çok doldumm çokk:(

Bende 22 yasindayim cok seyler yasadim ölmekte istedim. Gunlerce yataktan cikmadigimda oldu. Sonra gunluk tutmaya basladim Allahim bana şu şu şu ozelliklerde bi es nasip et yani namaZli abdestli her konumuzda Allah olan beni seven biri olsn ama param pulum.evim arabam olmasin bir ekmek yiyeyim ama mutlu olayim ailemlede iyi olsn yazmişim. Sonra aylar gecti bir baktm biri ile tanistim aniden evlendik cok kisa surede.. Sonra gunlugumu okuyayim dedim şok oldm. Rabbim bana dahada fazlasini vermis. Ama ilk basta Allah affetsin isyana gidiyordm. Hep mutsuzdm. Yazarak rahatladim. Aynalara anlattim agladim.. Kendime geldim . hâlâ esimle bir sorunm olsa yazarim aglarim rahatlarim snra sinirim gecer :) anlatmadan icin rahatlamaz. Esinle herseyini konus. İcinde ne varsa birak uzulcekse uzulsun o senin Eşin.. Beraber aglayip beraber gülün. Bu sekilde pekte mutlu olmadigini soyledin. Konusmadan emin ol aşamazsin. Ben bazen eşimle kavga edince eşime sarilip hickira hickira agladigimi biliyorum. Sende oyle yap saril agla bagira bagira sonra bi agri kesici ic uyu rahatlarsin :) dene en azindan lutfen
bende günlük tuttum..
eşim okumasa daha iyi olucak.. üzülüyor naptim ben sana diyo.. ondan soğukluğu hissediyorum..
bak ne güzel atlatmişin bende inşallah o günlere güzel yaşayabilirim..
küçükken çok günlük yazmişim.. ama çok mutlu bir çocuktum..
sarısın mavi gözlü bi adamla evlencem yazmişim.. okudum hep.. bende şok olmuşum.. gerçekten de öle biriyle evliyim..
evim olucak villa şekli ki katli... bide arabam olucak yazmişim.. baya yazmişim onlari okudum tabi.. çok şükür gerçekleşirdim.. oğlumu kaybedecegi hiç aklima gelmezdi.. onu hiç düşünemedim..
işte bi nedensizce sebepsizce psikolojim alt üst oluyor.. keşke eskiden mutlu olduğum gibi olabilsem olmuyor işde.

bende günlük tuttum..
eşim okumasa daha iyi olucak.. üzülüyor naptim ben sana diyo.. ondan soğukluğu hissediyorum..
O zaman sorun sadece bebegini kayip etmen degil de eşinlede aranda olanlar? Ayanlis mi anliyorum . yoksa esiniz neden oyle desin..

canım sen depresyona girmişsin.
aynı şeyleri ben de yaşadım. ben de bebeğimi kaybettim. seni çok iyi anlıyorum.
o dönem senin gibi hissettim çok mutsuzdum. işe gitmiyordum evişi yapmıyordum sürekli ağlıyordum geceleri uyuyamıyordum bütün gece evin içinde ağlayarak geziyordum. ayrıca inanılmaz mutsuz ve sinirliydim. aram çok iyi olmasına rağmen eşimin ailesiyle görüşmeyi kesmiştim arıyorlardı açmıyordum. sebebini hala bilmiyorum. eşimden nefret etmeye başladım sürekli bağırıp azarlıyordum ne yapsa batıyordu. şuan,o yaptıklarıma gerçekten anlam veremiyorum ama bebeğimi kaybetmenin etkisiyle bambaşka biri olmuştum.
sonra bir gün sudan bir sebepten ona bağırırken eşim yere çöktü hüngür hüngür ağlamaya başladı.
üstünden onca zaman geçti hala anlatırken gözlerim doluyor. bebeğimizi kaybetmemiz yüzünden belki bana kızıyorsun ama ben de bebeğimi kaybettim dedi. güçlü durmaya çalışıyorum ama seni artık zaptedemiyorum ben de bittim artık dedi. yarım saat ağladı. öyle kötü oldum ki.. yaptığım hatanın farkına vardım. eşime sarılıp birbirimizden güç alıp bebeğimizin yasını tutmak yerine birbirimize düşman olmuşuz. ne büyük bir hata yapıyormuşum. hala vicdan azabı çekiyorum bu yüzden. sonra kendime geldim toparlandım. ilk zamanlar zorlayarak yaptım işlerimi. işe gitmek çok zordu ama gittim. gece uyumasam da eşimin yanından ayrılmadım. eşime karşı dikkatli davranmaya başladım. derken kısa sürede eskiye döndüm. tabi ki üzgünüm tabi ki yaslıyım ama eşimle birbirimize destek olarak daha kolay geçirdim o günleri. sonra da güzel haberi aldık tekrar bebeğimizin olacağını öğrendik. şimdi de bebeğimde bir rahatsızlık var ama asla yıkılmadık. eşimle birbirimize yaslandık aramıza da kızımızı aldık güçlü durmak için elimizden geleni yapıyoruz.
uzun oldu kusura bakma. yazsam daha çook yazarım. sonra yine yazarım istersen.

