Çok doldum

Arkadaşım zaten babasının sorunlu olduğunu anladım. Davalık olduğu kızı gelin diye alıyor. Yani babadan akıl gelmez zarar gelir geliyormuşta. Adam akıllı biriyle doğru dürüst birisiyle konussun. Ay hiç olmadı psikoloğa gitsin çouk kafayı yer o kızla yazık be.
Evet valla nasil bu iliskiye canak tutuyor hayret demekki oglan cok istiyor kızı
Ben boyle anladim baba da caresiz kaliyor peki diyor.
Cocuga yazik olcak
Ama o da hic aklini kullanmamis .bazen insanlar kör oluyor resmen

Kardeşinin kredi çekip o paraları yerken aklı pipisindemiymiş ? Çalışıyor musun bilmiyorum işten çıkarttılar der işten çıkardım tek kuruşta yedirmezdim.Sen evlenirken kimse yardım etmez. Kıza bak hem aldat hem ben beşi bir yerde isterim herşey size ait heee oldu canım...

Seni hatirladim,baban cok sorunluydu ickici
Ayni benim babam ve benimkide tefeciye düştü,o da yetmedi tefeci borcunu kapamak için de bankadan kredi cekti emekli maasinin cok azini alabiliyor suanda bankadan borcla borc kapatti
Beni sakin yanlis anlama güzelim ama boyle insanlar akıllanmazlar
Çünkü el iyisi muhabbeti var ortada anladigim kadariyla evine ekmek almayan baba oglunu evlendircek diye borca harca giriyor pes artik
Sen neden canini sıkıyorsun
Bence erkek kardesinde babana cekmis ayni
Sorumsuz ve de gitsin calissin kizi da affetmis zaten üstelik
Sen bence hic bulasma bunlara birak ne halleri varsa gorsunler videoyu da göstersen etsen seni suclu bulurlar kardesin yine nişanlısıni tutar gibime geldi
Yaziklar olsun
Olan annene olcak ona üzülüyorum herhalde hic soz hakki yok kadinin? Bu ne ya
Altin mis senetle esya almakmis
Acaba sen evlensen nasil davrancaklar ama sanirim sen çalışıyordun
Üzüldüm inan
Ben kurumsal firmada işe basladım.Tüm maasımı bankaya atıcam.Annem sessiz sakin napsın kendı halınde.O da uzuluyor

Kız altından filan mı yapılmış? Kimse de olmayan süpersonik bir özelliği filan mı var?Anlayamadım durumu.

Aldatmış, bütün her şey ortalığa saçılmış, olay büyümüş, sonrasında en küçük bir utanma olmamalı ki, bir de hala onu isterim şunu isterim diye tutturuyor. Babanızın da kafası yerinde değil sanırım, mantıklı düşünemiyor. İnsan daha baştan kokmuş bir ilişkinin önünü açmaya çalışır mı ya? Hani engel de olmayabilir, ama en azından ben karışmıyorum deme ağırlığını gösterseydi keşke. Tefeciye gitmek nedir ya? Topuğuma sıkılması pahasına ille de evlendireceğim gençleri diyor yani. Böyle şeyi ömrümde duymadım. Bu kızda kesin bir mucize olmalı.

Beş kuruş vermeyin. Kardeşiniz de kız da hak etmiyorlar. Çalışıp alsınlar ne istiyorlarsa.
eger halalarım para vermezse dugun yapamayacagız ve yuzuk atılacak.Babam boynumun borcu yapcam dıyor.Ben ne kızın evıne esya alırım ne gıderım ne gelırım.Yenı ıse basladım ama kendıme para bırıktırıcem hep.Allahtan tefecıler vermemıs para

Yaziklar olsun
Binbir defa hemde
O cok kayirdiklari el ustunde tuttuklari oğlundan darbeyi yiyince,güvendiği dağlara karlar yağınca görür o baban degerini anlar anlamasina da
Onda fırtına kopsa sende yaprak kımıldar mi acaba o zaman ..
babam anlamaz ki.Bıze hep kız kardesımle bu serefsızler ıse gırıp para vermıyo der.Kyk kredım var ve ıse de yenı baslıycam ben.Kıza ne altın ne bırsey takıcam

