda kimsede duymucak dedim .o şanssız sensin dedim .gülen yüz atmış.tamam kimse duymucak sır dedi emme bu çocuk bana karşı bişi hissetmio galiba

yaaa uzun süredir bakmiyodum yeni okudum cnm
hmm son mesajinin üstünden baya zaman gecmis simdi bi degisiklik yokmu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…