walla ne desem bilemedim..
ya herseyi göze alıp ne var ne yoksa soyliyeceksin ya da böyle devam ediceksin hayatım..başka bir yol yok gibi..şimdi biz bilemeyiz ki..onun bakışlarını bilen hareketlerini gören sensin..
ayda yılda bir görüşüyoruz demissin bir iliskiniz olursa nasıl olucak bunu düşündün mü hiç?gerçi bunu dusunmek için erken daha ama :))
oof söyle gitsin be güzelim..bu kadar canını sikacagina söyle ne olcaksa olsun..
walla ne desem bilemedim..
ya herseyi göze alıp ne var ne yoksa soyliyeceksin ya da böyle devam ediceksin hayatım..başka bir yol yok gibi..şimdi biz bilemeyiz ki..onun bakışlarını bilen hareketlerini gören sensin..
ayda yılda bir görüşüyoruz demissin bir iliskiniz olursa nasıl olucak bunu düşündün mü hiç?gerçi bunu dusunmek için erken daha ama :))
oof söyle gitsin be güzelim..bu kadar canını sikacagina söyle ne olcaksa olsun..
Kuzİnİm((
Kuzİnİm((
her yaptığın işte bir risk vardır. bunu söylemenin bedeli de onu kaybetmen olabilir.
önce riski göze al sonra hareket et.şakkıdı
21 yaşındasn ille birini sevmek zorunda değilsin . bu yüzden "başkasını sevemiyorum" diye dert etmene de gerek yok.şakkıdı
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
yakın davranıyor bide dans ederken onunda elleri titriyordu.sonra oturunca benim ellerim çok soğuktu.beni ateş bastı dedi.yani birass heyecanlandı.bazende iltifat ediyor.dün düğünde dans ettikten sonra çok garip şeyler söyledi.okyanusta kumların arasında bi inci buldum onu tutamıyorum o bana yaklaştıkca ben ondan uzaklaşıyorum gibi vs. vs. saçma sapan şeyler söyledi.ben ona bu kadar romantik olduğunu bilmiodum dedim:dilcikar: oda bende nie böyle oldum anlamadım dedi.bende tam duyamadığım için müzikten biras onu dinlemediğim için baya bozuldu:çok üzgünüm:
sağolasın canım bekliycem ondan ilk adımı.bişeyleri ima etsem il olarak onun adım atması gerekir.dedim ya ogün çok şaşırttı beni.ben karşılıksız die düşünürdüm hep.sözleri sanki banaydı.Şeniz. hergün dua ediyorum allahın izniyle inşallah olacak bu iş.inanıyorum.ama biraz zaman gerekiorboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?