Çok endişeliyim

Ebrgunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
1
0
1
35
Merhaba 7 gün önce eşim ile ilişkiye girdik daha önceden eşimin cinsel organına aldığı hasar yüzünden ilişki sırasında bir miktar kanama meydana geldi 2-3 defa ilişkiye girdik 2 gün sonra ise benden kahve rengi akıntı gelmeye başladı ve hala var acaba nedendir bir bilginiz var mı konu hakkında

Hasar deyince hasar kaydı var mı acaba diye geldi aklıma kusura bakmayın 😁 regl olabilir, enfeksiyon olabilir,ara kanama olabilir, hamilelik olabilir her şey olabilir yani kusura bakmayın teşhis koyamadık sanmıyorum çok fazla çıksın hasarlı hasarlı ilişkiye giren bi doktora gidin en iyisi 🤪

Hasar deyince hasar kaydı var mı acaba diye geldi aklıma kusura bakmayın 😁 regl olabilir, enfeksiyon olabilir,ara kanama olabilir, hamilelik olabilir her şey olabilir yani kusura bakmayın teşhis koyamadık sanmıyorum çok fazla çıksın hasarlı hasarlı ilişkiye giren bi doktora gidin en iyisi 🤪
Senin işlemci hasar aldı 😂

Kanama siz de mi kocanızda mı oldu, anlamadım. Kocanızdan enfeksiyon kapmış olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Regl öncesi bu tip akıntılar oluyor, hamile kalındığında yerleşme kanaması denen şey de kahverengi olabiliyor, ee enfeksiyon, mantar gibi şeyler de aynı şeyi yapabiliyor. Sebebini biz bilemeyiz. Daha önce böyle bir şey olmadıysa, doktora gidin.

Kusura bakmayın asla ciddiye alamadım 😂 ebru gündeş sandım😂
İlginç bir tarzınız var. Hasar aldıkça ve kanadıkça ilişkiye devam etmeniz, 2-3 kere falan :dondurma: sizin yaranız da yarabandınız da aynı, biz ne diyelim hayırlı işler:KK59:

daha önceden eşimin cinsel organına aldığı hasar yüzünden ilişki sırasında bir miktar kanama meydana geldi

bu hep olan bir şey mi

ya da hasar yeni mi yıllardır mı var

eğer yeni ise aceleniz ne demek istiyorum

bir de oraya hasar almak eşinize büyük geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmış demek ki

siz de gözlemleyin artarsa doktora gidin enfeksiyon olabilir mantar olabilir kanamanın kalıntıları da olabilir

Back
X