• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok dertlıyım

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
318
Amasya
kızlar gecen okulda sevgılımle bı kız gorduk sevgılım aa gzl kızmıs dedı sonra aksam facesıne gırdım kızın adını ogrenmıs aratmıs ve ıkde bır bana cırkınsın gıbı laflar soyluyo kendımı artık cırkın hısedıyorum ayrılmıyoda cok kıskanc herseye karısıyo napmam lazım hıc bılmıyorum

sen onun yanındayken bir erkege çok yakışıklı desen ve onun yaptığı gibi yapsan ne hisseder acaba.sen ayrılmak istiyorsan ayrılırsın.

Ben artık anlamıyorum böyle saçmalıkları gerçekten. Hayır kendini ne sanıyor da size böyle şeyler söylüyor? Kendinizi ona ezdirmeden bitirmelisiniz bence. Aklı başına gelsin. Karpuz eşekten düşmeyince, kendini kral sanırmış. Düşmeden anlamazmış. Kendinizden, özgüveninizden ödün vermeyin.

Şimdi sana çözüm formülünü aynen veriyorum, bikere şikayet etmeyi kes ve kendine güven ezik durma, irkin hissediyorum bilmem ne mıy mıy ne bunlar ya adamlara böyle yaranamazsınız kızlar 4 açın gözünüzü, madem o aratıyor araştırıor, sanada çirkinsin diyor, diceksin ki haa öylemi arkadaşım tamam bundan sonra daha güzelini bulursun , diceksin kendinede bakıcaksın gerekirse gözüne sokucaksn bakımlı halini artık seni nerede görebilirse, kudurucak kıvama gelicek, aglayıp zırlayan kadın gördümmü benim sinirlerim bozuluor artık

O kız güzel olabilir sen beni begenmiyoda olabilirsin
ama şu bi gerçek "Brad pitt" degilsin sende :27:

Eger hala o kizi tavlama gibi bi dûşüncen varsa.
"Tak Sepeti Koluna Tatlım " der yollarim kimseye eywallah etmem
kendimide ezik duruma dûşürmem aslaa:20:

Ama çok seviyorum çocugu diyosan daha çok duyarsin o muhabbetleri :36:

kızlar cok sevmıyorum , cırkın degılım yanı kendımı oyle hısetmıyorum... ama bu mal oyle dıyınce bılınc altıma gırıyo ıster ıstemez dedım ayrılıyorum gerı gelıyo bensızde olmuyo

O kız güzel olabilir sen beni begenmiyoda olabilirsin
ama şu bi gerçek "Brad pitt" degilsin sende :27:

Eger hala o kizi tavlama gibi bi dûşüncen varsa.
"Tak Sepeti Koluna Tatlım " der yollarim kimseye eywallah etmem
kendimide ezik duruma dûşürmem aslaa:20:

Ama çok seviyorum çocugu diyosan daha çok duyarsin o muhabbetleri :36:

kızlar cok sevmıyorum , cırkın degılım yanı kendımı oyle hısetmıyorum... ama bu mal oyle dıyınce bılınc altıma gırıyo ıster ıstemez dedım ayrılıyorum gerı gelıyo bensızde olmuyo

Şimdi sana çözüm formülünü aynen veriyorum, bikere şikayet etmeyi kes ve kendine güven ezik durma, irkin hissediyorum bilmem ne mıy mıy ne bunlar ya adamlara böyle yaranamazsınız kızlar 4 açın gözünüzü, madem o aratıyor araştırıor, sanada çirkinsin diyor, diceksin ki haa öylemi arkadaşım tamam bundan sonra daha güzelini bulursun , diceksin kendinede bakıcaksın gerekirse gözüne sokucaksn bakımlı halini artık seni nerede görebilirse, kudurucak kıvama gelicek, aglayıp zırlayan kadın gördümmü benim sinirlerim bozuluor artık

Ben anlamadım.
O geri gelirse gelsin,sen istemeye istemeye neden kabul ediyorsun ki?
Belli ki her ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz,saymıyorsunuz.
Neden uzatıyorsunuz ki?

Aslında güzellik sadece bakımla oluyor. DÜşünsene Ebru Gündeş ve Sertap Erener bayanlarda. Erkeklerde Özcan Deniz başta olmak üzere hepsi :) Giyim kuşama dikkat ettin mi azıcıkta kendine baktın mı olmuştur bu iş. Ama en önemlisi bir kişinin kendine güvenmesi. Kendine güvenen insan hem hal ve hareketlerden hemde gülümsemeden çekicilik kazanır. Ben kendimi güzel hissettiğim zaman güzelim aynaya her baktığımda kendimi güzel görmeliyim. Bakmalıyım derim. O zaman mutlu oluyorum. Enerjik oluyorum kimse içinde süslenmemiş oluyorum. Her zaman böyleyim çünkü :))

Back
X