Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok dusuk yumurtalık rezervi amh 0.10 den az olanlar
Sanssız gruptayız maalesef.Tup bebek sureci dısında yaptıklarımızı ,ovulasyon testi,antioksidanlar,kurler,dua ve daha niceleri paylasalım mı .belki umut olur belki fikir olur
Sanssız gruptayız maalesef.Tup bebek sureci dısında yaptıklarımızı ,ovulasyon testi,antioksidanlar,kurler,dua ve daha niceleri paylasalım mı .belki umut olur belki fikir olur
Fsh değerin düşük yumurtan az çıksa da kalitesi iyidir korkma benim fsh 8 amh 0.4 tü ilk tüp bebek denemem rabbim devamını getirirse bugün değerin 58 çıktı
en yuksek 16 yı gordu simdi 6
[/Q
Fsh değerin yüksek olmadığı için doğal yollarla bile.gebe kalabilirsin. Kur olarak da soğan kürü duymuştum kaynatıp her sabah iciliyormus incir kürü de var ama ben hiç denemedim
Fsh değerin düşük yumurtan az çıksa da kalitesi iyidir korkma benim fsh 8 amh 0.4 tü ilk tüp bebek denemem rabbim devamını getirirse bugün değerin 58 çıktı