1 )eşimle önce sorunu çözüyorum.. sabah kavga ettik.. dolmuştaki adam hemen yanima oturdu kızdi bana..
bunu isteyerek mi yapıyorum hayır kendi oturuyo nabim... eşim çok kıskanç biri..
elimden geldiği kadar alttan aldim.. tamam hataliyim nabim kayamadim oturdum dedim konu uzattıkça uzadi ceza verdi...
ceza bile beni etkiledi üzdü.. off ben nabiyim dedim...
adamlar oturuyo kadinin yanina yer boş.. diye ben kayardim oturtmazdim bi kadin vardi o oturcakti adam hemen oturdu. insan bi uyuz olamaz mi?
bende olsam tabi eşimin yanina bi kadin otursa gözü patlatirdim.. kıskanç biriyimdir:)
seven insan kıskanir ya sevdiği bir insani kimseye paylaşmak istemezsin aynen öle...
2) benim isteklerim hep ucuz... neden bilmiyorum..
artık bişey istemez oldum...
aşkım şunu yaparmisin dese yapar da çekiniyorum sorun bende işde.. aa yapma yaptır diyceksin haklisiniz...
bi kere istesem bana gücendirecek laf sölese bi daha demem yapmam.. öle bi huya sahibim... ama bende bu huyumu sevmiyorum tabi nabim huy huya yapışır ya çikmaz... keşke iyi huya yapışabilsem....
3 oğlumu çok özledim.. en son hidirellez gününde gittim mezarina.. ağladim o gün anneler günüydü. inanki en aci anneler günü.. 3 gündür ağladim pskiolojik olarak toparlanamadim.. 9 aydir böleyim..
pskiyatriye git dediler gidemem ilaçlar bana fayda etmez sevmiyom ilaçlarimi... folik asiti bile zor içiyorum...
inşallah en kısa zamanda anne olurum rabbimin oluruna biraktim 2 ay önce biraktim korunmaya...
stres yaptım çok sıktım kendimi olmadığı farkettim..
hani anne aday adaylarla ilgili grup açmişti takip de edemiyorum.. stres yapıyorum edince.. bakamam...
şöleee kafa rahatlığımı yaşamak istiyorum valla.. olmuyor işde..
4 umursamamazlık tavrım var.. ama kindarim...
aman boşverr diyorum bazen takmiyorum içim takiyor o içimdekini koparip atmak istiyorum gerçekten... çok gamsizim.. gamsiz insan kiloludur. aynen öleyim..:) oh be yazdim rahatladim:)

birdaha çocuğunuz olmayacakmı ?dünyanın sonumu geldi kendi kendinize psikolojinizi bozuyorsunuz, kusura bakmayın bende 2 evladımı kaybettim veren de Allah alanda hiç isyan etmedim yanımda bir Allahın kulu yoktu derdimi paylaşayım belki ne şartlarda çocuğumu kaybettiğimi okuyanlar bilir bendeki sabır da sizde ki nedir ?herkes kendine yapıyor ne yapıyorsa sana senden başka kimse acımıyor bunu bil,

