- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 53
- 33
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
Merhaba kızlar. O kadar doluyum ki paylaşacak birilerine ihtiyacım var. Ama paylaşacak kimsem yok buraya yazmak istedim bende. Hayatım boyunca hep yapayalnız kaldım. Çocukken hep gece yatarken hayaller kurardim ilerde çok güzel arkadasliklarim olacak sonra birine aşık olucam evlenip mutlu olucam diye. Ama maalesef hiçbiri olmadı. 26 yaşımdayım etrafındaki insanlar o kadar samimiyetsiz ki kız olsun erkek olsun midem bulanıyor artık insanlardan herkes iyi gününde yanında bana mide bulandırıcı geliyor ve böyle arkadaşlıkları sürdüremiyorum ne yazık ki. Kaç kişiyle arkadaşlığını bitirdim bu yüzden. Hani bazı insanlar vardır günü geçişte çalışır takmaz ama ben ömürlük dostluk istediğim için nankörlük gördüğümde soguyorum konusasim gelmiyor. Öyle olunca da etrafımda iki üç tane insan kaldı.kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Bu yaşa geldim çıkarsız seven bir erkekle karsilasamadim. Oysa ne kadar güzel seven erkekler var benim şansıma mıdır nedir hep ben koşturup durdum. Sevildigimi zannederken kendimi kandirmisimm. üzüldüm ağladım sonunda elde var sıfır boşa giden zaman boşa heder olan duygular. O kadar olumsuzluktan sonra erkeklere karşı da hissizlestim. İnanın bı erkekle konustugum zaman çok zorluyordu kendimi hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor bı şeyler hissedemiyorum. Uzun oldu ama Kızmayin lütfen o kadar mutsuzum ki. Şu an .belki 26 yaş genç diceksiniz ama etrafımda o kadar samimiyetsiz erkekler var ki gerçekten seven mücadele eden kıymet bilen bir erkeğe denk gelecegime birinin beni çıkarsız, sahipelenerek vazgeçmeden seveceğine inanamıyorum artik. Zaten hiç bir zaman da sevilmedim. Hayatımı yalnız geçirmekten çok korkuyorum. Bı insanı çıkarsız sevmek bu kadar zor mu gerçekten. Özellikle erkekler tarafından. Seviomus gibi yaptıklarında gerçekten egolari tatmin oluyor mu karssiindakinin duygularını hiçe sayarak. Onun hayalleri duygularıni bu kadar değersizlestirip nasıl bu kadar bencillik yapıyorlar. Daha fazla uzatmaya. Benim canım çok yandı herşeyim yarım kaldi. Sebep olanları Allah a havale edip Rabbime sığınıyorum.