Çok dertliyim:(

turuncu_vosvos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
704
861
53
33
Merhaba kızlar. O kadar doluyum ki paylaşacak birilerine ihtiyacım var. Ama paylaşacak kimsem yok buraya yazmak istedim bende. Hayatım boyunca hep yapayalnız kaldım. Çocukken hep gece yatarken hayaller kurardim ilerde çok güzel arkadasliklarim olacak sonra birine aşık olucam evlenip mutlu olucam diye. Ama maalesef hiçbiri olmadı. 26 yaşımdayım etrafındaki insanlar o kadar samimiyetsiz ki kız olsun erkek olsun midem bulanıyor artık insanlardan herkes iyi gününde yanında bana mide bulandırıcı geliyor ve böyle arkadaşlıkları sürdüremiyorum ne yazık ki. Kaç kişiyle arkadaşlığını bitirdim bu yüzden. Hani bazı insanlar vardır günü geçişte çalışır takmaz ama ben ömürlük dostluk istediğim için nankörlük gördüğümde soguyorum konusasim gelmiyor. Öyle olunca da etrafımda iki üç tane insan kaldı.kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Bu yaşa geldim çıkarsız seven bir erkekle karsilasamadim. Oysa ne kadar güzel seven erkekler var benim şansıma mıdır nedir hep ben koşturup durdum. Sevildigimi zannederken kendimi kandirmisimm. üzüldüm ağladım sonunda elde var sıfır boşa giden zaman boşa heder olan duygular. O kadar olumsuzluktan sonra erkeklere karşı da hissizlestim. İnanın bı erkekle konustugum zaman çok zorluyordu kendimi hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor bı şeyler hissedemiyorum. Uzun oldu ama Kızmayin lütfen o kadar mutsuzum ki. Şu an .belki 26 yaş genç diceksiniz ama etrafımda o kadar samimiyetsiz erkekler var ki gerçekten seven mücadele eden kıymet bilen bir erkeğe denk gelecegime birinin beni çıkarsız, sahipelenerek vazgeçmeden seveceğine inanamıyorum artik. Zaten hiç bir zaman da sevilmedim. Hayatımı yalnız geçirmekten çok korkuyorum. Bı insanı çıkarsız sevmek bu kadar zor mu gerçekten. Özellikle erkekler tarafından. Seviomus gibi yaptıklarında gerçekten egolari tatmin oluyor mu karssiindakinin duygularını hiçe sayarak. Onun hayalleri duygularıni bu kadar değersizlestirip nasıl bu kadar bencillik yapıyorlar. Daha fazla uzatmaya. Benim canım çok yandı herşeyim yarım kaldi. Sebep olanları Allah a havale edip Rabbime sığınıyorum.

Aha aynı ben bende artık kadın erkek farketmez hepsinden soğudum,insan 1 tane iyisine gelmez mi,hep mi yalnız kalır,yalnız değilsin ne zaman istersen bana yaz bende senin gibiyim aynı dertleşiriz.

Aha aynı ben bende artık kadın erkek farketmez hepsinden soğudum,insan 1 tane iyisine gelmez mi,hep mi yalnız kalır,yalnız değilsin ne zaman istersen bana yaz bende senin gibiyim aynı dertleşiriz.
Teşekkür ederim. Malesef 1 tane bile denk gelmeyebiliyor. Bazı insanlar doğuştan şanslı oluyor. Hiç öyle olmadım. Yalnızligimi da insanlara anlatamiyorum çoğu zaman. Canımdan çok sevdiğim insana bile anlattığımda sen kimseyle gecinemiyosun demek ki ondan yalnızsın diye yargilamisti Beni. O günden beri bu duygularımı da insanlara anlatamiyorum artık.

Yaa bıraksınlar o işleri bende yaşadığım için kızdım hemen,ben herkesi ararım sorarım hem iyi gnünde hemde en kötü gününde bile hep yanında olurken diğerlerini 1 kez bunları çıkarsız vs yaptığını ne gördüm ne duydum bana benim gibi insanlar lazım diğerleride ne halleri varsa görsün bıktım hepsinden.

Doğru söylüyorsun bende senin gibi düşünüyorum zaten o yüzden yalnız kalıyoruz. Bende arkadaşlarımı kardeşim gibi görüp her yardımına koşmaya çalistim hep. Hani bunu zaten karşılıksız sevgiden yapiosunuz ama insan kendi zor gününde aynı kişinin sana uzak olduğunu görünce ister istemez soğuyor. Böyle düşündüğümüz için de etrafımızda kimse kalmadı iste

Hayatında illa bi erkek olması şart mı?
Bi ara ver, bi kendini dinle.
Yaşında bişey yok ki. Zamanı gelince olur elbette.

Arkadaş konusunda bende bu dertten muzdaribim. 2 tane yakın arkadaşım var sadece. Hiç arkadaş aramam normalde ablam ve kız kardeşim var ama bazen onlar kendi arkadaş gruplarıyla olunca içim gitmiyor değil. Yalnız hissettiğim oluyor. Ya da kahve içmeye bazen yalnız kalınca eğer 2 yakın arkadaşımda meşgulse çağıracak kimseyi bulamıyorum.
Ama erkek arkadaş konusunda Allah tam en yakın üniversite arkadaşlarımı sildiğimde karşıma onu çıkardı. Her şeyin bir yeri ve zamanı var emin ol. Şu lafı çok seviyorum "Bir şey olmuyorsa: Ya daha iyisi olacağı için, Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur."

Al bendende o kadar arayan soran bile yok ama olsun öylesi olduktan sonra gider kedi köpek severim onlarla konuşurum onlar bile anlıyoda geliyo bi sarılıyo,yalıyo vs bişiler yapıyo yazık garipler.

Hayatında illa bi erkek olması şart mı?
Bi ara ver, bi kendini dinle.
Yaşında bişey yok ki. Zamanı gelince olur elbette.
Belli bir yaştan sonra ister kabul edin ister etmeyin illaki karşı cinsin sevgisine ihtiyaç duyuyor insan. Bunu inkar eden yalan söyler bu yaratılışımizin bı gereği zaten. Kaldı ki bende erkek diye ortalarda gezen bı insan değilim ki ara ver diyorsunuz zaten uzun yıllardır hayatımda kimse olmadı. Benim şikayetçi olduğum konu erkeklerin samimiyetsizligi ve rol yaparak yaklasmasi

Aksini söylemedim zaten.
Ama belli ki etrafında dengin biri yok şuan.

Senin adına sevindim canım en azından seni seven biri var hayatında inşallah ömür boyu sürer. Haklısın demek ki olmaması gerekiyor bazı şeylerin. Bunu bildiğim için isyan etmedim hiç sonuçta herşey Allah'tan. Ama canım yandı o acıyla da yanlış bı şeyler soylediysem Allah affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…