- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Konu çok uzun.Bu yüzden detay olarak anlatıcam.24 yaşında erkek kardeşim var.Şuan nişanlı.Nişanlısı onu sevgiliyken aldattı.Aldattıgı çocuk kardeşime saldırdı.Çocuk darp raporu aldı ve babama dava açtı.Babam para cezası aldı.Biz batılıyız kız dogulu.Adetleri şuymuş.Herşey erkek tarafına aitmiş.Altın tura falan da istediler.Babam herseye tamam dedi.Nişandan 5 ay gecti.Sadece 2 bılezık ve tura falan aldık.Ne eşya ne birşey.Erkek kardesım bankadan 2 kez kredı cekıp ödememiş.Suan ıcralık kredı cekemıyor.Cektıgı parayı naptı bılmiyoruz.Avukat nişanlısı ve baldızını aramıs neden aradı bunu da anlamadık.Dügün günü belli olacak.Kız dedı kı eger o gun kesılırse baska gun yapılmazmıs.Kız bır yandan kardesıme surat yapıyor dugun seneye kalacak dıye.Babam kız kardesımle bana para baskısı yapıyor.Babam elıne gecenı kardesıme bılezık yapsın dıye verıyor.Kredıye basvurdu cıkmadı.Factorıng sırketlerınden almaya calıstı olmadı.Bugun amcaoglum söyledi.Babam buradaki bütün tefecılere gıtmıs.Dugunun ertesı gunu verıcem demıs.Emeklı maasından baska parası yok.Vermemısler ama yaa baskasından alırsa.Sadece anlamıyorum.Insanları bu kadar zora sokmak gerek mı.O kadar cok ısteklerı var ki.Adam tefecılere gıttı sonunda.Kardesımden nefret edıyorum...