arkadaşımın 2 kızı var 3 çocuğuna hamile iken 8.5 aya kadar erkek denilmiş ve şu anda kızı 4 yaşında ve ankarada çok iyi bir doktor olmasına rağmen bazen yanlışlıklar olabiliyor canım Allah hayırlısını versin inşallah :)
Bende de oldu, gerçi benim bebi$ daha çok ufakti. 12 haftalik hamileyken yuzde 70 erkek dedi doktorum, 15 ve 16 haftalikkende yuzde 100 kiz dedi. Bilmiyorum genelde bebek cinsiyetini gostermediginde kiz diyorlar, Benim kiz once gostermedi, hastanede baya bir dolastim ve birseyler yedim. Doktorum baya ugrasti sonunda gosterdi benim kiz.
Seninki büyükmüş gerçi artık kesin bellidir ama doktor görememiştir.banada 13 haftalıkken yüzde 90 erkek dedi sonraki kontrlde yüzde 100 kız.ve her ay en az 2 kere gidiyorum kesin yüzde 100 kız.6 aylık olduk bu arada.ama senin büyükmüş tabii.13 hafta tahmin için çok erkendi.
benim kızıma 16. haftamda %65 erkek dediler.bir ay sonra kız olduğu kesinleşti,devlette atmasyon bakıyorlar bence başka bir doktora git öğren şekerim.
doktorum %70 derken bile %70 demeye çekiniyodu sanki.çok merak ediyorum.aslında ikiside önemli değil tabi insan doğuma yakın acaba kime benzicek nasıl bi bebek olucak sarışınmı esmermi olacak demeye başlıyo acaba lar hiç bitmiyo
kızlar dün doktordayım.devlet hastanesinde rutin kontrolum var.doktora dedim hala cinsiyeti belli değil.bakmaya çalıştı.hususi cinsiyet için bakmıyorum sadece görürsem söylüyorum dedi.baktı baktı erkeğe benzetiyorum ama kordonuda var dedi.çok kesin olmamakla birlikte %70 erkeğe benzettim dedi.
anlamadım bu bebek nasıl bi bebek 5 aylık oldum hala gözükmüyo.bende tabi başta sağlıklı olsun istiyorum da bioğlum var bide kızım olsun istiyorum.acaba önce erkeğe benzetip sonradan kızı olan kaç kişi varrr
orkideeeeeeemm bak artık şu fotolara nolur.ne diyeceğini çok merak ediyorum..:44::18:
orkide ye özel mesaj at belki unutmuştur hatırlat yükledim de.
Banada devletin doktoru 13+3 te %80 erkek dedi.Kendi özel doktorum 15+5 te kız gibi görüyorum çıkıntı yok 1 ay sonra netleştirelim dedi.Bende arada kaldım hakkımızda hayırlısı.
Eki Görüntüle 520670 Eki Görüntüle 520671 Eki Görüntüle 520672
canım resimler bunlar ama biraz karışık gibi inşallah anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?