Çok Enteresan Değil Mi Sizce De?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar geçen günlerin birinde bir arkadaşımın annesi beni aradı.Duymamışım arayacaktım tekrar ama aklımdan çıkmış unutmuşum.Sonra 2 gün sonra filan baktım telefonuma üç cevapsız çağrı yine o aramış.Döndüm bu sefer ,aradım açmadı.
Ve bugün sabah telefonumu tesadüfen yatağımın yanına koymuştum.Telefon sesiyle irkildim baktım yine o kadın arıyor.Uyku sersemliğiyle açamadan kapandı zaten çok az çaldırdı.Yine bıraktım telefonu uykuluydum çünkü.Yine çaldı telefonum bu sefer yetişip açabildim.Alo dedim.Alo dedi o da.Buyrun dedim.Ses gelmedi.Alo alo buyrun dedim.Çat kapattı.
Sizce de çok mantıksız değil mi neden böyle yapıyor olabilir,hayır yanlış da aramış olamaz çünkü ben de o da birbirimizde kayıtlıyız.Belki şimdi aman boşverin açmayın diyeceksiniz.Doğru ama çok merak ettim açıkçası bunun mantığı nedir

Arkadaşıını ara annen benı arıyor bı kaç gündür . Bir problem mi var de.
Onu düşündüm de şimdi ayıp mı olur diye.Zaten çok tuhaf bir kadın,hareketleri filan bana çok tuhaf geliyor.

Yoo o zırt pırt ararken ayıp etmıyorda sen mi etcen .
Ara sor bize de söyle :))
Mantıklı aslında.İşin ilginç tarafı arkadaşım da çok tuhaf.Çoğu zaman kaybolur telefonları cevaplamaz vs. Ona ulaşmak çok zordur ama deneyeceğim.

Şimdi kadına whatsapp'tan mesaj attım.Size bildiririm sonucu.

Bence totosuyla filan ariyor yanlislikla. İsmin de liste basina filansa oturdukca kalktikca cantaya attikca ariyor olabilir.

Back
X