cok doldummmm lütfen yardım edin..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Ben öğretmen oldugum için eşimden ayrıyım şu anda 2 saatlik aramız var, ben herhaftasonu giderim..ama bu hafta çarşamba eşime dedimki bu kez sen gelir misin? İhlas evleri var burada oradan ev tutarız, bakarız dedi..ama cuma geldi sağolsun bunu hep yapıyor zaten illa benm hevesimi kırcak bişi yapıyor sonra da ben böyle bişi görmedim bu nedir ya diyor. sen gel ben gel derken bir baktım tartışıoz .işte dinlen bu gece yarın gel filan dedi. .Benm ev arkadaşım var hemşire cumartesi nöbetçiymiş ben de iyi denk geldi diyerek sevinmiştim..sonra eşim azcık beni düşün ben sıkılyom orada bimem ne, ben de orada sıkılyorum dedim sırf kısasa kısas için.sonra sana bişi demiyorum dedi.işte dedi ben maddi olarak içerdeyim zaten bana gelince hep böyle der ama geçen hafta kendine tam 350tllik abur cubur aldı toptancıdan allah razı olsun benm annemlere de verir..sonra ben de dedim benim param duruyor bilmem ne. o da o birikiyor gibi bişi söledi. o para bize lazım olcak dedi ev tamiratı için. ama insan 200tl içinde karısını bu kdr üzmez sonra işte ben üzüldüm sesim düştü başladı bağırmaya beni sinirlendirme bak bilmem ne. ben de kapattım teli sonra aradı sen bana hayırlı geceler demeden teli kapatamazsın hemen aradıgımda da telefonuma dönüceksin... ben gece kötü oldum ağladım bütün gece. sabah beni hiçbişi olmamış gibi aradı..ben gitmedim o da gelmedi. o gelmez zaten..bana gelince hep mantıklı hep yol parasını düşünüyor. sonra benim sesim kötüydü zaten dinlenemedinmi dedi, ben de nasıl dinlenım dedim sabaha karşı uyudum..sonra iyi sen dinlenmeye devam et dedi benle cok nazik konuşyor ki eminim ben gelsin die yapıyor..ben de ona mesaj attım sana cok kırgınım burada yalnız oldugumu bile bile beni üzdüğün 100kmyi aramızda mesele haline getirdiğin için. konuşcak dicek bişeyim yok halimde yok zaten.aartık üzülmek ağlamak istemıyorum varlığındada yokluk yaşamak istemıyorum...diye. sonra işte beni ara die çağrı atara o bana çağrı attı. ben de dönmedim. bu saate kdr da ses yok..kızdıgım şey insan eşinin otobüslerde atılmasını istermi kendi altında araba vrken, hep kendi rahatlıgını düşünüyor. Çok uzun ve çok karışık oldu..hakkınızı helal edin ve benm için dua edin cok ihtiyacım var...teşekkürler....

eşiniz gelmeme nedeni olarak tam nedeni ne dedi ?yani karışık olmuş biraz sıkıntıdan içindekileri birden yazmışsın

eşiniz gelmeme nedeni olarak tam nedeni ne dedi ?yani karışık olmuş biraz sıkıntıdan içindekileri birden yazmışsın

Burada sıkılıyor olması, ev arkadaşımın olması ( ama ev arkadaşım bu gece nöbetçiydi bir sorun yoktu yani) yoruluyor olması.saçma nedenler yani..

Ben de üzülürdüm bu durumda.sen de sessizce bekle bakalım.gerçekten kırıldığını anlar ve gönlünü almaya çalışır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Burada sıkılıyor olması, ev arkadaşımın olması ( ama ev arkadaşım bu gece nöbetçiydi bir sorun yoktu yani) yoruluyor olması.saçma nedenler yani..

