- Konu Sahibi derinnefes
Ben öğretmen oldugum için eşimden ayrıyım şu anda 2 saatlik aramız var, ben herhaftasonu giderim..ama bu hafta çarşamba eşime dedimki bu kez sen gelir misin? İhlas evleri var burada oradan ev tutarız, bakarız dedi..ama cuma geldi sağolsun bunu hep yapıyor zaten illa benm hevesimi kırcak bişi yapıyor sonra da ben böyle bişi görmedim bu nedir ya diyor. sen gel ben gel derken bir baktım tartışıoz .işte dinlen bu gece yarın gel filan dedi. .Benm ev arkadaşım var hemşire cumartesi nöbetçiymiş ben de iyi denk geldi diyerek sevinmiştim..sonra eşim azcık beni düşün ben sıkılyom orada bimem ne, ben de orada sıkılyorum dedim sırf kısasa kısas için.sonra sana bişi demiyorum dedi.işte dedi ben maddi olarak içerdeyim zaten bana gelince hep böyle der ama geçen hafta kendine tam 350tllik abur cubur aldı toptancıdan allah razı olsun benm annemlere de verir..sonra ben de dedim benim param duruyor bilmem ne. o da o birikiyor gibi bişi söledi. o para bize lazım olcak dedi ev tamiratı için. ama insan 200tl içinde karısını bu kdr üzmez sonra işte ben üzüldüm sesim düştü başladı bağırmaya beni sinirlendirme bak bilmem ne. ben de kapattım teli sonra aradı sen bana hayırlı geceler demeden teli kapatamazsın hemen aradıgımda da telefonuma dönüceksin... ben gece kötü oldum ağladım bütün gece. sabah beni hiçbişi olmamış gibi aradı..ben gitmedim o da gelmedi. o gelmez zaten..bana gelince hep mantıklı hep yol parasını düşünüyor. sonra benim sesim kötüydü zaten dinlenemedinmi dedi, ben de nasıl dinlenım dedim sabaha karşı uyudum..sonra iyi sen dinlenmeye devam et dedi benle cok nazik konuşyor ki eminim ben gelsin die yapıyor..ben de ona mesaj attım sana cok kırgınım burada yalnız oldugumu bile bile beni üzdüğün 100kmyi aramızda mesele haline getirdiğin için. konuşcak dicek bişeyim yok halimde yok zaten.aartık üzülmek ağlamak istemıyorum varlığındada yokluk yaşamak istemıyorum...diye. sonra işte beni ara die çağrı atara o bana çağrı attı. ben de dönmedim. bu saate kdr da ses yok..kızdıgım şey insan eşinin otobüslerde atılmasını istermi kendi altında araba vrken, hep kendi rahatlıgını düşünüyor. Çok uzun ve çok karışık oldu..hakkınızı helal edin ve benm için dua edin cok ihtiyacım var...teşekkürler....