Konu çok uzun.Bu yüzden detay olarak anlatıcam.24 yaşında erkek kardeşim var.Şuan nişanlı.Nişanlısı onu sevgiliyken aldattı.Aldattıgı çocuk kardeşime saldırdı.Çocuk darp raporu aldı ve babama dava açtı.Babam para cezası aldı.Biz batılıyız kız dogulu.Adetleri şuymuş.Herşey erkek tarafına aitmiş.Altın tura falan da istediler.Babam herseye tamam dedi.Nişandan 5 ay gecti.Sadece 2 bılezık ve tura falan aldık.Ne eşya ne birşey.Erkek kardesım bankadan 2 kez kredı cekıp ödememiş.Suan ıcralık kredı cekemıyor.Cektıgı parayı naptı bılmiyoruz.Avukat nişanlısı ve baldızını aramıs neden aradı bunu da anlamadık.Dügün günü belli olacak.Kız dedı kı eger o gun kesılırse baska gun yapılmazmıs.Kız bır yandan kardesıme surat yapıyor dugun seneye kalacak dıye.Babam kız kardesımle bana para baskısı yapıyor.Babam elıne gecenı kardesıme bılezık yapsın dıye verıyor.Kredıye basvurdu cıkmadı.Factorıng sırketlerınden almaya calıstı olmadı.Bugun amcaoglum söyledi.Babam buradaki bütün tefecılere gıtmıs.Dugunun ertesı gunu verıcem demıs.Emeklı maasından baska parası yok.Vermemısler ama yaa baskasından alırsa.Sadece anlamıyorum.Insanları bu kadar zora sokmak gerek mı.O kadar cok ısteklerı var ki.Adam tefecılere gıttı sonunda.Kardesımden nefret edıyorum...
oğlanı ayırın kurtulun krdilerile kıza harcadı kıyafet aldı gezdirdi napsın böyle düşüncesiz bireylerde var kardeşine diceksin ula biz evlendik ne kayınpoeder ne kynn yardım etti kredi çektik karı koca evi döşetik paşa paşada ödedik bu ne yabanılık düşüncesizlik evlenince oğlanı yiyip bitirecek aile

O yaman gelininiz ve ailesi de babanin hakkindan gelirler ne diye üzülüyorsun saf olma baban az degil hicte yazık degil kendi kızına böyle davranan el olcakmissin ya sen o zaman
Kendisi de el kızıyla hasr olsun bakalim neler yapcak gelin daha yolun başındasınız
Asıl el olan da o igrenc mustakbel yengen

Pislikler
bakın tefecı ya para verırse.Babam dugunun ertesı ödeyemez .ya kız kardesımle bana sararlarsa.Korkuyoruz suan.Babamla gorusmek ıstemıyoıum.ama tefecı yuzunden ölsün istemem

babanla konuş yaşı daha genç borçlar bitsin seneye evlenirler desin oda resti çeksin babada biter iş benim param durumumu yetmiyo desin seneye toparlarız desin ne var bunda anlayışlı olsunlar kızlarıda biz zahmet Adriana değil ya işe girsin evleneceği adama destek olsun ıyyy nefret ediyorum böyle ailelerden kızlar Adriana sankı istek istek istek

babanla konuş yaşı daha genç borçlar bitsin seneye evlenirler desin oda resti çeksin babada biter iş benim param durumumu yetmiyo desin seneye toparlarız desin ne var bunda anlayışlı olsunlar kızlarıda biz zahmet Adriana değil ya işe girsin evleneceği adama destek olsun ıyyy nefret ediyorum böyle ailelerden kızlar Adriana sankı istek istek istek
kız kasımın basında ıstıyor dugunçSuan daha 4 bılezık daha yapcak 3 bın 500 luk.Ee hıc bırıkmıs yok Hadı esyaları senetle aldık.Daha kınasını yapcaz.Ee 6 kız bunlar.Hepsının sacı uzun.Kuafor masrafı var.Nasıl yapıcaz.Cıdden cok bunaldım.Yapamayınca babam kız kardesımle bana sarıyor.İşe baslıycam ama benden para bekleyecekler.Bende işkurluyum maas az falan demeyı dusunuyorum

gogsume öküz oturdu resmen.Üzerımde bir agırlık var.Erkek kardesımle hep kavga edıyor.Kıza demıstı.Ben evlenınce bu eve gelırmıs.Ben varken gelmezmıs.Benı sevmuyormuş.Bana orr..... dıyor kavga esnasına.Saygısız.Bıze evde ezıyet edıyor ama kıza melek gıbı

gogsume öküz oturdu resmen.Üzerımde bir agırlık var.Erkek kardesımle hep kavga edıyor.Kıza demıstı.Ben evlenınce bu eve gelırmıs.Ben varken gelmezmıs.Benı sevmuyormuş.Bana orr..... dıyor kavga esnasına.Saygısız.Bıze evde ezıyet edıyor ama kıza melek gıbı
Calisiyorsaniz başka eve çıkıp gitseniz kız kardesinizle, onlar da kendi kendilerine ne yapiyorlarsa yapsın. Böyle baba , kardeş ile iletişimi kesmek , yok saymak en iyisi.