canım sen depresyona girmişsin.
aynı şeyleri ben de yaşadım. ben de bebeğimi kaybettim. seni çok iyi anlıyorum.
o dönem senin gibi hissettim çok mutsuzdum. işe gitmiyordum evişi yapmıyordum sürekli ağlıyordum geceleri uyuyamıyordum bütün gece evin içinde ağlayarak geziyordum. ayrıca inanılmaz mutsuz ve sinirliydim. aram çok iyi olmasına rağmen eşimin ailesiyle görüşmeyi kesmiştim arıyorlardı açmıyordum. sebebini hala bilmiyorum. eşimden nefret etmeye başladım sürekli bağırıp azarlıyordum ne yapsa batıyordu. şuan,o yaptıklarıma gerçekten anlam veremiyorum ama bebeğimi kaybetmenin etkisiyle bambaşka biri olmuştum.
sonra bir gün sudan bir sebepten ona bağırırken eşim yere çöktü hüngür hüngür ağlamaya başladı.
üstünden onca zaman geçti hala anlatırken gözlerim doluyor. bebeğimizi kaybetmemiz yüzünden belki bana kızıyorsun ama ben de bebeğimi kaybettim dedi. güçlü durmaya çalışıyorum ama seni artık zaptedemiyorum ben de bittim artık dedi. yarım saat ağladı. öyle kötü oldum ki.. yaptığım hatanın farkına vardım. eşime sarılıp birbirimizden güç alıp bebeğimizin yasını tutmak yerine birbirimize düşman olmuşuz. ne büyük bir hata yapıyormuşum. hala vicdan azabı çekiyorum bu yüzden. sonra kendime geldim toparlandım. ilk zamanlar zorlayarak yaptım işlerimi. işe gitmek çok zordu ama gittim. gece uyumasam da eşimin yanından ayrılmadım. eşime karşı dikkatli davranmaya başladım. derken kısa sürede eskiye döndüm. tabi ki üzgünüm tabi ki yaslıyım ama eşimle birbirimize destek olarak daha kolay geçirdim o günleri. sonra da güzel haberi aldık tekrar bebeğimizin olacağını öğrendik. şimdi de bebeğimde bir rahatsızlık var ama asla yıkılmadık. eşimle birbirimize yaslandık aramıza da kızımızı aldık güçlü durmak için elimizden geleni yapıyoruz.
uzun oldu kusura bakma. yazsam daha çook yazarım. sonra yine yazarım istersen.
olsun bebeginz br mucize.. allahın lütfüdür..
sebepsiz yere eşime bagirmak bile çok kötü hissettiriyo insani. bende çabuk sinirlenme huyum var bilmeden sinirleniyorum..
tabi onu üzgün hali görmek beni de üzer.. biz sonuçta evli kari kocayiz demi..
işte yeni yeni kötü huylarim çikmaya başladi bebegimi kaybettikten sora..
o huyu yaşamak istemiyorum.
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah. banada eksik etmesin...
en kısa zamanda anne olacagimi hissediyorum. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur.

birdaha çocuğunuz olmayacakmı ?dünyanın sonumu geldi kendi kendinize psikolojinizi bozuyorsunuz, kusura bakmayın bende 2 evladımı kaybettim veren de Allah alanda hiç isyan etmedim yanımda bir Allahın kulu yoktu derdimi paylaşayım belki ne şartlarda çocuğumu kaybettiğimi okuyanlar bilir bendeki sabır da sizde ki nedir ?herkes kendine yapıyor ne yapıyorsa sana senden başka kimse acımıyor bunu bil,
yoo hiç isyan etmedim insan çok üzülüyor evlat acisi bambaşka bir aciya tattırıyor..
kim anliycakti ki kimse anlamiyor..
anneler içindeki can taşıduğı için daha iyi anlar evlat acisini annelerde olur..
işte 9 ay bu aciyi atlatmaya çalıştım geçecek inş dedim ama bebegimiz olucak inş zamanla dedim..
ilk göz agrimi asla unutmuycam.

yoo hiç isyan etmedim insan çok üzülüyor evlat acisi bambaşka bir aciya tattırıyor..
kim anliycakti ki kimse anlamiyor..
anneler içindeki can taşıduğı için daha iyi anlar evlat acisini annelerde olur..
işte 9 ay bu aciyi atlatmaya çalıştım geçecek inş dedim ama bebegimiz olucak inş zamanla dedim..
ilk göz agrimi asla unutmuycam.

insanlar aynı acıyı tadığında seni anlar, emin ol birgün yavrularımızla kavuşacağız bunu bilmek bile beni rahatlatıyor,tekrar bir çocuğun olduğunda herşey ne kadar değişeceğini göreceksin ama herşeye kafaya takarak değil sakin olarak,eşinle sıkıntın yoksa bırak akışına hiç birşey dert etmeye gelmiyor emin ol

