• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok dertliyim cok

18den büyük olsaydın daha iyi olabilirdi.
Şöyle bir 20 falan olsan hatta daha normal olurdu.
Ama şu an heves mi değil mi nasıl bileceksin ki muhtemelen hevestir de

18den büyük olsaydın daha iyi olabilirdi.
Şöyle bir 20 falan olsan hatta daha normal olurdu.
Ama şu an heves mi değil mi nasıl bileceksin ki muhtemelen hevestir de

Bana heves gibi gelmiyor.Gercekten belkide size yasim o kadar kucuk geliyorki sacmalama falan diyeceksiniz.İnanin ben yasimdan buyuk islere kalkistim 10 yasinda annem hasta oldu yatalakkene ona baktim altini temizledim.Belki kimlik yasim 16 ama bana gore yasim 30 falan yasli gibi oldum iyice disari cikmak istemiyorum falan hic arkadasim yok.

Son düzenleme:
Bana heves gibi gelmiyor.Gercekten belkide size yasim o kadar kucuk geliyorki sacmalama falan diyeceksiniz.İnanin ben yasimdan buyuk islere kalkistim 10 yasinda annem hasta oldu yatalakkene ona baktim altini temizledim.Belki kimlik yasim 16 ama bana gore yasim 30 falan yasli gibi oldum iyice disari cikmak istemiyorum falan hic arkadasim yok.

Benim de eşimle aramda 15 yaş fark var hatta belki fazlası nüfustaki karışıklıktan tam olarak kestiremiyoruz ama 15 kabul ettik. Ama sana şunu demek istiyorum ben de ilişkimize başlarken senin gibi demiştim ben yaşımdan fazlayım diye ya karşındaki adam da yaşından fazlasını yaşadıysa? ayrıca 18 yaşından küçük bir bireyle olduğunda başınız belaya da girebilir. ben 17 yaşındayken dışarıda 19 yaşındaki sevgilim bile uzak duruyordu benden çünkü şikayet edebiliyorlar bunu söyleyeyim hukuki yönden bile sıkıntı.

Şu an 23 yaşındayım ama bazen o kadar genç o kadar toy hissediyorum kendimi. Hele eşimin yanında onun yaşadığı 100se benimki 10 gibi geliyor. Olgun erkek iyi midir, iyidir ama senin yaşında bu çok zor. 16 yaşındaki kafamdan bu yana 7 yılda çok şey değişti hatta eşimle evlenirken yine değişeceksin yapma diyenler oldu. diyenler bir şey biliyorlar diye düşünüyorum, şöyle bi 3-4 yıl sonra düşünsen bunları, seni beklemez mi?

Kaldır kadehi eyy sevgili :7: Önce gelişine, sonra gidişine..

Dibini bulunca gelmişinee, geçmişinee...!! :27: Birgün güleceksin bu hallerine :))

Bu sadece bir heves canım, şu an gerçekten bunun ciddi bir his olduğunu düşünüyor olabilirsin ve seni yargılandığımızı sanabilirsin ama gerçek bu: Geçici bir heves..

Kim bu adam? Komşun, öğretmenin, aile dostu? O da senden hoşlanıyo mu peki? Yoksa hissettiklerin platonik mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bir zamanlar bizler de 16 yaşlarındaydık.. O yaşlarda böyle büyük kişilere karşı hoşlantılar, platonik aşklar olabiliyor.. Bence kendi yaşına yakın biriyle beraber olman daha iyi olur, kendi akranınla daha iyi vakit geçirirsin, daha eğlenceli bir ilişkin olur, ona olan ilgin zamanla azalabilir, saçma sapan şeyler yapmadan duygularının geçmesini bekle :)

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

Bir zamanlar bizler de 16 yaşlarındaydık.. O yaşlarda böyle büyük kişilere karşı hoşlantılar, platonik aşklar olabiliyor.. Bence kendi yaşına yakın biriyle beraber olman daha iyi olur, kendi akranınla daha iyi vakit geçirirsin, daha eğlenceli bir ilişkin olur, ona olan ilgin zamanla azalabilir, saçma sapan şeyler yapmadan duygularının geçmesini bekle :)

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

Hayir gecmek bilmiyor.O olgun birisi ve bu benim cok hosuma gidiyor :)

Back
X