- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.786
- 548
- 36
- Konu Sahibi nese-li_hilos
iflas ettiği için bir şey vereceklerini sanmıyorum.
Bende öyle düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iflas ettiği için bir şey vereceklerini sanmıyorum.
Rizki veren Allah'tir. Endise duymayin. Esinize dediginize cani gonulden inanin. Allah bir kapiyi kapatir, baska kapiyi acar. Amme, vakia,tebareke surelerini okumak eve bereket getirir. Bolca dua edin. Mevlam yardimciniz olsun.
Sanki bu yaziyi ben yazdim birebir ayniyiz... nerdeyse 5 ay oldu hala is konusunda gelisme yok ve bizim firma tanidikti. Zaten iflas etmis ,icralik herkesle ne bekleyebilirizki..
10 sene calisti bosa gitti yillarimiz..
Bide ustune kolunu kirdi iyilesmiyor 3 aydir . Zaten is bulmasi zordu iyice zorlasti..
Univ mezunu ama bi ise yaramiyor diplamo
Bende muhasebe depertmaninda calistim 8 sene tecrubem var ama 7 yildirda cslismiyorim ve ozguvenim yok.. 2 cocuk var bakan yok....
Allah yardimcimiz olsun. Arkamda ailem var onlar olmasa cok zordu..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...her şerrin sonu hayırdır...sabredin..dört koldan iş arayın...
takdir ettim sizi esinize karsi hosgorunuzu anlayisinizi evlilik tamda boyle bisey istr iyi gunde kotu gunde demedik bosuna is bakin sizde illaki hatirlarsiniz bilgilerinizi zamanla gereksiz harcamalardan kacinmaya ozen gosterin bi sekilde hallolur ins. sikmayin caninizi
Tez zamanda hayırlı bir kapı açılır inşaallah. Siz birbirinize destek oldukça bu zor zamanların da üstesinden gelirsiniz.
Rica ederim ne demekAmin. Allah razi olsun. Çok teşekkür ederim
merhaba şimdi okudum gecen sene yazmişsin suan nasılsınız merak ettim dilerim herşey yolunda ve en önemlisi kendi evindesindir? neler yapıyorsun cnm ?Çok teşekkür ederim . Allah razı olsun Inşallah geçecek. Allah can sağlığı versin