Son düzenleme:
olsun bebeginz br mucize.. allahın lütfüdür..
sebepsiz yere eşime bagirmak bile çok kötü hissettiriyo insani. bende çabuk sinirlenme huyum var bilmeden sinirleniyorum..
tabi onu üzgün hali görmek beni de üzer.. biz sonuçta evli kari kocayiz demi..
işte yeni yeni kötü huylarim çikmaya başladi bebegimi kaybettikten sora..
o huyu yaşamak istemiyorum.
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah. banada eksik etmesin...
en kısa zamanda anne olacagimi hissediyorum. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur.
insan öyle büyük bir acı yaşayınca malesef değişiyor ama bu kısa süreli bir değişim.
aynı acıyı eşin de yaşıyor. hatta eşin hem sana hem bebeğinize üzülüyor. kendinin psikoloğu olmalısın.
olamıyorsan da farkedip psikoloğa gitmelisin.

oğlunzu kaybetmeniz dışında ben öyle büyük birsey goremedım k bakmayında. oyle depresynlk bi durum yok. cocuken mutluydum sımdı mutsuzm faln. Şükredin bence halinize

cezasi uzun süre konuşmamaktir dayanamadi işde:) kıyamadi.. çözdük o sorunu.:)
Kac yasindaydin canim ? Allaha sukur herseyin varmis bak. Esinin de oglunu kaybettiginj unutma ve sirkelen ve kendine gel. :) kolay degil belki ama dokuz ay gecmis ne cabuk gecti degil mi dokuz ay. Ömrümüz geciyor iste. Evlat acisi tabiki cok zormus ama ya eşin ölseydi düşünsene birde boyle kavgaliyken. Esimi bende kiriyorm bazen sinirli oluyorm sonra diyrm ya ölürse hemen ozur diliyrm. Arayip konusuyrm. Hergun Allaha emanet ol deyip gonderiyrm işe ki tekrar goreyim diye.. Baska bir evladin daha olsa acin hafifler alisirsin ama eşin ölse teksin hayat arkadasin gitti.. Tam dusunduklerimi yazsam uzun olur .. Kisacasi esinle iyi ol şükret :)

Kac yasindaydin canim ? Allaha sukur herseyin varmis bak. Esinin de oglunu kaybettiginj unutma ve sirkelen ve kendine gel. :) kolay degil belki ama dokuz ay gecmis ne cabuk gecti degil mi dokuz ay. Ömrümüz geciyor iste. Evlat acisi tabiki cok zormus ama ya eşin ölseydi düşünsene birde boyle kavgaliyken. Esimi bende kiriyorm bazen sinirli oluyorm sonra diyrm ya ölürse hemen ozur diliyrm. Arayip konusuyrm. Hergun Allaha emanet ol deyip gonderiyrm işe ki tekrar goreyim diye.. Baska bir evladin daha olsa acin hafifler alisirsin ama eşin ölse teksin hayat arkadasin gitti.. Tam dusunduklerimi yazsam uzun olur .. Kisacasi esinle iyi ol şükret :)
çok şükür.. tabi özür diliyorum hep.. ben başlatiyorum tartişmayı.. edn kötüsü de bu eşimi de üzmüş oluyorum buda benim için çok üzücü.. sora unuttuk eşim unutmaz içine atar :(.. çok şükür memnunum kocamdan.

merhabaa:)
yeniden yazmak...
içimdekini dökmek çok rahatlatici...
kendimi kullanilmiş gibi hissediyorum.. akrabalar tarafimdan!!!
yüz vermemek lazim dedim bakmadim bile arkana.. çok iyi bildiğim için...
ne bilim kendimi kimseye kullandirmayacagimi söz vermişim.. SAF TEMİZ birisi olduğum için..
bazen çekip atasim geliyor.. patlayasim geliyor...
ne bilim çabuk sinirlenen bir huya sahibim.. ayni zamandada gamsizim.. tuhafim işte bilemiyorum.
konuşmuyorum eee karşımdaki kişinin ne yaptığı ne ettiği bile bilmiyorum..
keşke bol bol muhabbet edebilsem.. ama çok çekiniyorum yanlış anlar diye..
çok içten biriyim.. ne bilim muhabbet ettiğimde insanin kafasini şişirene kadar soru sorardim..
off çok daraldim.. yazmak istedimm..

Back
X