canım sen baya sıkılmışsın o da sıkılmış belli ki..kolay değil evli ol ayrı yaşa. insan yanında olmadıktan sonra sıkıntılar kolay çözülmüyor çünkü yanında olsa konuşursun ama telefonun ucunda..açarsa tabi. nişanlılık süreci gibi

dua et bol bol..her zamanki tavsiyem la havle çek derim

gerçekten çok karışık yazmışsınız, ama eşinizin bencilliği anlaşıyor yine de.
100 km nedir ki?
çok mu dağlık bir alan, anlayamadım açıkçası, bence günlük bile gelinip gidilebilir.
biz 100 kmyi 1 saate varmadan gidiyoruz arabayla:26:

o zaman siz tek kişi ev tutacaksınız y ada sizn dediğinz yerden ev tutacaksınız
bilemedim başka ne ? tamam para biriktirin iyi çoook güzel ama şu anda o biriken para senin göz yaşından kıyymetli mi
ne kadar böyle devam edecek bi yere ne zaman geleceksiniz belli mi

üzüldüm senin adına gerçekten. ben de öğretmenim senin gibi. doğuda çalışırken ev arkadaşımın eşi her hafta sonu uçakla onu görmeye gelirdi. yani sıkılmak ta ne demek. sen orda bir başınasın. üstüne üstlük bide yollarda mahvolacaksın. kendisi arabayla gelsin ne var yani. ben hep eşimle aynı yerlerde çalıştım ayrı kalmadım o yüzden Allah yardımcın olsun anlıyorum seni. ama sabret bak az kaldı eş durumu istersin yakında

işte ben de onu anlamıyorum, sanki erkek olan benim koşturuyorum..başka şeylerde ben erkeğim diye geçiniyr ama konu böyle bişi olunca malesef durum ortada. aday öğretmenm ağustosta istiycem ama önemli olan yanındayken değilki bu kadar mesafe varken beni yok yere üzmesi koydu. gece konuştuk telefonda ben sen gelirsin diye bekledim dedi, ben de onu bekledim..gurur yapmıycaktın gelıcektn dedi bana ama aynı şeyi kendisi yaptı..bir de düşündüki o gelmese ben gidicem ama gitmedm...
teşekkür ederim yorumunuz için..

Malesef en büyük hatam zaten tek eve cıkmamak oldu ama şunun şurasında 2 ay kaldı diyip sabrediyorum..benim gözümde para hiç önemli değil, ama ne yazıkki eşim para gitmesin gerek yok diyip mutlu etmeyi erteliyor, bu da beni cok yıpratyor. Eşimin tek kötü yanı bencil ve bu gibi durumlarda beni üzmesi.
Hayır dağlık değil, çok küçük sıkıcı ama ile 30 dk. Hayır ne kadar kötü olsa bile ben buradayım diye gelmeli..ona rahat edeceği her alternatifi sundum..ama kısmet olmayınca ve insanın içinde olmayınca ne yazıkki değil 100 km 10 km olsa bile malesef..ve inanın cok üzüldüm...Bencil ne yazıkki, daha doğrusu sanki ben erkeğim o bayan ..kendini naza çekiyor..bu da beni sıkıyor açıkcası..bide bahane işte..

ediyorum inanki...ama Rabbim e benim üzüldüğüm kadar o da üzülsün anlasın hatasını istiyorum..

2 saatlik mesafe için eşinizin bu tavrı doğru değil. İstanbul'da biryerden bir yere giderken bile daha fazla saat sürüyor. İnsan birbirini özler bu yüzden o yolda gözünde büyümez. Üstelik siz giderken yorulmayacakmısınız sanki. Ben sizin yerinizde olsam bende bozulurdum açıkcası. Haklısınız.

Haftaya da gitme.o gelene kadar gitme.bakalım napacak.işe yarar mı sence ?

Üstüne düşmeyin şu adamların bu kadar
Kendilerini nimetten sayıyorlar sonra
Bırak özleyen adam 1000 km den gelir , dediğin mesafe ne ki ?
Gez, toz kafana göre takıl bir süre , istiyorsa planlayıp kalkıp gelsin , sen çabalama

Evet ne yazıkki bana koyan da eşimin beni özlemediği, sevmediği düşüncesi?Çünkü seven, değer veren insan böyle yapmaz, hele de şartlar varken hiç yapmaz. oturup eşime mektup yazmayı düşünüyorum ama ne dicem ne değişecek onu bile bilmıyorum.. Belki de bunda bir hayır vardır..çÜnkü ilk defa kendime verdiğim sözü tuttum gitmedim.burda mahvoldum, ağladım ama onsuz da yapabildim..onun da sesi kötü geliyor ama ona inanmıyor ve güvenmiyorum..ve hala bekliyorumki kalksın gelsin..hem de gelmiyeceğini bile bile..

