Yuz bulmus
Ayy nefret ederim bir olayı meseleyi sakız gibi uzatıp, mıy mıy konuşan insanlardanofff bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır.
bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.
masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşuryaşı da benden büyük duymazdan da gelinmiyor ama başım şişiyor . zaten akşama kadar çalışıyorum. hiç bir anlattığını da anlamıyorum . evime inip oturmak uzanmak istiyorum ama bir türlü konuşması bitmiyor
eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.
haftaya gidecek evine ama benim 1 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı.
aynen, bir arkadaşın sorduğu gibi öveceksin onu , bu sefer o özelliği hakkında konuşur. yine konuşur
öyle muhabbette çin işkencesi gibidir yahuuBırak konuşsun ya ne oalcak en azından kavga etmiyor sadece muhabbet var
ne bilim arkadaşım kavga etmektense böyle konuşan bi görümceye razı olabilirim yani..öyle muhabbette çin işkencesi gibidir yahuu
ben kendi adıma hiç dayanamıyorum
Abla az sussan de bencehiç bu açıdan düşünmemiştim. evet ben verdim bu rahatlığı ona o zaman.. acaba bi şekilde ona duyursam mı. ben konuşmayı sevmiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?