kız kasımın basında ıstıyor dugunçSuan daha 4 bılezık daha yapcak 3 bın 500 luk.Ee hıc bırıkmıs yok Hadı esyaları senetle aldık.Daha kınasını yapcaz.Ee 6 kız bunlar.Hepsının sacı uzun.Kuafor masrafı var.Nasıl yapıcaz.Cıdden cok bunaldım.Yapamayınca babam kız kardesımle bana sarıyor.İşe baslıycam ama benden para bekleyecekler.Bende işkurluyum maas az falan demeyı dusunuyorum
aynen ilerde afedersin ağzınıza sıçacak kıza bu kadar yatırım yapmayın çocuk yapar hemen butun masraflar size kardeşin nabu acaba baban bu kadar yorulurken .maaşından 300-400 az söyle kara gün parası yaparsın suan devir artı baba yap devri değilki baba beyaz eşyayı bileziği alsın kenara çekilsin düğünde takılan paraları vermicek size demedi demeyin düğün salonu da size giricek benim kuaförüm 300 tl tuttu görümcem dahil makyaj saç size 500-600 tek kişi girer vala ayy bunaldım kardeşinle konuş babam zorlanıyor de seneye evlensenize başınamı vurdu de 24 yaşında bi birikim yok koşa koşa evlenıyon adam geceleri uyuyamıyor de

Büyümu yapmis kız nedir anlamadim. Aldatmış birde bence bir okutturun ama para almayan gerçek hocalara okutturun bu ne ya nasıl mide varmış kardesinizde ksuura bakmauin

Calisiyorsaniz başka eve çıkıp gitseniz kız kardesinizle, onlar da kendi kendilerine ne yapiyorlarsa yapsın. Böyle baba , kardeş ile iletişimi kesmek , yok saymak en iyisi.
benım kyk kredı borcum falan var.onları odıyeyım dıyorum.kız kardesım calısmıyor.Zatrn ben evlenene kadar bı eve gelmezmıs erkek kardesım

aynen ilerde afedersin ağzınıza sıçacak kıza bu kadar yatırım yapmayın çocuk yapar hemen butun masraflar size kardeşin nabu acaba baban bu kadar yorulurken .maaşından 300-400 az söyle kara gün parası yaparsın suan devir artı baba yap devri değilki baba beyaz eşyayı bileziği alsın kenara çekilsin düğünde takılan paraları vermicek size demedi demeyin düğün salonu da size giricek benim kuaförüm 300 tl tuttu görümcem dahil makyaj saç size 500-600 tek kişi girer vala ayy bunaldım kardeşinle konuş babam zorlanıyor de seneye evlensenize başınamı vurdu de 24 yaşında bi birikim yok koşa koşa evlenıyon adam geceleri uyuyamıyor de
kardesıme dedık babamın tefecıye gıttıgını.Icmesın tutsun parayı dıyor.Yanı bırıkım falan yapsaydı rahat yapardık dugun.Ben karısmıyorum ama gene moralımız bozuluyor.Babam bıze sarıyor.Ogluna bısey demıyo.Avukatlık olmus ben öderım oglum dıyor.Ben kızım bana ne para verır ne bısey yapar

Diyorum ya bu baskasina dügününü yükle, borc yaptir,kredi cektir, altinini al felan sadece bizde bulursunuz. Yani Allah kolaylik versin. Kardesinizde ilerde pisman olur. Siz mümkün oldukca bulasmayin

Valla herkes kendi aklının cezasını çekiyor ya da sefasını sürüyor. Ben bu konuda baban dahil kimseye acımadım. Karşı taraf istiyorsa istiyor, tefeciye gitmek nedir? Sen de para verme. Parayı cüzdanına bile koyma, bankada dursun. Yoksa kaptırırsın. Nişan da bozulursa bozulsun. Zaten senetle aldıklarını nasıl ödeyecek baban o bile belli değil.

Babanız tefeciden borç isteyip "düğünden sonra ödeyeceğim" diyorsa düğün altınlarıyla ödemeyi düşünüyor demek ki. Peki sizce o kız altınlarını verir mi? Babanız başını yakacak bu gidişle.
Kız evlenilecek biri değil, kardeşiniz kafasız orası belli de, kızın istediği her şeyi yapmak zorunda değilsiniz sonuçta. Yapmayın, evlenmekten vazgeçer de kurtulursunuz belki.

Back
X