- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.481
Selam arkadaşlar...
birbirini çok seven bir çift ve yıllar sonra nihayetinde evlilik. ..
Oysa evlenmeden önce toz pembe hayellerle doluydu...
evlendik 3 yıl oldu hala içimde bir sıkıntı var...eEşimle aram iyi ama hayatım da eksik olan bişeyler var...
BEBEK... eşim bunu anlayamiyor..
sürekli erteliyor.. sebebi ise EV...
ben ev almak istemediğim i defalarca anlattım ama beni algilayamiyor.. Kredi çekmek beni korkutuyor...eesimin hayali ev benim hayalimse bebek...
biraz daha bekleyelim ev alalım diye diye 30 lu yaşlara geldik..
benim yaşımda olan insanların 2 çocuğu varken benim hiç yok...
hamile haberi duydukca gözlerim doluyor içim acıyor..
sürekli soruyor insanlar nereye gitsem bi baskı var...
en son anneme söyledim eşim istemiyor bebek dedim o eve kafayı taktı dedim...aAnnem çok şaşırdı...
millet acaba bunların çocuğu olmuyormu diye düşünüyordur içinden...oo kadar çok soruyorlar ki usandim artık ne diyeceğimi şaşırıyorum... ne yapicam ben allahım çok düşünüyorum..saçlarım dökülüyor üzüntüden .eeşimi ev konusunda ikna edemiyorum...fFıkırlerinize ihtiyacım var. ..
birbirini çok seven bir çift ve yıllar sonra nihayetinde evlilik. ..
Oysa evlenmeden önce toz pembe hayellerle doluydu...
evlendik 3 yıl oldu hala içimde bir sıkıntı var...eEşimle aram iyi ama hayatım da eksik olan bişeyler var...
BEBEK... eşim bunu anlayamiyor..
sürekli erteliyor.. sebebi ise EV...
ben ev almak istemediğim i defalarca anlattım ama beni algilayamiyor.. Kredi çekmek beni korkutuyor...eesimin hayali ev benim hayalimse bebek...
biraz daha bekleyelim ev alalım diye diye 30 lu yaşlara geldik..
benim yaşımda olan insanların 2 çocuğu varken benim hiç yok...
hamile haberi duydukca gözlerim doluyor içim acıyor..
sürekli soruyor insanlar nereye gitsem bi baskı var...
en son anneme söyledim eşim istemiyor bebek dedim o eve kafayı taktı dedim...aAnnem çok şaşırdı...
millet acaba bunların çocuğu olmuyormu diye düşünüyordur içinden...oo kadar çok soruyorlar ki usandim artık ne diyeceğimi şaşırıyorum... ne yapicam ben allahım çok düşünüyorum..saçlarım dökülüyor üzüntüden .eeşimi ev konusunda ikna edemiyorum...fFıkırlerinize ihtiyacım var. ..