- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.036
- 598
- 35
bende günlük tuttum..Bende 22 yasindayim cok seyler yasadim ölmekte istedim. Gunlerce yataktan cikmadigimda oldu. Sonra gunluk tutmaya basladim Allahim bana şu şu şu ozelliklerde bi es nasip et yani namaZli abdestli her konumuzda Allah olan beni seven biri olsn ama param pulum.evim arabam olmasin bir ekmek yiyeyim ama mutlu olayim ailemlede iyi olsn yazmişim. Sonra aylar gecti bir baktm biri ile tanistim aniden evlendik cok kisa surede.. Sonra gunlugumu okuyayim dedim şok oldm. Rabbim bana dahada fazlasini vermis. Ama ilk basta Allah affetsin isyana gidiyordm. Hep mutsuzdm. Yazarak rahatladim. Aynalara anlattim agladim.. Kendime geldim . hâlâ esimle bir sorunm olsa yazarim aglarim rahatlarim snra sinirim gecer :) anlatmadan icin rahatlamaz. Esinle herseyini konus. İcinde ne varsa birak uzulcekse uzulsun o senin Eşin.. Beraber aglayip beraber gülün. Bu sekilde pekte mutlu olmadigini soyledin. Konusmadan emin ol aşamazsin. Ben bazen eşimle kavga edince eşime sarilip hickira hickira agladigimi biliyorum. Sende oyle yap saril agla bagira bagira sonra bi agri kesici ic uyu rahatlarsin :) dene en azindan lutfen
eşim okumasa daha iyi olucak.. üzülüyor naptim ben sana diyo.. ondan soğukluğu hissediyorum..
bak ne güzel atlatmişin bende inşallah o günlere güzel yaşayabilirim..
küçükken çok günlük yazmişim.. ama çok mutlu bir çocuktum..
sarısın mavi gözlü bi adamla evlencem yazmişim.. okudum hep.. bende şok olmuşum.. gerçekten de öle biriyle evliyim..
evim olucak villa şekli ki katli... bide arabam olucak yazmişim.. baya yazmişim onlari okudum tabi.. çok şükür gerçekleşirdim.. oğlumu kaybedecegi hiç aklima gelmezdi.. onu hiç düşünemedim..
işte bi nedensizce sebepsizce psikolojim alt üst oluyor.. keşke eskiden mutlu olduğum gibi olabilsem olmuyor işde.