• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok doldum kimsem yok

Eşiniz nerede şuan da
Sizi anlıyorum çaresiz kalmak nedir bilirim
Arkadaşlarını arayıp borç istedi kendisi evde ama herkes yok yok deyip geçiştryo eşimi iş yerinde hep dışlayıp işinden olması için ellerinden geleni yaptılar hep neden ona karşı böyleler bilmiyorum sürekli uğraşıyorlar benimle evlenmeden öncede aynıymışlar

Örgü biliyor musunuz örgü bebek yeleği patiği vs yapın bir yerde ufak bir tezgah açın mahallenizde bunun için belediyeden izin alabilirsiniz bu ürünleri satın bizim semt pazarında yapan ablalar var
Örgü olarak sadece düz örgü biliyorum ama youtubeden bakıp öğrenirim

Arkadaşlarını arayıp borç istedi kendisi evde ama herkes yok yok deyip geçiştryo eşimi iş yerinde hep dışlayıp işinden olması için ellerinden geleni yaptılar hep neden ona karşı böyleler bilmiyorum sürekli uğraşıyorlar benimle evlenmeden öncede aynıymışlar
Borc alıp ödemedi ise ondan olabilir
Eşiniz işine sıkı sarılsin kimseyle muhatap olmasın sizde bir şeyler yapmaya çalışın inşallah

Eşinizin mesai saatleri dışında bir iş bulabilirsiniz belki.merdiven silme işi olabilir mesela.eşiniz işten gelir çocukları devralır, siz temizliğe gidersiniz.
Ya da aynı şekilde gece bazı çorbacı köfteci gibi yerler falan açık oluyor mutfak-bulaşık işi olabilir.

Eşinizin mesai saatleri dışında bir iş bulabilirsiniz belki.merdiven silme işi olabilir mesela.eşiniz işten gelir çocukları devralır, siz temizliğe gidersiniz.
Ya da aynı şekilde gece bazı çorbacı köfteci gibi yerler falan açık oluyor mutfak-bulaşık işi olabilir.
Çocuklari güvenip bırakamayabilir ilk iki çocuk ilk eşindenmis

Apartmanda merdiven silebilir çocuklar okulda iken bebeğini sırtına bağlayıp haftada 1 siliniyor zaten az ama hiç yoktan iyi

İlk eşinizden ayrıldığınızda beş sene ne yaptınız iki küçük çocukla , o zaman kim baktıda çalışabildiniz , eski çalıştığınız yerlerden yine referans falan çıkmaz mı?

Size en uygunu saatlik işler eşiniz evde olduğunda saatlik iş bakacaksınız , zengin muhitlere gidip , örneğin iki saat ütü vb. gibi.

İlk eşinizden ayrıldığınızda beş sene ne yaptınız iki küçük çocukla , o zaman kim baktıda çalışabildiniz , eski çalıştığınız yerlerden yine referans falan çıkmaz mı?

Size en uygunu saatlik işler eşiniz evde olduğunda saatlik iş bakacaksınız , zengin muhitlere gidip , örneğin iki saat ütü vb. gibi.
Apartmanda beşinci katta Sibel. Diye ablaya temizliğe gidiyordum çocukla kabul ediyodu aynı apartmandaydık bide merdiven yıkıyodum

Apartmanda beşinci katta Sibel. Diye ablaya temizliğe gidiyordum çocukla kabul ediyodu aynı apartmandaydık bide merdiven yıkıyodum
Anladım canım , diğer iki çocuk büyük sayılır zaten, küçüğü babasına bırakıp aynısı yapacaksın yine başka çare görünmüyor şu an, gelmeyen yardımı beklemenin bir manası yok şu durumda.

Ya da eşiniz mesai saatleri dışında saatlik iş yapacak siz çocukların başında duracaksınız?
Ek iş baktı mı eşiniz hiç?

Back
X