Haftaya da gitme.o gelene kadar gitme.bakalım napacak.işe yarar mı sence ?
Hiç bilmıyorum işe yarar mı yaramaz mı..ama aklımdan geçmiyor değil..

Ne yazıkki üstüne çok düştüğüm için oldu..ama düşmeyince de hep astı suratını..hep benden ilgi bekledi..diyorum ya sanki karşımda bir erkek değil de bayan var sankii...öyle yapıcam artık çabalamıcam ben de..

ben olsam o gelene kadar gıtmem. kadın olan sizsiniz...erkekliğini bilsin bıraz.bıde araba varmış altında pessss...yüz vermeyın ya ..ınsan karısını özler....gıtmeyın bakalım nolacak...

ben olsam o gelene kadar gıtmem. kadın olan sizsiniz...erkekliğini bilsin bıraz.bıde araba varmış altında pessss...yüz vermeyın ya ..ınsan karısını özler....gıtmeyın bakalım nolacak...

Keisnlikle katiliyorum....yuz versikce nasilsa geliyo nasilsa ediyo yapiyo diyolar...sen karisi olabilirsin kolesi degilsin ki...kendine zaman ayir haftasonlari..hic mi gelmedi yanina yoksa bu haftami boyle oldu.

Muhtemelen o da gurur yapacak..ama bu kez gerçekten kararlıyım gitmıycem..

Keisnlikle katiliyorum....yuz versikce nasilsa geliyo nasilsa ediyo yapiyo diyolar...sen karisi olabilirsin kolesi degilsin ki...kendine zaman ayir haftasonlari..hic mi gelmedi yanina yoksa bu haftami boyle oldu.
Aynen öyle oluyor zaten..karısıyım ama bazen karısımıyım onu bile sorguluyorum, çünkü işine nasıl gelrse öyle.. yoksa biz ne yerlere gidiyoz kaynanamla, ne yerler de kaldık köyde ama bana gelince böyle oldu. Allah büyük bunu bilir bunu söylerim..Ben üzüldüm o da üzülsün..
Geldiği oldu, kaldıgı da oldu..ama nasıl diyim hep sevemedim burayı diyerek ve defalarca da sen burası için burdasın benim için değil öylemi , kırıcı oluyosun diye söylendim hep..
Bu hafta gelmeme nedeni benim ona ev arkdşım pazar da yok demem gerekirmiş çünkü kızla görüşemedim konuşamadım konuşana kadr zaten biz birbirimize girdik..cumartesi yoktu benmde planımda yani kendi evimde kalma planı, kız ben yokum deyince tamamen şans oldu yoksa ben burda ihlas evlerini kiralıcaktım 2 gün için..en azından cok isteseydi cumartesi olmadıgını bilip atlar gelirdi. sonra o sanmışki ben gelicem öyle anlamış, işte nasıl anladıysa bana kendi diyor sen dinlen yarın gelirsin diye ben bişi demedim o gece. ben de gitmedim ..o da gelmedi.

Sekerimm yanlis anlasilma dizisi bu hafta olan..onemli olan su neden hic gelmiyor ya da gelince neden bunaldim vs yapiyor..bence ona senin oldugun her yer guzel gelmeli.. 2ay kalmis dayan biraz daha yanyana gelincr gecer unutulur hepsi

Canim kararli ol derim ben sana çünkü erkekler kararlı olmayınca aliskanliklarindan vazgecmiyorlar.anlıyorum seni için acıyor değer görmediğini dusunuyosun ama kararından vazgeçip gidersen bu sefer de gururun meselesi var.kavgayi uzatma ama geleceği varsa da gelmez gurur yapar.bi de para gidiyor demiş ya e sen onun yanina gidince para gitmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…